412
Шановні батьки!
Веб-сайт Він опублікував переклад дуже, дуже сенсаційну статтю на тему щеплення, яка болюча для багатьох. Його автор, доктор Дженніфер Рафф, втомився від прослуховування ненаукових нападів на вакцинацію, вирішив зробити все більш, і зробив багато міцних аргументів у захисті своєї позиції. Говорити автора. У світлі недавньої меаслесі спалахів та інших захворювань, які вимагають профілактики вакцинації, а також відмову від антивацинаційних активістів, щоб визнати проблему, було прийнято рішення написати цей пост.
Шановні батьки! Люди, які кажуть, що вони діють в кращих інтересах ваших дітей, поставляючи їх здоров'я і навіть їх життя в небезпекі.
Вони кажуть луки не смертельно захворювання.
Але вона.
Вони говорять про курчатку нічого.
Але це не так.
Небезпечний.
Але він небезпечний.
Вони кажуть, що кашель не так погано для дітей.
Але це погано.
Вони говорять вакцини не ефективні при профілактиці захворювання.
Але щороку 3 млн. дітей врятуються вакцинами, і 2 млн. гинуть щороку від вакцинно-вибагливих захворювань.
Вони кажуть «натуральні інфекції» краще, ніж вакцинація.
Але вони неправильні.
Вони говорять вакцини не ретельно протестовані.
Однак вакцини підлягають підвищенню рівня контролю, ніж будь-який інший препарат. Наприклад, це дослідження перевірило безпеку та ефективність пневмококової вакцини на 37,868 дітей.
Вони скажуть, що лікарі не розпізнають побічні ефекти вакцин.
Але побічні ефекти добре відомі, і крім в дуже рідкісних випадках вони досить м'які.
Вони кажуть, що вакцина ММР викликає аутизм.
Ні. ( Питання про те, чи є вакцина викликає аутизм багато разів, і всі дослідження дають сильні докази, що це не так.)
Вони кажуть, що тиомерсал в вакцинах викликає аутизм.
З 2001 року не було в переважній більшості вакцин.
Вони кажуть, що алюміній в вакцинах (авантом, або компонентом вакцини, призначений для підвищення імунітету тіла) є шкідливим для дітей.
Але малюки споживають більше алюмінію з молоком грудного, і викликати шкоду, кількість алюмінію повинна бути значно вище.
Вони стверджують, що вакцини шкідливі.
Не сталося.
Повідомляємо, що звичайний графік вакцинації не підходить для імунної системи дитини, і вона не справляється з вакцинаціями.
Не вірно.
Вони говорять, що якщо щеплюються інші народні діти, не потрібно щеплювати своїх дітей.
Це один з найбільш руйнівних аргументів я коли-небудь чув. По-перше, вакцини не завжди дають 100% гарантії, що не заражаються, тому навіть вакцинована дитина іноді може бути хворим, якщо він зіткнувся з збудником. Попри те, що деякі люди не можуть бути вакциновані, оскільки вони мають імунодефіцит, або алергію на компонент. Ці люди залежать від групового імунітету. Люди, які вибирають не щеплення своїх дітей від інфекційних захворювань, ставлять на ризик не тільки власних дітей, але і дітей інших батьків.
Вони кажуть, що «натуральні», «альтернативні» засоби краще, ніж доказова медицина.
Не вірно.
Правда полягає в тому, що вакцини є одним з найбільших досягнень громадського здоров'я, і це один з найважливіших речей, які ви можете зробити, щоб захистити вашу дитину.
Я можу продемонструвати, як антивацинові активісти відповідають мені. Тому що вони не можуть ефективно вирішувати непереборні наукові докази про вакцини, вони скажуть, що я працюю для великих фармацевтичних корпорацій (Я не працюю і ніколи не працював). Не знаю, що це, але я точно не знаю.
Ні про ці звинувачення Не вірно, Але це все рефлексне реагування від активістів проти вакцину, оскільки вони не мають ніяких фактів, щоб повернути свою позицію. На певному рівні вони повинні розуміти це і боятися наслідків, тому вони атакують.
Чому ти? Деякі з них роблять це для прибутку, надії про продаж своїх альтернативних засобів, тому що ви боїтеся доказової медицини. Я впевнений, що багато інших в антивациновому русі мають дійсно хороші наміри, і вони дійсно вірять, що вакцини шкідливі. Але як один астрофізик недавно сказав, «Що добре про науку – це те, що ви вірите чи ні. й У випадку відповідачів вакцин це погана новина. Добрі наміри не завадять проростки від інфікованих і нешкідливих людей, а поширення слова, що вакцини небезпечні наслідки. Сьогодні ми бачимо спалахи вакцинно-вибагливих захворювань у Сполучених Штатах, всі з них від ненавчених дітей.
Я згоден з антивакцинними активістами: До чогось самоосвіти. Тільки вони означають "Читати всі ці веб-сайти, які підтримують нашу позицію", я раджу, що це говорить про це. Наукова громада. Дізнайтеся, як працює імунна система. Про медичну історію перед вакцинами, і говорити про старших людей, які виросли під час полоіо, лушпиння та інших захворювань не можна запобігти. Дізнайтеся більше про те, як розроблені вакцини і як вони працюють. Про те, як його папір, яка стверджує посилання між вакциною ММР і аутизмом, була відкликана, а потім його медична ліцензія була відкликана. Чи ознайомтесь про те, що викликає аутизм (і про що викликає аутизм).
Це може здатися величезною роботою, а наукові праці не пристосовані для читання звичайними людьми. Але читання наукових статей – майстерність, яку можна опанувати. Тут є великий ресурс для оцінки медичної інформації в Інтернеті, і я написав довідник для ненаукових людей про те, як читати і зрозуміти наукову літературу. Ви повинні зробити це для ваших дітей, і ви повинні зробити це для себе. Чи не покладайтеся на те, що незнайомець в Інтернеті говорить (навіть якщо це мені).
Прочитати дослідження, які я звертаюся до цієї статті та поговорити з педіатром. Незважаючи на те, що проти вакцинатори говорять, вам не доведеться боятися вакцин. Ви повинні бути без вакцин.
по насильствующих.com/2014/03/25/parents-you-are-being-lied-to/