14-річний з Молдови створив гру, яка заробляє його $4,500 на місяць

Батьки припинили роздяття хлопчика на «безуспішні ігри»

доб. 5

14-річний підліток Едінець (Молдова) зміг створити комп'ютерну гру, яка стала постійним джерелом доходу для розробника та його родини. Найцікавіше, що сім'я вважається постійним перебуванням Микити (так званий герой видання) на ПК відходи часу. Спочатку, Нікіта тільки відіграла, але з часом він зрозумів, що він хотів створити свою гру.

"Уперше я був простий геймер і провів багато часу, граючи ігри. Дуже багато, згідно з батьком, але насправді лише 30-40 хвилин на добу. Але навіть що не подобаються батькам. Він був скептично, що я грав, але він заохочував мене вчитися програмування. У мене є багато ідей для своєї гри, але до недавнього часу я не можу закінчити будь-який з них, Микита сказав Точка.

Підліток спробувала зробити першу гру у віці від 12 років. Рік і половина пізніше він нарешті закінчив гру і створив його. Його називають САМОЛОТІК, а після створення САМОЛОТІКу було прийнято рішення про його оплату. Парова іграшка була продана за ціною 29 рублів ($0.99 за США, Європу та інші країни). Ідея виявилася успіху, і в місяць іграшка почала їсти близько $ 4,500, яка була передана до карти батька. Очікувана реакція на частину батька була несподіваною і тривалою підтримкою всіх починань хлопчика.

«Не тільки мій батько припинив скептику мого пристрасті для ігор, але він навіть оцінить мене за мої досягнення і заохочує мене», - розповідає Нікіта. Варто відзначити, що він вже був запрошений на конференцію Game Factory 2016, яка відбудеться в Молдові 21 та 22 травня, де він розповість про свій досвід.

Джерело: geektimes.ru/post/275452/