На шкоду та переваги тристороннього I-Saying

Використання самоекспресій, рівнів стійкості та якості життя
У своїх класах і консультаціях я часто цитую Марка пальця. Мило спрощуємо матеріал книги «Модель особистості еволюції», який описує рівні людського існування, я уявляю щось схоже:
Фізичний рівень тіла
Рівень бодилітних відчуттів
Емоції.
Думки, висновки
Акції, події
Значення.
Місія
Р.

На якому рівні ви є?

Правильна відповідь для всіх. При цьому. Але ми можемо зберегти нашу увагу на одному місці. Тож правильне питання – «Чиго рівня, що ви зберігаєте свою увагу на більшості вашого життя? й

Сучасна людина будує складні психічні конструкції, логічні з'єднання, робить речі, і не знає, як він відчуває.

Звичайна відповідь на питання «Як ви відчуваєте зараз? й

- Все дрібно.

Я не знаю.

- Я відчуваю себе погано.

до Це великий, і т.д.

Я не буду говорити про причини цього часу. Я скажу коротко – є ставлення до пригнічення почуттів. Чи є чутливим і почуттям є ознака слабкості. Всесвіт не переносить таких спотворень. Молодіжні субкультури, такі як Емо (молоді люди, орієнтовані на емоційний досвід, життя заради і в ім'я живих почуттів) виникають.

Як працюють психологи? Вони ведуть людину по черзі з одного рівня існування на інший і назад. Зволожуйте всі шари існування. Займіть модну концепцію цілісності.

Як працює I-saying:

Я відчуваю (ім'я почуття). Є багато, почуття. Для зручності роботи я виділити 10 основ з синонімами або модалями:
(Ви можете сперечатися, навіть ласкаво просимо)

2,2 км Коли ви (доповнення конкретної речі): більш специфічна дія, яка викликала емоційну реакцію, краще.

3. У Для мене це означає (внутрішнє значення проходження, необхідність зробити щось, загрозу і т.д.)

Приклади життя:

Я не можу довірити вас.
Я сердитися, коли ви залишаєте брудні страви в раковині, що означає, що моя робота не поважалася (час, моя свобода і т.д.).
Я соромлюся, коли ви компліментую мене, що означає, що я можу бути привабливим для когось, і я не люблю себе.
Я повинен сказати, що в світі тричасті заяви не вживаються добре. З двох причин: якщо чесно визнати ваші почуття і взяти відповідальність за їх перенесення і проекції, люди втрачають величезну арсенал маніпулятивних методик, вміння грати на почуття. І другий, що випливає, проте з першого: між людьми, які щиро говорять про свої почуття і стани, думки і наміри, є неперевершеність.

І це практично нестерпний для сучасної людини. Він придумав, що багато різних способів втекти від інтимної ідентичності (важкі напої, трудалізм, тютюнове куріння, екстремальні види спорту, захворювання тощо). Де все це зараз?

Так, тричаста заява (I-стати) з'єднує 3, 4, 5 шарів (гойдалки, думки, події).

Один, хто освоїв техніку тричастого випромінювання, розвиває звички перемикання між цими рівнями на досить високій швидкості, щоб підходити до почуття повноти.

Тренінги, спрямовані на вираження почуттів - підготовка цієї корисної майстерності, базового рішення довгострокових життєвих проблем у відносинах, де накопичуються багато нездатних почуттів, бездумних думок і незакінченних бізнесів.

Замість епілога:

(мейк):

зрілий

безбарвний

Ми можемо нагріти мікрорайони.

незакінченні будинки

浜у 涓 蹇

Автор: Софія Зеленкова