567
Audrey Hepburn: красиві, пристрасний, унікальний
Audrey Hepburn це так багато про це ім'я. Вона була не тільки великою акторкою і стандартом краси її епохи. Вона була чудовою людиною і люблячою матір'ю. Серед інших речей, Audrey присвятила багато часу і енергії, щоб допомогти іншим, особливо дітям - вона була Асамблея ООН, допомагаючи дітям в бідних країнах світу. Audrey Hepburn завжди знав, як любити, тому що для неї, даючи любов був більш важливим, ніж отримувати його. Веб-сайт Публікації фото і виписки незабутнього Одрі.
Я не люблю старість, я боїться самотності. 794,000.
Більше речей, люди повинні бути підібрані, відремонтовані, розміщені, і прощення; ніколи не кинути будь-який. р.
Прогулянка з знаннями, які ви незалежні.
Усе моє життя, моя мама навчила мене, що людина повинна бути корисною. Вона вірила, що любов був більш важливим, ніж його отримання. р.
Проживаю в музеї. І тільки тоді ви починаєте дійсно усвідомлювати те, що ви бачили, щоб подумати про це, щоб придбати книги, і пам'ятати, що ви не можете прийняти його відразу. р.
Я ніколи не хотів розлучення. Я не знаю, що слово. Я кинувся, коли він сказав про мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Шлюб - це договір про життя. До того, як людина розуміє найглибше бажання, він не може прийняти такий крок. Я ще знаю себе.
Я люблю людей, які роблять мене сміятися. Тексти пісень, а це означає: Я дійсно думаю, сміється, що я люблю більшість. Вилікує багато захворювань. Ймовірно, що є найважливішим у людини.
Я був народився з неймовірним прагненням до любові і пристрасності, щоб дати його.
Краса жінки зростає з роками.
Як дістатися до круглої дати і подивіться, що ви не змінилися. Успіх нагадує мені зобов’язання жити таким чином, що гідність успіху. Якщо ви щасливі, ви навіть вижити.
Живий. Якщо ви зупинилися, немає нічого жити.
Якщо вам потрібна допомога, ви знаєте, що у вас є одна людина. Як ви старієте, ви будете розуміти, що у вас є два руки: один, щоб допомогти собі, інші допомогти іншим.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Я не знаю, але я дізнався. Ось чому я не хочу бути пов'язані з будь-яким або навіть будь-яким.
Люди об'єднали мене з часом, коли фільми були приємними, коли жінки в кінохто красивих суконь і грали гарну музику.
Я пишаюся тим, що займався бізнесом, який приносить задоволення, створює красу, пробуджує совість, викликає співчуття і, можливо, найголовніше, дає мільйонам перерви від нашого жорстокого світу.
р.
, Україна
5706459р.
через bigpicture.ru ? p=364431
Фото проекту «Світ у обличчях»: 30 приголомшливих фото людей з усього світу
24 Signs You Have Lived в Російська Федерація Для Too Long