449
7.05.05. Закон, що закопував СРСР
20 000 р.
Я покажу вам, що якщо є сильні бажання боляче людей країни, зокрема і всієї країни в сукупності, ми повинні ввести сухий закон.
7 травня 1985 р. Рада Міністрів колишнього флагманського соціалізму прийняла цікаве рішення про «Об’єднання – норма життя». Не можна сказати, що слоган деяких неправильних або міцних напоїв є двигуном прогресу. Але не було двох неприємних моментів про те, що це було якось не призначене для розмови, підняття голосу.
Перш за все негативні наслідки таких експериментів. Один може зайняти хоча б класику жанру - США, де після затвердження Ейгнадцятого Амендменту 17 січня 1920 р. почався тихий жах у кримінальній сфері. Ви розумієте, якщо є закон, невиконання якого дає хороший Gesheft, то він не буде реалізований. Шова і записані джентльмени з відділу правосуддя — Нью-Йорк — 95% невідповідності, Сан-Франциско — 85%, а також у такому вигляді. Зрозуміло, що цей Gesheft не був податком, тобто за скарбницю - минулий касовий реєстр. І Таємниця Америки у вигляді гангстерських клінів - звідти, з 20-х, коли більшість з них опинилися і організовані. Він був. І великий питання, що б Велике Депресія відбулося, якщо закон не було?
Якщо озимість подорожувати далеко є прикладом того ж Беларускаяа, який був частиною імперії до 1917 року. Так вони експериментували з цим питанням з 1 червня 1919 р. Як результат? Смуглінг, палево, місячне, 80% кримінальних актів - порушення Прогвардії. фіни, уроджені, протистояли явним протягом 13 років, але в 1932 р. вони не вистояли його, провели референдум і посилили цей бум.
Це історична річ. Я пообіцяв другий надзвичайно зручний момент. Про національні особливості правоохоронних органів. Далі Бахіашин почав їздити в повному обсязі - фактична зупинка. Самосувні верстати були списані будь-яким фіксатором, руки яких були більш-менш заточений для професії. Я знаю, що я працюю у виробництві. Рецепти були придумані, що цілком можливо додавати до свинарського банку Остап Бендеру, його знаменитий «припис» в цьому списку не пройшов до вершини.
Але найгірше було те, що виноградники зрізалися. До кореня. Це не було справи навіть під час окупації. Люди вбивають себе, і це ніколи не смішно.
У 1990 році він проходив через Кримські гори з цікавим чоловіком, спеціалістом місцевої історії. Він продемонстрував мені плями виноградників на вершині: «Ді старі, вони зуміли зберегти її». Новий колір Вронг. Тут ґрунти специфічні, не всі виногради беруть корінь. І перед чорним доктором виконавчим наказом Сотеби було багато резервуарів для пляшки. . . ?
Ви отримуєте постріл? Над місячним, море блідо-гори, 1986 - мінус 12 млрд рублів, 1987 - мінус 7 млрд. І через брак у вирощуванні винограду не було ще 6,8 млрд. У Афганістані в той час я не можу застрягти, і це, шкода за циніксизм, додаткові витрати, економіка, і до того, що це не дуже високотехнологічний, гекала і, як дизель в Арктики.
А потім прийшов 1991 і перший захоплюючий знайомств з гіперінфляцією.
Генеральні двигуни та крадіжки для запуску тестової бази наступного року
Heliofloat - плаваючі сонячні панелі