Вона прийшла в гості друга в лікарні, але була вражена тим, що вона побачила в кімнаті!

Професія лікаря є однією з найбільш відповідальних і важливих в сучасному світі, адже здоров'я і життя пацієнтів часто залежить від правильної поведінки. Враховуючи сучасні зарплати, тільки ті, хто відчуває свою справу і любить свою роботу, стають хорошими лікарями.

Ця стаття присвячена одному з цих лікарів, які можна назвати справжніми професіоналами. На жаль, його ім'я невідоме, але ця історія розповіла бразильському Ingrid Velam, доторкнувшись тисяч людей. Ці лікарі заслуговують необмежену повагу.

«Я нещодавно відправився відвідати друг, який був в лікарні. У кімнаті з нею був 86-річний бабуся. Важко з'явився і не переїхала довго. У зв'язку з цим вона потребує особливого матраца. Коли лікар розповів медсестри для зміни матраца, щось несподіване відбулося.

«Для того, щоб він змінив його, лікар забрав бабуся в руках, сіла з нею на стілець поруч з ліжком, і занурив пісню до неї. Це один з найбільш торкнувшись моментів мого життя. Ці якості, які повинні мати кожен лікар.

850694 Габаритний зображення

Його дії не дарма нічого милого. Фото чітко показує, що він так не від необхідності, але від щирого бажання до того, як-небудь яскраво засвоюється важкому житті його бабусі. Допомагати і підтримувати хворі!

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження

Категории

Смотрите также

Новое и интересное