15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Короткий текст, який гравійований на могилі або могилі пам'яті покійного називається епітафом. Важко уявити, що щось темне може бути смішним у вигляді або змісті, але є люди, чиї почуття гумору не гинуть з ними! Більшість епітафів присвячені родині загиблих, їх професійні або інші важливі досягнення в житті, часто з виразом любові і поваги, але є ще більш незвичайні, цікаві і творчі. Веб-сайт публікує збір таких прикладів.

"Це, хлопці!

Американський актор голосу Мель Блан, який працював у Warner Bros. У студії та звучали голоси до Бугів зайчика, Duffy Duck, Porky Pig, Foghorn Leghorn, Speedy Gonzalez та багатьох інших персонажів мультфільму, які обрали як епітаф знаменитої фрази «Тому всі народи» («Це, хлопці!»), озвучили наприкінці кожної серії анімаційного серіалу.

"Я сказав, що я був хворий"

"Я був ти, що я був лицем" - це епітаф Вільяма Хана, який похований в Княжтонському кладовищі в Нью-Джерсі. Хан заказав цей смішний напис на тиждень до його смерті.

«Я письменник, але кожен має свої недоліки»

«Я письменник, але кожен має свої недоліки. й

"Діє падіння і бігти в чорнило брухту під час бігу від шести дівчат, які намагаються поцікавити його на день народження в офісі Metlife Building"

Георг Спенсер Міллетт Епітаф на Вудлонському цвинтарі в Нью-Йорку непарно дорівнює обставинам незадовільної смерті підлітка.

"Не зберігати його в межах"

Епітаф Леслі Нільсена, популярний канадський і американський комедія, який з'явився в більш ніж 100 кіно і 150 телевізійних програм. Його останній жарт - "Нехай він всередині."

Поки він жив, він був живий

На жаль, доктор Картер, як працює реальний вчений, мав залізну логіку. Вишуканий епітаф, "Хайл Він жив, Він був Живий" в головку Південного університету в Севані, Теннесі.

"Це не так погано, коли ви звикли до неї."

Деякі люди залишаються оптимістичною навіть після смерті. Як Мурфі Дреер Jr. Напис на його могильнику читає, «Це не так погано, коли ви звикли до неї. й

“Не проголосував за Республікану і нічого не робив з ними.”

Хтось не може протистояти політичній мові навіть після того, як вони гинуть. Акуратно, Білл Кагле був моделю демократ.

«Я зробив деякі хороші пропозиції і деякі погані. З цим, я просто туш в димоходу.

Деякі епітафії пропонують, що покійний мав велике почуття гумору. «Я зробив деякі хороші пропозиції і деякі погані. Це один просто взяв мене вниз труби. й

«Не загинув чоловіка, який не заслугував.»

Роберт Клей Еллісон, коубой і гармата від Дикого Заходу, стала відомою після смерті як чоловіка, який «навкілився, але тільки поганий хлопці».

Я піднявся на піраміду

Амбр невідомого чоловіка, який мріяв стати фарагом.

"З альбому, I Sleep"

Актриса Joan Hackett, похований в Голлівуді, попросить її не прокидати.

«Мій брат міг зробити людей божевільними»

Він не відомий, хто Cecil O'Dell Eads був, але він явно не отримав разом з братом або сестрам.

«Ми нарешті знайшли місце для парку в місті Джорджтаун!» " "

Катерина і Стерлінг Івісони підходили до епітафії з гумором. Вона була знайдена на кладовищі в Федеральному округі Колумбії.

Це сусіди

Американський стійковий комендант і актор Rodney Dangerfield був відомий своїм ловфраком "Нікому поважає мене". Його могильник на Вествудському цвинтарі в Лос-Анджелесі читає, "Це сусіди."

"Би"

Про нас

Веб-сайт: www.publy.ru/post/20229