Чому кожна людина нашого покоління є «легкою людиною»

Р

Що ми повинні бути? Ми завжди повинні бути в хорошій формі: посадка, вишуканість і мистецтво. Вимова - барвиста і виразна, і рухи швидко, точно і впевнено. Вони веселі і оптимістичні в усіх ситуаціях. Ми жартуємо і сміхаємо. Наше почуття благополуччя є нормальним, як 36,6. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не схильні до болючого самовикопування і безпліддя відбиття. Ми незалежні, яскраві і оригінальні. Мозок працює як мотор, потужний і швидкий. Ми прибираємо незвичайні ідеї. У нас є великі плани. Ми не зупиняємось там. Ми можемо зробити кілька речей одночасно. Ми вирішуємо будь-яку проблему. Ніщо неможливе для нас. Ми їдемо трохи і перейдемо багато, тому ми худі і енергійні. Очі склеювання, щоки грають рум'яна. Сонце короткий, але ми добре спати. Ми сексуальні і сексуальні, пристрасний, винахідливий і без втоми. Ми любимо нові враження, збираємо пригоди і пригоди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Чим більше ми, тим більше ОК ми. На жаль, ми будемо раді бачити вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І, швидше за все, це те, що будь-який психіатр, який проходить, "Ви, батько, у вас є гіпоманія."

І він, ймовірно, не буде неправильним. Весь перший абзац цього тексту симптоматика першої половини людства-депресивного розладу. Ми живемо в цікавому часі, коли ідеальна цивілізована людство не психічно здорова особистість, але, як її покласти, злегка маніак.

Хоча ми не оригінальні тут. Світ завжди впаде в щось схоже. Середньовічні хістерії. Гіпохондрія другої половини ХІХ ст. Шизофренія психічної революції шістдесяти. Препарат дельірій початку останнього століття і психозу його кінця. Кожен раз виходить з розуму і формує власні ідеї про красу, неперевершені ззовні, як неприпустимо приводу Нью-Йорк клуббер хлорний шарм полуфаніте Тургеневої дами. Є багато відхилень, але головна вісь - це манічний-депресивний гойдалки, на якому людство було скелястою, можливо, з початку власної історії.

Так ми пощастили. принаймні, З усіх психічних особняків, гіпоманія схильна до максимально приємного. психіатрична довідник пише: «У передмісті серед порушень сомато-психічної сфери в гіпоманії – це почуття благоустрою, особливого фізичного благополуччя, найвищого цвітіння міцності, відмінного здоров’я. Моторна активність з хорошою толерантністю до навантаження і високим рівнем втоми поєднується з зниженою потребою для відпочинку. Швидкість енергії, яка зберігається протягом всього дня, поєднується з зменшенням потреби в адекватному соні. Що таке повідомлення? Дякуемо!

Єдине, що підніме - для всіх своїх шармів, гіпоманія залишається аномальним станом. Відхилення, що рано чи пізно гойдалки в протилежному напрямку. Починається гойдалки. Так, японія була захоплена епідемією Хікікомори – молодими здоровими людьми зафіксували себе в кімнаті і сидять там протягом багатьох років в повній овочезизмі, що робить нічого, але заперечуючи тріумф в якості норми життя.

Але Японія далеко.гіпоманічний супермандоСкрізь. Реклама. Кіно. Інтернет. Телебачення. Преса. Реклама. Ще один комерційний. Будь-який, хто не хоче бути як першим абзацом, дозвольте йому кинути камінь на мене першим. Не вірю. Охолоджу бути гіпоманом в гіпоманічному часі. Так що все навколо кип'ят і пінопластів, іскрів і шіммерів, щоб вітер на обличчі і педаль на підлозі, щоб сто відразу і не паузи. Як ще? Особливо якщо ви живете в місті і працюєте в рекламних оголошеннях.

Це люди, що живуть в столиці і працювали в рекламних оголошеннях, які зробили це відео про пауза для шоколадного бару. Я бачив його навпіл місяців тому і я пам'ятаю його кілька разів на день. В різних обставинах, з різних причин. І це може бути найрозумніше, що я роблю в день.

Jason Statham сидить в кав'ярні і розповідає про лосось:
«Сальмон ковтається, міцний і без втоми. Він купує тисячі кілометрів. Конерка швидкостей і струмів. Бороздітові лопатки і стрибки на водоспадах. Не спить. Немає відпочинку. У постійній битві з елементами. Він долає всі перешкоди, кладає яйця і, повністю вичерпається, гине.

Ну, пам'ятайте. Ви не лосось.

Дивитися також:
15 Signs of Зріла Особистість По Abraham Maslow
Скільки я шукаю?

http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=287170703&src=id