276
Не боятися жити!
Ви дійсно думаєте, що ви живете назавжди? І я не говорю про безсмертність духу, але про дуже бетон, струм, реальне життя.
«Я повинен думати про те, що може вийти з цього. Чи існує майбутнє для наших відносин?
«Я не можу говорити про мої почуття, бо не потрібно їм. й
«Ви знаєте, наскільки важко знайти кого-небудь у нашому віці, тому я страшний, щоб залишити їх. й
"Я не можу показати її, тому що вона буде думати Бог знає що."
«Я не можу зізнатись, тому що вона вирішить, що все дозволено зараз. й
І багато інших страхів.
Це може бути все. А страхи можуть бути виправдані.
Але поки не скажеш, не знаю його. Ви ніколи не знаєте, що це може бути. Ви не завжди несете відповідальність за себе, ви намагаєтеся передбачити реакцію інших.
Ви дійсно думаєте, що ви будете жити два сто років? Коли ви збираєтеся сказати все, що це зробити? У наступному житті? Так це буде різним.
Ви не будете тривати тридцять назавжди, а сорок-п'ять не буде, а п'ятдесят-п'ять пройдуть.
Все буде проходити. І це ми можемо сказати. І ми можемо почути. Тексти пісень, а це означає: І тоді, коли ви можете відчути його. Настає час, коли ви можете жити.
Ви залишили тільки думки про життя. Думки про те, як вам страшно. Подумайте про те, хто кине щось і як. Подумайте про те, як можуть виходити речі. Думки, що нічого хорошого буде.
Але ви не даєте собі хороший шанс! До того, як ви берете бетонні сходи, немає шансів на хороше життя. Не один. Всі Всі Бог допомагає тим, хто допомагає собі.
Але трохи більше, ніж ви звикли, трохи по-різному.
Прийміть вашу імперфікацію. Вбити бажання писати життя на чистому аркуші без клопотів і без помилок! Життя не лінійне. Життя не працює.
Він прекрасний, тому що все змішується в ньому: від бруду до незнімних висот. Повна і повна.
Ви не будете виходити з неї в білих робах. Більше не в них. Просто жити. Любов, відчувати, спробувати і бути неправильним.й Ви не маєте реальних ввічливих.
Автор: Лілія Ахремчик
pticavpolete.com/ne-bojtes-git.html
Китайський навчився створювати електронний папір з графена
15 прохолодних ідей для реконструкції старих меблів