15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Короткий текст, який гравійований на могилі або могилі пам'яті покійного називається епітафом. Важко уявити, що щось темне може бути смішним у вигляді або змісті, але є люди, чиї почуття гумору не гинуть з ними! Більшість епітафів присвячені родині загиблих, їх професійні або інші важливі досягнення в житті, часто з виразом любові і поваги, але є ще більш незвичайні, цікаві і творчі. Веб-сайт публікує збір таких прикладів.

"Це, хлопці! 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Американський актор голосу Мель Блан, який працював у Warner Bros. У студії та звучали голоси до Бугів зайчика, Duffy Duck, Porky Pig, Foghorn Leghorn, Speedy Gonzalez та багатьох інших персонажів мультфільму, які обрали як епітаф знаменитої фрази «Тому всі народи» («Це, хлопці!»), озвучили наприкінці кожної серії анімаційного серіалу.

"Я сказав, що я був хворий" 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

"Я був ти, що я був лицем" - це епітаф Вільяма Хана, який похований в Княжтонському кладовищі в Нью-Джерсі. Хан заказав цей смішний напис на тиждень до його смерті.

«Я письменник, але кожен має свої недоліки» 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

«Я письменник, але кожен має свої недоліки. й

"Діє падіння і бігти в чорнило брухту під час бігу від шести дівчат, які намагаються поцікавити його на день народження в офісі Metlife Building" 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Георг Спенсер Міллетт Епітаф на Вудлонському цвинтарі в Нью-Йорку непарно дорівнює обставинам незадовільної смерті підлітка.

"Не зберігати його в межах" 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Епітаф Леслі Нільсена, популярний канадський і американський комедія, який з'явився в більш ніж 100 кіно і 150 телевізійних програм. Його останній жарт - "Нехай він всередині."

Поки він жив, він був живий 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

На жаль, доктор Картер, як працює реальний вчений, мав залізну логіку. Вишуканий епітаф, "Хайл Він жив, Він був Живий" в головку Південного університету в Севані, Теннесі.

"Це не так погано, коли ви звикли до неї." 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Деякі люди залишаються оптимістичною навіть після смерті. Як Мурфі Дреер Jr. Напис на його могильнику читає, «Це не так погано, коли ви звикли до неї. й

“Не проголосував за Республікану і нічого не робив з ними.”15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Хтось не може протистояти політичній мові навіть після того, як вони гинуть. Акуратно, Білл Кагле був моделю демократ.

«Я зробив деякі хороші пропозиції і деякі погані. З цим, я просто туш в димоходу. 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Деякі епітафії пропонують, що покійний мав велике почуття гумору. «Я зробив деякі хороші пропозиції і деякі погані. Це один просто взяв мене вниз труби. й

«Не загинув чоловіка, який не заслугував.» 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Роберт Клей Еллісон, коубой і гармата від Дикого Заходу, стала відомою після смерті як чоловіка, який «навкілився, але тільки поганий хлопці».

Я піднявся на піраміду 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Амбр невідомого чоловіка, який мріяв стати фарагом.

"З альбому, I Sleep" 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Актриса Joan Hackett, похований в Голлівуді, попросить її не прокидати.

«Мій брат міг зробити людей божевільними»15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Він не відомий, хто Cecil O'Dell Eads був, але він явно не отримав разом з братом або сестрам.

«Ми нарешті знайшли місце для парку в місті Джорджтаун!» "15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору "

Катерина і Стерлінг Івісони підходили до епітафії з гумором. Вона була знайдена на кладовищі в Федеральному округі Колумбії.

Це сусіди 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Американський стійковий комендант і актор Rodney Dangerfield був відомий своїм ловфраком "Нікому поважає мене". Його могильник на Вествудському цвинтарі в Лос-Анджелесі читає, "Це сусіди."

"Би" 15 незвичайних епітафів людей з почуттям гумору

Про нас

Веб-сайт: www.publy.ru/post/20229