Дівчина відвідала друга в лікарні, коли щось дивовижне відбулося в палаті

Професія лікаря є однією з найбільш відповідальних і важливих, адже життя пацієнтів часто залежить від правильної поведінки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Веб-сайт Публікація статті про одного з цих лікарів, які можуть бути названі справжніми професіоналами. На жаль, його ім'я невідоме, але ця історія розповіла бразильському Ingrid Velam, доторкнувшись тисяч людей.

С ***

«Я нещодавно відправився відвідати друг, який був в лікарні. У кімнаті з нею був 86-річний бабуся. Важко з'явився і не переїхала довго. У зв'язку з цим вона потребує особливого матраца. Коли лікар розповів медсестри для зміни матраца, щось несподіване відбулося.

В той час, коли накази його змінили, лікар забрав його бабуся в руках, сіла з нею на стілець поруч з ліжком, і занурила пісню до неї. Це один з найбільш торкнувшись моментів мого життя. Ці якості, які повинні мати кожен лікар.

Дякуемо! Фото чітко показує, що він так не від необхідності, але з щирого бажання до того, як-небудь яскраво засвоюється життєдіяльності хворого літніх людей. Дивовижна людство і доброта!

РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμлллллллллллРμлллллллллллллРμллллллРμРμРμРμллРμРμРμллРμлллллРμллРμРμРμ