542
15 котирування Булат Окуджава, заповнені глибоким значенням
84429918
9 травня 1924 р. народився знаменитий поет, бард і композитор, учасник Великої Вітчизняної війни Булат Шальвович Окуджава. Пісні на віршах почули в більш ніж 80 фільми, і кожен з його поетичних творів – це вірне філософське розкладання.
Веб-сайт Він вибрав найяскравіші виписки геніального поета і просто людина, яка знає, в першу чергу, що складно.
Фотозвіт: Тимур Ганєв
через timurganiev.com/
9 травня 1924 р. народився знаменитий поет, бард і композитор, учасник Великої Вітчизняної війни Булат Шальвович Окуджава. Пісні на віршах почули в більш ніж 80 фільми, і кожен з його поетичних творів – це вірне філософське розкладання.
Веб-сайт Він вибрав найяскравіші виписки геніального поета і просто людина, яка знає, в першу чергу, що складно.
- Коли я здаю блискучі, я ходжу до миття посуду.
- Не в іншому, але в собі завоювати ворога, тому ви станете людиною.
- Кожен хоче щось стати, і кожен хоче щось стати.
- Це свята наука, щоб почути один одного.
- Не варто запасатися любов'ю і добротою.
І за вихідний день не накопичуються занурення. - Якщо було два життя, можна було приділити жалю і сорбу. Але вона сама.
- Зверху необхідно мати можливість відпочити!
- Іноді ви хочете кричати, але хороша освіта не дозволяє.
- Нобільність – це не назва, не золото, не позиція у світлі, але світло в крові.
- Я зробив багато речей, як і будь-яка нормальна людина.
- Чим далі ми живемо, тим коротше років, тим солодкіше друзі голосу.
- Мистецтво завоювати все і чим жити непристойні ідеали.
- Відчуття пропорції і відповідальності не властиві медикоциту.
Солодкість жертви і гіркоту не характерні, ані до них. - Нехай ми живемо, втілюємо все, особливо з життя так коротко.
- Ми робимо пісні і долі.
І робо до того, хто тягне нас в невірний час.
Фотозвіт: Тимур Ганєв
через timurganiev.com/