457
5 практичних порад про те, як купити дешеві авіаквитки онлайн, від людини з досвідом
Олексій Кучер з видання Know-How Things, письмовий на тему авіаперевезення, написав корисний вибір практичних порад щодо придбання дешевих квитків, на основі особистого досвіду. Голова свята Веб-сайт Публікація для своїх читачів. 1. Я шукаю квитки на одну сторону, тому що я віддаю перевагу недорогих авіакомпаній. Ці хлопці просто отримають вас від точки А до Б за кілька євро. Всі Немає підключень, повернення квитків та сніданку. Ціна квитка «відсутній» не залежить від того, чи ви купуєте квиток на літак «back». Не тільки те, що він просто отримує в дорозі. Ось чому.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Все, що ви побачите в цьому пошуку, є кілька рейсів на конкретні дати, які становить 2-3% від загальної ємності. Авіаквитки можна шукати по країні і вибрати з календаря найдешевших дат.
Висновки: Ви не повинні обмежувати себе пошуком «зад і вперед». Ваша подорож може бути насиченою і дешевою. Перевірити квитки на одну сторону по країні і вибрати кращу дату. У декількох пунктах я даю вам приклад цього пошуку.
2,2 км Особливі технології дозволяють відслідковувати пристрій, який ви прибули. Якщо це остання модель iPhone, вам буде запропоновано ціну на 25% вище, ніж з гаджета на Android або Windows.
У будні дні ввечері або вночі, квитки на літак виявляються значно дешевшими, ніж у вихідні дні. Найкращий час, щоб купити з обіду до середини дня Вівторок.
Висновки: Я купую з ноутбука Windows ввечері або вночі.
3. У Якщо ви пішли на сайт, просто подивитися квиток на потрібну дату, вам сподобалося і ви пішли на платіжну картку - за 15 хвилин квиток буде дорожче! Не тому, що кожен проданий - це просто те, що авіакомпанія знає, що ви прийшли, зацікавить цей квиток, дуже необхідно і, ймовірно, ви готові платити більше. Останнім часом автобуси стають «розумними». й
Висновки: Покупка грошей на платіжну картку, мобільний (SMS прийде під час оплати), паспорт та затверджений маршрут. Все, що вам потрібно на тісто.
4. У Як знайти кращі ціни на рік Дешево купити квиток на літак за вигідною ціною. Відмінність одного дня може коштувати 100 євро, тому дуже добре, щоб побачити найдешевшу дату.
Для цього в розділі «Попередня» дата підбору, виберіть «Весь місяць» і потім «За найдешевший місяць».
Ми отримуємо прайс-лист в правильному напрямку.
Р
5. Умань Якщо у вікні місця вильоту «Дерево» вказати не місто, а й країну
Пошуковий двигун покаже найдешевші рейси всіх міст.
Це можливо тільки в пошуковій системі Skyskanner.
Троє життя хакі для тих, хто читає до кінця
- Усе лише де місцеві жителі Їжа завжди краще і ціни нижче. Крім того, ви познайомитеся з реальною кухнею, культурою і можливо, зробите нових друзів.
- Якщо ви не зносите цю «люксну сукню» на попередньому поході, не захочете – ви не зносите її на наступних поїздках. Прийміть найнеобхідніші, всі «витри» ви зможете придбати на місці.
- Як тільки я купив квитки, я помістив інформацію про поїздку на сайті sopotra.com. Тут ви можете знайти посилку або документи на шляху, транспорт і заробити 20-30 євро.
www.knowhowthings.com/puteshestviya/pochemu-pokupat-aviabilety-tuda-obratno-uzhe-ne-vygodno-5-faktov-o-kotoryh-vy-mogli-ne-znat/
200 словників для розвитку дикюру
7 Кращі онлайн-освітні платформи, які будуть відкриті нові можливості