Коли ми судимо всіх і всіх, ми нічого не навчаємо. Коли я навчився не судити людей, я став щасливою особою і кращим другом. Це одна з найбільш неймовірних змін, які я зробив в житті.
Я не вірю, що я ніколи не судив інших. Ми всі, як це зробити, як це сказати, за замовчуванням. Я не виняток. Але я дізнався, щоб зупинитися в правому моменті і впізнати ситуації, де судове рішення болить.
Що я помітив, коли я шукав людей (включаючи себе) судді інших?
Вони не знають всю історію і не можуть зрозуміти, що сталося з цією особою.
Вони нереальні і незрівняні очікування.
Вони підсвідомо вірять, що вони краще, ніж тих, хто судді.
Вони самолюбні і орієнтовані тільки на себе.
Вони перестають бути вдячними за те, що вони мають і мають компасіон для тих, хто менше завадять.
Вони не хочуть вчитися, а не судять і відхиляють людей, які різні.
Вони не можуть допомогти ситуації з посадою засуджених.
Як ми починаємо роботу інших людей?
Подаруйте мені приклад від мого особистого життя.
У мене є старий друг, який не подбає про своє здоров'я, він страждає зайвою вагою і високим артеріальним тиском, а також харчується швидкою їжею і не грає спорту. Я знаю, що він може поліпшити своє здоров'я, просто змінивши його щоденні звички. Я суджу йому за те, що він робить і часто опинився в його присутності. Я неправомірно вразив його з моїми надвірними коментарями і залишаю, коли наш бесіда стебла.
Схожі тенденції у відносинах між людьми спостерігаються весь час. Тепер розглянемо те, що дійсно відбувається в ситуації.
По-перше, я ніколи не розумію, що мій друг збирається, ані його погляди на світ. Правда полягає в тому, що він глибоко стурбований бідним здоров'ям. Він вважає себе потворним і боятися. Він не може приймати раціональні рішення, оскільки він не довіряє себе. Зважаючи на те, що це стосується здоров’я.
Він отримує краще, коли він дивиться ТВ шоу і кидає щось в той час. Він намагається впоратися з ситуацією. І насправді я зробив це багато разів в минулому, і я не вдалося досягнути. Я зіткнувся з проблемами. Я відчував пригнічений. Я спробував боротися з проблемами в нездорових шляхах. Я не краще, ніж йому, навіть якщо я думаю так.
Що більше, я не помітив, як дивний він, незважаючи на проблеми зі здоров’ям. Дякую за це. Він дуже великий, тому я з ним друзів. Але я забув, що коли я судити його.
Я самоцентрований, думаю, що я «беттер», - розповідає про те, що він «добрий» буде, опинився, і думаю, що мої почуття важливіше, ніж його внутрішній біль. Я не намагаюся розібратися, що насправді йде на душу або чому. А замість того, я йду його. Я не можу допомогти йому, тому що я не думаю, що це варто моє зусилля.
Як Зупинити Judging Хтось, якщо ви вже почали
Перш за все, потрібно розуміти, що ви це робите. Набути цієї майстерності, практика необхідна.
Але є два чіткі ознаки, за допомогою яких можна розповісти, якщо хтось судиться:
Ви відчуваєте подразнення, невпевненість, небезпеку і нехтуйте цим або тим, що людина;
Ви скаржаєте або замовляєте про нього.
Після того, як ви ловите себе думки, що ви слухаєте когось, зупинити і приймати глибокий дихання. Ви не повинні входити в самовиправлення. Просто запитайте себе кілька питань:
Чому я слухаю чоловіка?
Що таке непотрібні або непристойні очікування?
Чи можу я поставити себе на місці цього чоловіка?
Що відбувається?
Чи можу я дізнатися більше про свою історію?
Що я ціную про цей чоловік зараз?
Після того, як ви це робите, покажіть доброту і співчуття. Можливо, ця людина повинна слухатися без судових рішень або контролю.
У будь-якому випадку, пам'ятайте, що ви не можете допомогти їм від позиції судового рішення, яке, крім того, є стресовим заняттям.
Мантра для того, щоб допомогти вам зупинити слухання людей
Мантра для того, щоб допомогти вам зупинити слухання людей
Я зрозумів все, що було обговорено вище, але я часто забув про це, коли я в гарячому стані. Однак я впровадив унікальну стратегію для припинення слухання людей.
Я нагадав, що ви не можете судити людей. З кожним днем я відчуваю себе, як я хочу судити людину, я відредагую такі Мантри для себе.
1,1 км Виглядайте себе першим. Коли два люди зустрічають, приз завжди йде до особи, яка знає себе краще. Він відчуває себе більш впевненою, спокійною і більшою простотою у присутності інших.
2,2 км Не лякайтеся або судити людей. Будь-який. Дізнайтеся, що сталося. Слухати Зробити це легко. Будьте відкритими. Будьте чіткими. Будьте гарною людиною.
3. У Кожен має свою історію життя. Про нас Повага і приймати його як він.
4. У Як ми лікуємо людей, які ми сильно не згодні з показником того, що ми знаємо про любов, співчуття та доброту.
5. Умань Зробіть свою любов до серця. Найкрасивіші ви бачите в інших людей, чим краще ви відкриєте для себе.
6. Жнівень Присутні в даний момент. Про нас Прайміть людей, щоб розкрити свої сили.
7. Про нас Ми обираємо різні шляхи пошуку щастя та виконання. Якщо людина не стежить за тим же шляхом, то не означає, що вони втрачені.
8. У Коли ви сперечалися з людиною, тільки вважаєте точну ситуацію. Не розмішувати минуле.
9. Навігація Люди, які приймають вас з усіма вашими недоліками, дійсно люблять вас. Не забудьте.
10. Що б не сталося, не втратити доброту іншим.