Якщо ви можете змінити світ, де ви почнете?

1 999 р.

до Ви думаєте, якщо я сидю?

На дерев'яному кані стоїть літня людина.
- Я проти припливних людей, ремонт в неділі та більш високі ціни на основні потреби. Я не маю нічого проти вас сидить, хлопець сидить на лавці відповів йому, не відриваючись від газети. Чоловік сидить і подивився на сусід і посміхався трохи.

до Що говорять?
до Вони кажуть, що це зовсім скоро.
до Що ви говорите! незнайомець підняв брови. - Це те, що вони говорять?
- Точно.
до Це дивно, що вони друкують це на такому хорошому папері. На мій погляд, це безперечно робити, якщо всі закінчуються будь-яким чином.
до Що ви пропонуємо? Друк газет на березі?
до Ні, звичайно, ні. Але якщо це дійсно так погано, то краще буде друкувати новини на білих аркушах. Читачі можуть відразу загорнути себе в них.

Хлопець змащений і зберіг спокійний.

до І в цілому, все це дуже цікаво, людина зламала тишу і кинув кінець канате сигарету, але не лежачи перед ним на асфальті.
до Що це таке?
- Все це. Чи падає світ в абіс, або що це називається?
до Що може бути справа.
до Що ви плануєте зробити?
- А я? юнака дивилася.
до Так, ви. Що ви повинні зупинити всі ці війни, щоб викорінити гіпокризію, заздрість, ненависть та інші неприємні речі?
- Я не можу зупинити його.
до Якщо ви можете, що ви робите?

Хлопець подряпинив задню частину голови і прокинув очі.

- Я просто зупинився. Що таке велика угода?
- Так легко? людина сміється. Щоб досягти певного результату, потрібно принаймні зробити це, правильно? Для відключення кип'ятіння чайника необхідно перейти до плити і вимкнути газ. Я запитаю вас, що саме ви можете отримати результат?
- Ну ... Я просто візьміть всі ці лінійки, щоб пекти. Вони роблять всі війни!
- Чи буде мир?
- Я.
- Ви неправильні, війни будуть розірватися з поновленим вігором по всій планеті. Є певна категорія людей, які перетворять будь-які горла для живлення. Ще одна спроба?
- Я не знаю. Мапа Я тільки знищив кожну зброю на Землі. Тоді не буде війни.
до Так ви думаєте, що люди тільки почали боротьбу з винахідником гармати?
до Ні, звичайно, ні. Але все ще...
до Не працювати ні. Камінь досить для війни. Побажання.
до О, я думав, що юнака поставила газету і перетворилася на співрозмовник. Всі війни про гроші, право?
до А що б ви заборонили гроші? чоловік посміхався. Коли вони не були, люди боролися за тушки мамонтів, за право жити на певній території, на що-небудь. Всі права, нехай вони залишають. Що ви плануєте зробити з заздрістю, наприклад?
до Що про неї? Вона завжди була. Так само, як і гіпокризія, зрада і кладки. Не можна стерти у людини. Вони завжди заздрять один одного, сланець, задньої за спиною і роблять інші нецензурні.
- Так, але я запитав іншого питання: як ви плануєте боротися з ним?
- Я не знаю! Хлопець отримав нерв. Тільки Бог знає, що робити з ним.
- Ви не маєте ніяких специфічних пропозицій?
- Ноп.

Чоловік припинив і думав.

до Що робити? молодий чоловік спробував відродити.
- Так що я не знаю, людина відповіла і наливається на кані, троянду з лавки. - Мати хороший день. І не читайте ці папери! Завжди лежачи!

С ***

- Бог тільки знає... - людина повільно прогулялася по алеї і спокійно розмовлялася з собою. Якщо я був відомий, я б зафіксував його довго! Ви думаєте, якщо я сидю?
до Ні, сидіти, будь ласка, людина в чорних келихах, сидячи на іншій лавці, відповів.
- Розкажіть мені, як ви відчуваєте... - людина, що насичився на кані і уважно дивиться в обличчя нового співрозмовника. - О, це ви. Як ви?
- Не дуже. Не знаю, як відродити любов, доброту і правду. Вони говорять, що люди завжди будуть любити один одному, допомогти, симпатизувати і робити інші нецензії.
- Добре, у мене є ваші проблеми, людина зважився і нахилився на спині.
- Я хочу, щоб я мав тебе. й

Автор: Євген Чеширко
Фотозвіт: Ірина Джуль

https://www.facebook.com/irina.dzul/media_set?set=a.258329900962728.59386.100003571605551&type=3