«Що вам подобається, скільки років я люблю?» Її пост Про Beauty Standards кинув Facebook!

Анікс Робінсон повернувся до Монреаль після конференції. Вона була втомлена після польоту і хотіла бачити своїх дітей найближчим часом. Вона була в аеропорту, коли консультант косметики підійшов її і почав запитати питання.

Він продемонстрував мені дзеркала і сказав мені, щоб подивитися на себе. Вона була так звана тим, що він сказав наступне, що вона вирішила поділитися її думками на Facebook.
Протягом декількох тижнів тисячі жінок з усього світу підтримали свою посаду – 55,000 вподобань і 42,000 акцій говорять, що багато дійсно згодні з нею. Ось її історія.

«День я був жахливо втомлений. Я не шкодую про це.

Я був в аеропорту і був на моєму шляху до виходу, коли цей консультант провокував мене, щоб поговорити з ним, давши йому безкоштовно натуральне мило. Але в сучасному житті немає нічого вільного! Як мінімум в аеропортах...

Проведено наступний діалог:

Людина: "Ваша шкіра виглядає природно, ви не маєте макіяжу, прямо?"

Я: "Ум, так."

Людина: "Нехай мені вгадувати ваш вік."

Я, як, "Я шукаю мій вік, і це океї. й

Чоловік (не знаю, як відповісти): Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами Якщо ви не починаєте доглядати за обличчям зараз, то зморшки на обличчі значно поглибше за часом, ви 45, а потім косметика не допоможе.

Я сказав: "Що не так з жінкою шукає 40?"

Людина: Поговоримо про сумки під очима і зморшками для обличчя. Я можу запропонувати вам крем для шкіри навколо очей, які врятують вас від цих проблем через 15 хвилин.

Я сказав: «Що не з очей? У мене є красива маленька дитина вдома, і я не спалюся добре в останні 2 роки, тому у мене є сумки під очима і я щасливий мати їх. Мій чоловік і я часто сміється, звідси зморшки. Це всі його несправності. Але йому подобається спосіб я виглядав. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що мені потрібно крем."

Людина: Вам не потрібно зараз, але в той час, коли ви 50, це занадто пізно, щоб змінити. Якщо ви не вчиняєте зараз, зморшки будуть настільки глибокими, що допоможе тільки оперативна операція. й

Я сказав: "Що так погано про жінку, яка стара? Про те, як ми живемо і познайомимося з старим віком разом, будьте такі смішні старі пари з великою кількістю зморшок. Мій чоловік отримує старий, ми всі старі. Це невід’ємна частина життя. й

Людина (переважно дивиться на інші паси, які стоять поза своїм притулком і слуханням розмови): "Привіт, якщо ви турбуєтеся про ціну, то я можу запропонувати приємну знижку - 3 креми за $199." Це дешевше, ніж Botox!

Мені подобається, - Я дивлюсь нормально, що я 'm 45 і я буду виглядати нормально, коли я 'm 50 тому, що немає нічого злочину про жінок, які старіють. Старий вік є привілеєм від багатьох. Я не затверджую спосіб, який ви намагаєтеся просувати молодь замість ваших продуктів і denigrate старіння в тактику продажів. й

Після цієї розмови я вирішив взяти картинку прямо тут зморшки обличчя з мішками під очима. Це обличчя моєї дитини і чоловік любові, так що я думаю, що я все ще схожий на це.

Після отримання тисяч коментарів і зворотнього зв'язку Annick опублікував ще кілька слів.

«Я вдячний всім за підтримку, але я хочу бути чітким. Ми не відзначаємо природний погляд без макіяжу, це не про те, що він відображається словами консультанта, хлопець просто зробив свою роботу. Моя пост - це про індустрії краси, яка робить мільйони, роблячи жінок, які люблять їх зовнішній вигляд і природні процеси старіння. Давайте змінити ці стереотипи, бо жінки мають багато важливі речі, щоб зробити, ніж сидіти і нервово підрахувати їх зморшки!

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження