603
Їжа рабиня з запахом свободи
Вперше я особисто зустрівся з маніпуляцією моєї маленької особистої свідомості з їжею в перші години життя. Чи знаєте ви, що лікарський морфін, що міститься в молоці матері, призначений для створення і консолідації зв'язки дитини і матері з лікарськими засобами? Я не поінформував про це лікарями, які доставили мене.
Багато хто з вас ближче до молочного сходу, ніж я (повно це звучить як комплімент). Деякі з них відмінні, і деякі з них відмінні.
Їжа рабиня з ароматом свободи, ідентичним натуральним або як ми орієнтуємося на допомогу їжі
(Для довідки, морфін насправді присутній у молочному молоці з молочних ссавців.) Його завдання - акуратно і приємно зміцнити нерозчинну єдність матері і дитини, розслабитися і заспокоїти дитину. Деякі мами ретельно секретують морфін в таких кількостях, які проникають з молока в власну кров і, відповідно до деяких дослідників, причин і / або посилює комплекс симптомів, які називаються «постопартом лихоманкою»: сплутаність, знеболювання, тривожність. Оксур в 1-2 з 1000 мам.
Але для того, щоб уникнути звинувачень у пологів і материнства, починайте з самого початку. В першу чергу Земля була гарячою кулькою, і коли вона охолоне трохи, наука фізіології виникла на ній, яка охолоджувала наші гарячі голови, пояснюючи нам, що ми вважаємо, що наші свідомі рішення дійсно нічого більше, ніж результат різних хімічних реакцій в наших мозку.
198674
Їжа рабиня з ароматом свободи, ідентичним натуральним або як ми орієнтуємося на допомогу їжі
Наприклад, що ми викликаємо падіння в любові, легкої пристрасті або велику любов оснащений в мозку шляхом виходу нейротрансміттера фенілетиламін, який викликає любов і супроводжуючі боти задоволення при співанні серенадів під балконом улюбленого.
Чим більше це, тим сильніше почуття. Частування з об'єктом адорації викликає припинення секрету фенілетиламіну, що викликає в Римо-Балконських відчуттів, схожих на «зсувний синдром», в Наркомани: фрустрація, довге, апатія, м'яку сльозність і т.д. (хоча без фізичного, синдрому, проявів: фенілетиламін, алас, не героїні).
Чи знаєте ви, що фенілетиламін міститься в великій кількості в шоколаді та сирі? І що їх використання може замінити об'єкт адорації з об'єктом девізації. Що багато хто з успіхів і з супроводжуючи задоволення успіху.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Для того, щоб спонукати нашу свідомість діяти максимально вигідно для нашого тіла, Мати Природа створила особисту лікарську галузь в мозку. Кожен з нас - персональний нарколог.
Для того, щоб примітивна тварина їсти дозрівання фруктів, які більш корисні для його примітивного здоров'я (тобто більш багата енергією (сугари), вітамінами і біологічно активними речовинами), а не їсти зелену підрядку, природа побудувала в нашому мозку таку реакцію: коли мова засохла, ендорфін нейротрансміттер автоматично виділяється в ній (у мозку – не на мові !!!!), що діє на вольовий центр.
І викликає що? Це право: задоволення. І коли дія ендорфіна закінчується, центр задоволення перетворюється в центр розмежування і примітивного тварина, з якого у нас фізіологічно не далеко, йде де солодка ще не закінчилася.
Точно однакова вбудована реакція, яку ми повинні солістити і жирні. Сіль необхідний для збереження води і електролітичного балансу в організмі тварин, незалежно від ступеня їх примітивності. І так як в джунглі або шампі, баран рідкісний, то потрібно з'їсти його більше.
І жир...мммммммммммммм! жир енергії! У м'ясці сучасних примітивних тварин мало жиру (3-5% залежно від сезону; для порівняння сучасної яловичини містить 25% від неї). Але примітивна енергія витрачала багато. Саме тому вона повинна бути приурочена. І якщо примітив прийшла по відношенню до когось жиру, то його слід варити ще: з думками можливого голодного майбутнього. І так, щоб тварина плямистої з ґрунтовкою крові з відвалами про рівень холестерину від льоду не вичерпається, природа і збудована (подрібнювач), виділення програмного забезпечення ендорфіну до жиру. І солоний. Для десерту, для солодощів.
Природа є матір'ю, і вона мудра. Але коли ми припинили примітивність, ми змінили його. Справа в тому, що сума випуску ендорфіну безпосередньо пропорційна інтенсивності смаку. І, отримавши необмежений доступ до соляних шахт, нафтопереробних заводів і кондитерських підприємств, тварин відразу почали зловживати інтенсивністю смаку.
Так з'явилася харчова промисловість і варіння на охолодженні кульки. А механізм, який спочатку був призначений для стимулювання тварин, щоб діяти в найефективнішому і здоровому спосіб для них, став їх сиром: скільки вас (і ми) легко дасть солоний жирний десерт для солодощів?
Особливо коли він розуміє, що просте стимулювання смакових бутонів мови може замінити комплексний процес сходження на балкон коханого. Після всього, не кожен Римо, отримав вісім кілограмів через зловживання добрих, вже буде заважати, щоб піднятися на гліетину в грудях. Він чітко віддає перевагу контакту з дівчиною «Вконтакте», так як знає він з дитинства, що цілком задовільна доза фенілетиламіну можна отримати після відвідування «Росгену» (Відень, Україна!) або сирного відділення найближчого магазину.
(Для довідки, фенілетиламін перераховують як «передкурсник» за допомогою лікарських засобів, так як будь-який студент першої хімії може успішно прикрасити його галогенами і перетворити його в «сухий» – клубний стимулювальний препарат.)
Чи не так? Ні, ні. Напої більш страшні, ніж молоко матері. Справа в тому, що молоко корова, крім морфину, також містить кодин. Це добре, що телята не п'є молоко. Вони переносять на штучне харчування, і молоко використовують виробники сирів, щоб сидіти на «щільній голці» клієнтів.
Ми оцінюємо, що 10 кг молока виробляє близько 1,2 кг сиру або 0,9 кг твердої трирічного Гоуда. І вони є відмінним концентратом морфину і кодину, які вже прямі препарати. Але це не достатньо для корів! Для засмаги голодних телят вони навчилися у виробництві сиру, щоб перетворити молочний білок в набір казоморфин.
І це морфні речовини. Одна з носоморфин сиру має анальгетичну здатність лише 1 / 10 цього морфину. Ви ще вважаєте, що сир може загострити рани? Ви цінуєте сир, тому що ви не можете. Справжній сирний коханець продасть свій останній шоколад.
(Для довідки, кодин був використаний в ранньосередньо-часових рожевих наївних препаратах, оскільки він пригнічує кашельний рефлекс.) Крім того, морфін і кодин розслабляють м'язи кишечника і зміцнюють. Це приємні додаткові бонуси до нероздільної спілки мами і калами, що виникають під впливом препаратів. І ось чому спекотне молоко з медом люблячі мами все ще заливають їх кашельними дітьми: ефективний природний засіб: чисті препарати - і не хімія!
Хто сказав: «Шоколад» перед?! Люди, які не здатні (і не хочуть бути в змозі) утримувати кріслі з захопленням на очах шоколаду, майже більше сирофілів. Не дивно! На додаток до вже зазначеної любові замінника фенілетиламіну в шоколаді є кофеїн (м'який збудливий, викликаючи синдром виведення при відмові) і аофедрину, який також і навігаційний кофеїновоподібний речовина, також anguish при ануляції (faithfulness?) викликаючи.
р.
Чи не вистачає? Це право! Не добре. І добре в шоколаді міститься в дуже відчутних кількостях, також тетрагодронабінолу. Хвороба це? О, ми не повинні робити ці наївні очі! Tetrahydrocannabinol є активним інгредієнтом в marijuana (Cannabis sativa).
І завершити приємний акорд, природа подбала про наявність аандаміду в бобах какао. Це прямий родич тетрагідрокканнабінолу, який має приємний післясмак. Аандамід продовжує ефект тетрагідрокканнабінолу: суглоб з шоколадним баром діє міцніше і довше! Я продаю рецепт!
Ви думаєте, що тільки природа піклується про вас? Чи забудуть кухарі та кондитерські кухарі? Ні! В той час як природа створила боби какао і корови, кондитери експериментують з смаками добрих. І вони виявили, що використання всіх інгредієнтів в шоколаді окремо не викликає навіть десятого задоволення, що вони, кондитерські вироби, і ми, кондитерські вироби, вимагають!
Але якщо ви змішуєте солодкі і жирні в співвідношенні 1 до 1, кількість ендорфіну секретують і, відповідно, якість і рівень високих не подвійний, але - збільшує десять разів. Так само, як при перемішуванні жиру з сіллю. Не збігається з тим, що сири містять 50% жиру в сухих речовинах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ох, не випадково.
Аварія при неспокійних британських науковців помітила, що застосування препарату Налоксон, який блокує дію опіатів (тобто лікарських засобів), також позбавляє як шоколад, так і сир звернення.
А м'ясо позбавлене! Після того, як дослідники використовували Naloxone, щоб блокувати рецептори опіату у волонтерів, м'ясні продукти частково втратили свою привабливість. Таким чином, при нейтралізації очисного ефекту м’яса, привабливість шинки для учасників знизилася на 10%, тяга для салямі знизилася на 25%, а чистий гастрономічний інтерес до тунця і стейка знизився на 50%. А в тваринному жирі при смаженні (або грилі) також утворюються дуже схожі на морфні речовини.
Бажаєте більше? Про нас На місці Комітету з питань контролю ількитів наркотиків, я не тільки неправдиві холодильники, але і хлібопекарські прокладки легально!
Пшениця: що робить його так смачним протеїном клейковини має непристойну властивість погано зламаного при перетравленні. А значить - потрапляє в кров, і з ним - в мозок у вигляді цілих молекул білка. У мозку вони сприяють утворенню ексорфінів - очисних речовин, які викликають звикання. І - блокує виробництво гормонів, які гальмують голод.
За допомогою безглютенових продуктів, суб'єкти Homo Sapiens знизили їх середнє споживання калорій 300-350 на добу (від 2000 року)! У тих же властивостях погано розщеплюють і утворюють ексорбери - основний білок молока.
Отже, ви все ще вважаєте, що ви добровільно поїдете до улюбленої делікатеси для вашого улюбленого буна, шоколаду, сиру та ковбаси? Волонтери не є тими, хто «попереднє». Волонтери – це «не один крок!» – до кулінарних, молочних та м’ясних відділів. Чи є багато волонтерів, які читають цей пост?
Він старий корвета.
Замініть його світлом.
Пушкін, "Еуген Онєгін"
Тепер ми, нарешті, перейдемо до лук і маніпуляцій. Процес маніпуляції почався, коли я почав писати і ви почали читати. Я пишу і ти читаєш. Я тут, з якою метою захоплення вас, ви надію розслабленого мозку з простим читанням. Моє задоволення стилю є однаковою маніпуляцією. Його завдання полягає в тому, щоб захопити вас в дикій природі інформації і там - лякати, теплі і м'які, деякі важкі факти. Про «джарем» і маніпуляції, наприклад.
Виготовлені кулінарними, банківськими, гаджетами, одягом та іншими галузями, значно полегшують його тюнінг, зробили його більш швидкими, яскравими, потоковими, водонепроникними та смачними.
Але не тільки з люком були проведені всі ці маніпуляції! Для «забарвленого» ярого в кінці значно підвищили продуктивність! Після того, як шоколад, м'ясо та сир, висить перед нами на ярому, пан Тюнінг також використовується віск. І це називається висипом, яка є фармацевтичною галуззю та рекламодавцем, яка створює абсолютно непривабливий образ, чому ми повинні жити, що ми повинні і як ми повинні виглядати.
(Для довідки: «Діворце є загальним визнанням шахрайства, а деякі форми обману або вилучення багатства (або інших товарів), які не покриваються Кримінальним кодексом. У цьому випадку мандат розуміється як свідоме спотворення правди (активне визнання) і тишу про правду (пасивне сприйняття). У обох випадках, дефраудований потерпілий передає своє майно шахрайцю.
Наївне питання: коли ми вперше приваблюємо в магазин з неспроможним тягаром, а потім маємо піти в аптеку і до косметолога, не переносимо наші гроші на шампанів? Я не потребує наївної відповіді: риторика питання вже більше, ніж компенсується бездомності вашого розчарування. Так, я інший наївний покупець проти маркетингових рабств! Так! Для мене (див. початок застібки) з молоком матері всмоктував розуміння того, що я маніпулявся з найсвіжіших і термінових: почуття любові, лука, тепла.
Природа створена фенілетиламіном з причини. Не дарма, що вона придумала Ендорафін. Це не просто солодко-солодкий. З повагою, м'язова насолода (масаж або пляж, наприклад), яскраві звуки, музика, ритм (відбувається, це клуб?), вправа («хогер високий») також викликає випуск ендорфіну.
Крім того, наприклад, окситоцин, який виділяється в мозку, коли гине близьких або - ніжне захоплення мирно звисає малюка. Oxytocin створює відчуття безпеки, єдності, любові. До речі, багато курців не сидять на нікотину, але на окситоцині. Це, вони звикли не нікотину, але до соціального середовища курців: розмова, розслаблення, поломка.
Допамін стимулює наш центр задоволення в ситуаціях, в яких ми очікуємо щось приємне або невідомо, але з очікуваним позитивним рішенням.
І кожен улюблений серотонін виділяється не тільки при вживанні солодких бункерів, але і, зокрема, в ситуаціях почуття підвищеності, підвищення статусу, тріумфом перемоги, визнання і визнання.
Все, що відбувається в мозку, хімія. Ніщо вірно крім хімії. І крім почуттів. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить маніпулювати своїми почуттями. Це тому, що велика більшість, як маніпулювати своїми почуттями самостійно.
І замінює більш важко досягти задоволення швидше: недооцінений на роботі – додаємо серотоніну з солодким бункером, тушковавши улюблену – додаємо фенілетиламін шоколад, смарагає душ – розкачати большів морфіну, кодин і казоморфини в пачці улюбленого камберту, не хочеться піти в тренажерний зал – додаємо ендорфіновий торт з масляним кремом ...
Але важко досягти - це все ще дуже довго. І, часто, це набагато більш переконливо до здоров'я, успіху, соціалізації, ніж урят щастя і паліативності радості, які стали таким доступними для тварин.
Поверніть нам, але, щоб наш баран. Хороша шаварма, в теорії, повинна бути приготована з неї, а не з променевого собаки, Це мене, до речі, і для того, щоб плавно перейти до ідеї Big Mac, поєднуючи жирні, солодкі і солоні в найбільш смачних і тому в найскладніших для подолання пропорції. Великий Mac є символом епохи швидкого і дешевого благополуччя. Ви не думаєте, що ваші діти захоплюються тільки на окситоцині, що виділяється під час гучної сім'ї, що збирається в яскравому музичному Макдо?
р.
Великий Mac є символом епохи, оскільки він втілює принципи, на яких майже всі наші непримітні продукти харчування побудовані. Це швидкість виробництва і споживання, зручність, доступність і - залежне поєднання солодко-жирової маси.
Крім того, Великий Mac відображає реальну ієрархію продуктів харчування в наших головах і шлунках: хліб (і інші зерна) – намбер ван, м'ясо (і інші продукти тварин) – номер, який солодкий (близько 15 грам цукру додано в бункер і гамбургер), солоний (в одному Big Mac, 50% від добового припуску солі), жир (86% калорій Big Mac ми отримуємо від жиру !!!) і трохи салату – для краси і наїв, не знецінюючи фантазії, які ми ate щось корисно.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але це буде безцінно заперечувати, що вся наша сучасна варіння ґрунтується виключно на властивостях виробів, щоб викликати наркотичну насолоду як мастило.
І всі наші сучасні ліки – на тих же властивостях улюблених продуктів, які провокують переїдання і викликають так звані захворювання цивілізації: рак, інфаркти, інсульти, цукровий діабет, артрит, остеопороз, алергії, ревматизм, хвороби Альцгеймера і Паркінсона, депресії і ін.
Ці ж якості їжі, смачні і недорогі знищують наше здоров'я, дозволяють нам заробляти косметологи, гімнастики, фармакологи. Ми хочемо, щоб вам було якомога дешевшим.
Борінг, право? Що це зрозуміло! Але я не полю вас в зелені дики цього еко-пошти, щоб падати з неприпустимими широтами. І показати вам, що ваша тяга для певних продуктів ґрунтується на абсолютно наркотичної залежності до них. І вони точно стали степлими продуктами, тому що це чудова здатність викликати високу і - залежність до високих.
Не нам, це не нам.
Включаючи мене! І що змусило мене, зокрема, це пошук і тестування способів позбутися від наркозалежності від їжі і підтримувати стабільний і хороший здоров'я.
Як бачимо, харчова залежність більш фізіологічна, ніж психологічна. І так, використовуючи чисто фізіологічні методи, його можна ослаблити або видалити алтогетер.
І з ним зникнуть багато супутніх симптомів харчової залежності:
неконтрольовані атаки бажання терміново їсти щось смачно;
craving для солодкого, шоколаду, сиру, ковбаси, солоної риби, хліба та макаронів тощо;
залежність від кави / чаю та інших напоїв;
застраховані вечірні застібки;
Нездатність впасти до середини дня, а потім прокидати вранці
нездатність втратити вагу протягом тривалого часу шляхом фізичного навантаження та дієти;
Відповідність руху і відтворення спортивних змагань.
Головний метод (випробувано вже на власний і не тільки досвід) – дієта на основі:
збереження стабільних рівнів цукру в крові;
відхилення будь-яких обмежувальних дієт і супроводжуючих пангів голоду;
введення в раціон великої кількості продуктів, що містять «подвійне» клітковину (вегетативні, кореневі овочі, зелень, фрукти);
відторгнення зернових продуктів, жирів тварин і водневих масел;
використання найбільш непідготовлених рослинних виробів;
споживання м’яса та риби в безпечних розмірах тіла;
правильне поєднання продуктів для належного травлення та обслуговування правильної різновидної композиції мікрофлори в кишечнику;
усунення дисбалансів інсуліну, лептину, глюкону і кортизолу в крові;
Максимальне забезпечення організму всіма необхідними поживними речовинами;
Звуки дуже поживні, не це? Для цього:
виключити продукти з пшениці та інших продуктів клейковини. На першому етапі їх можна замінити каштанами з нефритної гречки, нешліфованої (коричневого) рису, пшениці і кукурудзи. І краще всього – замість них, якщо на солодких цукерках не вистачає калорій або натягувати, ми з'їсти більше варених овочів;
включають в раціон найбільш доступну і хімічну кількість сирих овочів, зелені і фруктів;
зменшити кількість споживаних продуктів тварин (особливо червоного м'яса) з поступовою заміною деяких з них з джерелами рослинного білка (об'єми, горіхи);
продукти тваринного і рослинного білка з'їдають з зеленню і овочами в співвідношенні 1: 3 - 1: 5;
вводять в раціон достатню кількість рослинних масел з правильним співвідношенням омега 3 і омега 6 жирних кислот і зменшують до максимальної кількості жирів тварин;
Зменшити кількість цукерок і замінити їх медом або фруктами, якщо це можливо.
Все це їсти 3-4 рази в день, плітаючи і змащувати з задоволенням. Я серйозно! Я не знаю, що я не знаю, чи не знаю, я хірурга, щоб бути відомими гедонісами! Погана їжа, їсть без задоволення, і приносить менше користі!
Що я вже роблю з вами зараз бодільно, фізіологічне перепрограмування ставлення до їжі: Я хірургію, щоб поступово замінити беззаперечно неправильні продукти. Корисна їжа повинна бути смачною! Як ви переходите, ваш смак буде перепрограмований.
Справа в тому, що мозок, коли кинемо, аналізує прикус. Мозок є прагматичним і розрахунковим органом. І навіть з переконаними алтруїстими, він. Чи може їх мозок страждати від пізнавального диссонансу і як він впливає на глутонію, я не знаю. Таким чином, мозок прагматично розраховує не тільки ціну, але все: калорійність, вміст і тип білків-жирових вуглеводів, вітаміни, мінеральні солі, біологічно активні речовини та інші речі, які отримують нам всередину.
Коли ми їсти щось багате не тільки в «порожнях» калорій, але і заповнюємо необхідними і важливими речовинами для нас, мозку, відповідно до результатів швидкого аналізу, в якомусь моменті розуміє, що ми з'їсти достатню кількість і (потепління !!!) Вимкніть апетит. Що, якщо ми їсти, скажемо, салат Цезар з куркою, то перші і п'яті шматочки будуть дуже смачними, сьомий і одинадцять вже менше, і на ХХ столітті мозок відключить апетит і ми переведемо пластину і скажемо: "Ух! Зайдіть!
І якщо ми їсти, скажемо, Великий Мак або печиво, то мозок, проаналізувавши склад смачної їжі, яка надходить нам, буде сумно зрозуміти, що крім жирів, крохмаль, цукру і невеликого білка, організм не отримав практично нічого корисного і (погано, увага!) апетит не відключиться. Отже, перший cookie, як смачний п'ятнадцять і сімдесят дев'ятий. Лімітує кількість печінки, які з'їдають тільки об'єм шлунка.
Важливим є те, що якщо ми починаємо висихання і проковтнути більше поживних речовин, то мозок перепрограмований для споживання їх, і вони стають більш смачними, оскільки вони добре для нас.
Це, навіть якщо на початку квесту ви не були вболівальниками салатів, то як ви переїжджаєте по підлогах і рівнях, ваша любов до них збільшиться. І в той же час любов до печива або сирів знизиться. Або, щоб одночасно не використовувати товари. В результаті цієї синергії ви будете більш смачними і смачними, щоб жити і їсти - чудово!
Мозок запрограмований від задоволення солодко-солодкого до більш тонких і менш інтенсивних, але багатих, смаків їжі. І через кілька тижнів (від 3 до 6-8, в залежності від продукту і людини), колишні привіти вже здаються занадто насиченими, жирними, солоними і тому без смаку.
Важливо годувати тіло з правими продуктами, в правильні комбінації і пропорції. Розуміння, що переходить до здорового харчування, це процес, не результат. І ви постійно коригуєте свою дієту в напрямку правильності, тому що цей напрямок буде збігатися з напрямком тастості!
Це ціла декларація харчової незалежності. Слово «незалежність» в цьому випадку походить від слова «не висить». Включаючи в будь-яку здорову дієту і на своїх постах. Поміри і впевненість у правильністі обраного шляху завжди повинні супроводжувати вас. Смачного!
Автор: Макс Палт
2.05. Фантастичний на екрані. Кінотеатр «Мефістотелі»
Любов проекту. Випуск 4. Як не стати жертвою любові чіти?