10 головних помилок батьків з сімейного психолога Катерина Мурашова

Про найпоширеніші помилки, які батьки роблять. Звісно, вони не з стипендії, але з zeal і тривожності, щось буде виходити неправильно. Не потрібно турбуватися, Katherine рекомендує. Це божевільна океї. Коли дитина вступає в цей світ, кожен, особливо батьки, хоче, щоб він був щасливим і виростити хорошу людину. Що відбувається далі? На деякий момент ми починаємо мати збої, що призводить до протилежного ефекту! Веб-сайт Згідно з вихованням дитини зараховує десять основних помилок.

1,1 км Я буду жити для дітей. Я маю багато жити. Я буду жити для дітей. Їхня освіта – це мій первинний концерн. й

Не можна бути метою для будь-якого - це занадто велика відповідальність, яка потрапляє на плечі новонародженого. Якщо я жив для вас, ви повинні відповісти на мої очікування. Настає час, коли дитина не може це зробити, через який він починає відчувати себе винним. Він знає жертви своїх батьків, зроблених для нього.

Дві сотні років тому жінка, яка вступила до репродуктивного циклу, мала п'ять або шість дітей, невелике кладовище мертвих малюків і жили, щоб покласти вижили на ноги. Діти забрали його досить спокійно, тому що її самозниження поділили на все. Тепер часто з однієї дитини падає не тільки мати, яка живе за ним, але й дідусь з двох сторін, які довго чекали йому. Для дитини складно психологічно, у зв'язку з цим можна викликати проблеми. У певний період часу людство вдалося подолати дитячу смертність і практично всі інфекції, які перенесли по всьому місту. Тільки одне з них збереглася - невропсихіатричні захворювання, і вони постійно стають молодшими: ювенільна депресія, хвороба Альцгеймера, розлади спектра аутизму та інші. Так само одна помилка, пов'язана з установкою «Я маю щось жити» досить забезпечити невротичний розвиток дитини.

2,2 км Дитина рівна людина мені. Свобода, рівність та братність. й

Ви побачили качка з коктейлями, як вони ходять: мати виходить передньою, а кулі слідують її. Чи є коли-небудь качелі, які пішли в іншому напрямку? Звичайно, вони були, тільки вони були ліквідовані природним вибором. Вони з'їли. У процесі еволюції натуральний вибір підібрав кульки, які можуть слідувати жіночим, або двома батьками, якщо вид закривається разом. Тоді дитина входить до світу, де він сказав: «Ви мій рівних». У такому світі він змушений розпоряджатися дорослим, і це за її межами. В результаті ми знову маємо нейротику.

Нерідко гра демократії має свої коріння в дитинстві батьків. Більшість з них мало складних сімейних відносин, тому зараз вони хочуть стати «другами» з дітьми. Як правило, це збитий одною матір'ю з сином, який погоджується на що-небудь, поки вона не торкається йому, і вона намагається бути хорошою матір'ю і другом. Це єдиний варіант демократичної освіти. У великій родині така ситуація неможлива, адже хтось завжди вийде. Коли ви побачите, як «великий качок», ви будуєте світ для вашої дитини, з її небезпекою і «красою» – це повага і належна поведінка до нього. Бо він прийшов у світ під крилами, він займе деякий час, перш ніж він сказав, що він виріс, і це час для нього, щоб стати дорослим качкою.

3. У Є багато різних варіантів виховання батьків і, ймовірно, де є право знайти і використовувати.

Для дітей, які добре володіють наступними інструкціями, але вони також потрібні дітям, які здатні їх розбити. Єдині критерії, які повинні бути використані в освіті. Що робити, якщо старше покоління заважає освіти? Наприклад, ви заборонете свою дочку, щоб грати з її макіяжом, але вона йде до її матері-завдання і вона дає їй власний. Як, потім ми встановлюємо межі?

Ви повинні розуміти, що дідусь, що вони кажуть, абсолютно праві, тому що немає неправильних моделей. Крім того, одна з цих моделей вже виготовила. Не боїться сказати їм: «Так вам, дорогі, для вашої думки, але це моя сім'я і моя дитина, і він буде робити, як ми робимо. Але спасибі вам, бо ви правите. Тут буде бордюр: макіяж мати-в-право може прийняти, шахта - не може. Немає перерви в візерунку в головах дітей не відбудеться.

Я знаходився на п'ять років, був абсолютно незалежний. Я взяв її на мій бабуся і великий Великозернистий, який підняв мене після інсульту. Але вона визнала свою дочку відмінно, і, крім того, коли я приніс її, вона здавалося б, перевернулася і поведіла зовсім по-різному. Вона виглядала як це: двері відкриває, моя незалежна дочка надходить в коридор, лежить на спині, піднімає ноги вгору і говорить: «Молода, Галя (це моя мама), зняти свої черевики, і ви, Богуля (коротко бабуся), принести корицею рулони.» Я починаю натиснути, що можливо, якщо ви не вимити руки, хоча б роздягати спочатку, а потім скони. Для чого мій бабуся, шуфлінг з тапочки, з лотком бункерів своїми руками, відповідей: «Для дитини їсти перший бункер в передпокої, що неправильно?» І кидає бункер там. Що я можу сказати жінці, які підняли мене, хто не визнав мене більше? Все, що я мав зробити, пройшовши двері і зникла.

Через два дні я отримав свою дитину, і як тільки вона ступила поріг, кордони, які проживали в домашніх умовах. Діти можуть відрізняти межі, доки вони чітко визначені. Наше завдання полягає в тому, щоб повідомити дитину, що він перебуває в, і сформувати його модель виховання.

4. У Дитина справляється з вивченням «Не було зроблено уроки з мене, але я навчився». Я виріс як нормальну людину, тому існує гарантія. й

Ця позиція є логічно послідовною, крім одного, ви не ваших батьків, ваша дитина не ви, і світ, в якому ви піднімаєте вашу дитину, не той, в якому ви підняли. Дитина може відрізнятися загартованістю, силою нервової системи та іншими параметрами, не існує відмінностей в середовищі. Тому, використовуючи інші народні моделі, і ще більше, щоб дозволити все прийняти свій курс, не найкращий варіант вирішення проблеми. У вас є шанс, що дитина впорається з усім, і зможе досягти багато, але збільшити цей шанс, допомогти вашій дитині.

5. Умань Метод «морква і паличка»: позитивне і негативне армування.

Є два види людей, які не вкрадають. Деякі страхи, які будуть одягатися в в'язниці, інші відчувають, що вони будуть брудні з ним. З палицею і морквою можна підняти дитину тільки з першого типу. Другим типом є почуття, закладені значними людьми з дитинства. У нас немає внутрішнього морального права, є те, що колись було прокладено в нас, хоча ми не пам'ятаємо його. За допомогою негативної арматури ви можете припинити небажану поведінку. Щоб розвивати хороші звички, потрібно пам'ятати позитивну арматуру. Коли ваша дитина робить щось гарним, особливо якщо вони зробили навпаки перед, розкажіть, як це добре. Дитина хоче бути гарною і, загадуючи моменти, позначені похвалою, спробують повторювати їх.

У виконанні цього проекту ці почуття на себе: немає сенсу сказати, що дитина робить хороші або погані речі іншій людині, єдиною людиною, емоції та почуття, яка піклується про себе. Взяти відповідальність.

6. Жнівень «Методи, які застосовуються для тварин, не можуть застосовуватися до дітей: це безсмертно. й

Це помилка. Коли малюки народжуються, вони 80% дрібних тварин. Людинство починається практично відразу, але відбувається поступово. Хоча дитина невелика, є багато тварини в ній. І на неї застосовуються речі, які застосовуються для підвищення кошенят, цуценят та інших тварин. Пам'ятайте, що умовний рефлекс, викликаний методом позитивного та негативного армування.

7. Неготування з дитиною «Ви завжди можете вести переговори з дитиною».

Психолог Лоренц Коцльберг побудував етапи розвитку дитини на основі його морального розвитку. Діти запропонували умови поставленого завдання: є один хлопчик, який заборонений на засмагу. Один день, поки ніхто не бачив, він вирішив отримати деякі варення і випадково скинув чашку, вона знизилася і зламала. І є ще один хлопчик, який його батьки просять взяти з кухні до обіднього лотка з чашками. Як він переніс лоток, він випадково прокинув і розім'язував всі чашки. Тоді запитали, що хлопець, який подумав більше, Діти до п'яти років сказав другий, тому що він зламав більше чашок.

Коли ви ведете переговори з молодою дитиною, потрібно розуміти, що ви намагаєтеся вести переговори з структурою, яка істотно відрізняється від вас в інтелектуальних, психофізіологічних і морально-етічних умовах. Іноді ви повинні сказати, що ви є старшими і більш досвідченими. Не пояснюйте, як працює електричний струм, оскільки дитина не піклується, він просто хоче приклеїти пальці в розетці. Необхідно почати переговори, коли дитина утворилася ідеї про причину і він починає запитати питання «нехай», яке ви зобов'язані відповісти. Таке дозрівання зазвичай відбувається через три роки.

8. У Що мені правильно для дитини. Якщо щось явне для мене, дитина буде зрозуміти її рано чи пізно. Якщо я вірю, що освіта необхідна, він також почне думати. й

Подумайте, що якщо учитель у школі говорить, що ваша дитина розумна, і він просто повинен спробувати трохи більше, або ви даєте йому приклади інших дітей, які зайняли свої розуми, або звертаються до авторитетних людей, то рано чи пізно дитина буде розуміти, що потрібно взяти школу. Що таке явний і правий для вас не явний, ні виворітний. І неважливо, скільки ви поясните дитині, це не змінить багато.

9. Навігація «Я старший і розумний, ніж мій дитина, тому я знаю краще, що він потребує. й

Логічно, це послідовно, дитина дійсно має набагато менше інформації, міцність, здатність формувати причинні зв'язки. Але це не так. Що потрібно, щоб дитина не була корисною, тому що він відрізняється, він може мати абсолютно різні потреби. Ви можете спробувати розповісти про свої погляди, але водночас показати, що це ваша думка: «Я думаю», «Я думаю». Не скажеш про те, що потрібно вищу освіту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

10. Я міг вирішити деякі проблеми.

Це може бути самотність, поповнення гармонії в сім'ї або надії на догляд у віці. Є аніматор мами. Це виглядає так: "Вранці ми маємо 15 хвилин занять з кінетичним піском, потім карти на Glenn Doman, після чого ми вивчаємо протягом півгодини на Duchenne, потім прогулянку, там ми подаємо качки, одночасно вчимо латинські імена, потім обід і хвилини рольової гри, потім ми моделюємо ..." Таку маму не вдалося виконати будь-яку з власних потреб і зараз проводимо їх на дитину, взаємодіяючи з собою.

Проблема в тому, що після деякого часу вона раптом виявить, що є живою особою за все це, з його світоглядом і інтересами. І коли він починає впадати короткий рівень або відмовляється робити речі, які він не схожий, така мама стає депресованою, бо вона вже планувала все. Не існує позитивного способу життя. Поенер або пізніше він буде впливати як батькам, так і дітям. Дитина не входить до світу, щоб вирішити ваші проблеми. Він надходить як новий суб'єкт і він до нього, не ви, щоб вирішити.Світ створює щось нове, і це диво.

номінальний snob.ru/selected/entry/107429