Натхнення іспанської казки про непохитну пальцю

На Вашому шляху до Кордови обов'язково відключіть порожню дорогу до невеликого села прозорою швидкою річкою. Походимо з коня, відпочиваємо в тіні виноградника. Ця земля знає багато казок, і, можливо, вона розповість вам історію обережної дівчини імені Інес.

«Дуже скромна сім'я: батько Юань, мати Анну та дочку Інес. Мій батько повернувся з Америки багато років тому без важкого гаманця, але з легким серцем. Мати дівчини була життєрадісна, красива і добра жінка. Сім'я поважалася і любила сусідами, і невеликим виноградником, завдяки старанності і догляду, приніс достатню кількість грошей. Зростала смішна і смішна дівчина, але з раннього віку її батьки помітили одну дивну річ в її - вона була дуже обережною.

- Я не знаю, що робити з нею! – іноді Анна сплеснула руки в серці. - Так обережно! Всі хлопці працюють - наші крокові, як і вдалго! Пручка, де вода на щиколотці потрібно перехрестити, піднімає спідницю над головою, так само щоб не замочити п'ятку!

Батьки дивилися, але дівчина не псувала. Застава не гріх.

Як минулий рік виріс, і з нею виросла її обережність.

до І вона не спала на молоці, але вона все-таки дрочить на воді!

Але незабаром батьки не сміються: Не цвіте так багато, що наречені не те, що з усього - від Кордоби сам рядок простягається! Дівчинка здавалася щасливою, привітала юних чоловіків рясно, сіла на стіл, заливається вино. Але тут її не вдалося. Як почалася її питання - так наречені. Моя мама здивувалась і захотіла.

до Що таке допит, дочка? Ви не є обов'язковою для того, щоб перетворити душу людини всередині, ви? Що ви подбаєте, якщо батько хлопчика збити дружину?
до І якщо він потрапив, що якщо він побачив мій батько, б він мене збити? - Я не хочу, щоб!
- Я не хочу. Так ви не залишитеся сірими у дівчат!
до Так це доля, посмішується, але тільки якщо я здивую когось!

«Чи ви часто йдете до церкви? Чи можна випити багато вина? Чи живуть батьки? «Я твоїй мамі добре?» її срібний голос. Гриби рум'яні, застигають, плутають і покривають. Але дівчина не вдалася до своєї мами або її батьківського погляду.

- Дочка, Юань не може стояти, ви попросите його, якщо він мав багато землі або золота, або ви не хвилюєтесь!
до Чи знаєте ви багатство людини? – Не дивився. Тексти пісень, а це означає: Я збираю багато людей, але що якщо він погано?
- Як ви знаєте, - зважився мій батько, "але я відчуваю, що з обережністю ми не будемо чекати наших онуків! Скарбуйте всіх!

Юань був правий. Всі терміни пройшли і обирає все. Батьки поховані, рано вони залишили землю, тому дочка заміж і не зраджується. вона стала власником будинку і виноградника, вона не повинна бути нудною, вона мала достатню роботу. І наречених, хоча не в натовпах, але ще й побував. Я не збираюсь! Стара жінка Amalia побачила її і сказала:
до Здавалося б, тільки наша смерть

Вона не була хорошою жінкою: її язика вугор. Це те, що смерть почув.

до Але, я сміхався, я буду одружитися! Якщо я погоджуюсь, я збираюсь на своє місце. Все те ж, небесно курить в вагу: її батьки залишилися, ані її чоловіка, ні її діти. Чому б ви полюбите світ самостійно?

Смерть перетворилася в справжню кашлону, сати на чорному стільця і кидати в село. Знайдено правильний будинок, збитий. В першу чергу, вона не була таких костюмів! Помада, чорна срібна вишита камсоль, кінь вона ніколи не бачив, меч до підлоги! Вона сидить гість на столі, кладемо джгут вина і змінилася в найкрасивішу сукню. І Смерть сидить і чудеса: як залишатися ця дівчина? Гарний, розумний, може зайняти гостей, будинок чистий. Вона навіть відчула шкода для її трохи, але вона не дала її самостійно.

- Маррі мене, красиві! У вас є все, що ви хочете!
- Чому не виходить? вона посміхається. Але, сер, я твоїй рівний?
- Для мене всі рівні, заспокоїти смерть.
- Чи буде мені добре?
до Немає нічого скаржаться!
- Як ти живеш?
до Це здається далеко, але насправді близько.
- Чи є ваш будинок великим?
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! - Відповіді про смерть, але вона думає: "Чому цікаво!" Він буде говорити про смерть!
- Чи є ти?
- Хтось викликів добре, і хто ніколи не зла.
І не зупиняється, тільки вино додає гостя.
- Ви любите дітей?
- Я не схожий на це, зануре голодом смерті. - Це погано, коли діти!
- Чи не буде нудно?
до Не боятися, ви не будете.
до Ви йдете до церкви часто?
- Дивитися, красиві! - Смерга стала сердитися, навіть захопивши таблицю своїм фістом. - Чому ви мене псує? Відповідайте мені прямо: ви будете дотримуватися мене або ні?
- Чому ви не йдете, я просто хочу запитати, якщо ваша мама приємно?
- Я не маю матері! - Я не маю нікого! І ви, здивовані, не потрібні сто років!

Я захопив її, трохи мій язик, і пізно. Ви не можете отримати його назад. Сама вона подарувала Інес сто років, і ніхто не відлякув. Смерть заспокоїлася, навіть посміхається.

до О, ви обережні, встави! Я не збираю тебе.
до Як лорда радує, вона скромно відповіла і її очі впав.

Смерть стрибнув на коні і загинув добро.

до Не чекаєте одружитися, гарно! Побачити вас пізніше.

Сусіди прийшли в питання.

- Тексти пісень, а це означає: Він вкритий сріблом, справжньою веслою! Як довго вибрати?
- Застава не гріх! Відповіли Ines.

Олег Нагорнов спеціально для Веб-сайт
Ілюстрація за попередній перегляд: Dung Ho/behance.net

Веб-сайт: www.behance.net/gallery/20152247/Girls-