Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Як змінити життя, якщо ви нічого не скаржаєте на 14 днів?

225461

Про небезпеку негативних емоцій для здоров’я, вчені говорять не перший рік. Не так довго, дослідники з університету Рочестер і навіть прийшли до висновку, що люди, які часто стикаються негативно, мають проблеми з сприйняттям кольору зовнішнього світу. Іншими словами, вони дивляться все у вицвітаючих квітках.

Alexia Lardis, блогер з США, вирішив перевірити, як життя може змінитися, якщо ви захищаєте себе від негативних емоцій. Дівчинка провела цікавий експеримент: протягом двох тижнів вона не скаржалася на себе і інші про незначні проблеми: джемки, втома, погана погода і все інше.

Олексій поділився результатами двотижневої абстиненції від негативності з повідомленням Huffington. Редактори Anews переведені для вас найдотриманіших фрагментів з цього тексту. Прочитати і приймати замітку - це може бути корисним.

Я зрозумів, що я не спав багато.

«Чому це досвід, я нарешті зрозумів, що я не маю достатньо сну і сну взагалі. ритм життя відштовхує вас до нього, ви не хочете. Виявилося, що причина для більшості моїх маленьких щоденних скарг є банальним недоліком сну. «Я так втомився», «Я не маю сил, щоб нічого зробити» – на цьому фоні я часто здався на себе та інших. Коли я припинив скаржитися, як це, я зрозумів проблему, отримав більше сну.

Для оптимальної тривалості сну лікарі все одно не погоджуються. Хоча більшість все ще, як правило, вірити, що потрібно спати принаймні 8 годин. Щоб побачити, чи дійсно це правда, спробував 46-річному британському Сара-Шаллерам. Жінка провела експеримент з себе в головній ролі: вона сховала 4, 6 і 8 годин на добу. Як змінити час сну впливає на здоров'я і зовнішній вигляд жінки, можна прочитати тут.

Я почав говорити про мої слова.

«Я помітив, як багато припливних речей, які я кажу людям. Коли мій fiancé сказав, що я не згоден з, я не брав участі в безконтактному аргументі, як я використовував. Я навчився думати про слова, перш ніж я сказав що-небудь. У дитячому садку ми розповіли: подумайте спочатку, поспілкуватися. Скільки разів я нехтував цими порадами?

Я був тихим.

«Оверал, досвід був позитивним: Я припинив скаржитися і закінчився, щоб подивитися на себе і переоцінити свою перспективу на багато речей. Але був ще один момент. Наприклад, одна ніч, коли я прийшов додому втомлений, замість того, щоб говорити про мій fiancé і друг, який відвідав, я просто пішов на ліжко. Я пішов на ліжко раніше звичайного. Але на позитивній замітці. Він був незвичайним і дивним. й

Негативна частина нашої свідомості.

«Весь час я звернувся від скарження кожного дня, я раптом зрозумів, що неможливе для людини думати негативно. Це частина нашої свідомості. Так, я не скаржався, не сказав іншим, що я сердився. Але щоб бути чесною, я ніколи не припинив мислення про це. І ви знаєте, що я дізнався, що негативні думки, як погано скаржаться про все.

375962

Якщо негативні думки розвивалися в насильницькі емоції, фахівці не рекомендують їх пересуватися. І хоча не існує консенсусусу на цій матерії (пригнічувати почуття або дати їм безкоштовної смоли) в науковій спільноті, більшість вчених схильні до першого варіанту. Наприклад, дослідники з Університету Джени (Німеччина) вважають, що штучне пригнічення емоцій негативно впливає на частоту серця.

Без скарг, ви дізнаєтеся філософське ставлення до життя.

У моїх спробах перетворити негативну енергію, яка накопичилася у мене в позитивну енергію, я почав ритися частіше, щоб перевернутися до Бога. Тексти пісень, а це означає: І ви знаєте, через цей новий досвід, я дійсно відчував свого роду upliftment.

«Здавалося б, в житті кожного. І коли у мене є щось неприємне — втома через брак сну, зламаний стільниковий телефон, проблеми з автомобілем — Я зазвичай просто скаржався. Що це призвело до - нічого. Насправді це простий: є хороші дні і є погані дні. І реакція на обставини залежить від певної точки зору людини, уклав Олексій.

Виключаючи звичку скарги на будь-який час від вашого щоденного графіка не тільки те, що може полегшити життя. За словами письменника та дослідника з США Travis Bradberry, щоб захопити себе від негативності та емоційних проблем також допоможе відмовити спілкуватись з «токсичними» людьми, які зустрічаються в будь-якому середовищі.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження