368
Якщо ви втомилися від мрії, дайте її.
Подаруйте мрії! Серйозно. Ви знайдете новий, набагато краще. Про те, що ви хочете зробити як дитину. Хобі: Чому ви забули про них? Що робити, якщо ці клемси намагаються малювати вазу?
Кристаловий замок не може бути тюрмою. Ви маєте право відключати шлях. Ми змінили наші думки.
Я розумію, що чемпіони «супермотивації» ніколи не пробачуть мене - скоріше, бообський обмежувач пробачить кролика, який кинуться в очах. Але я маю людей на своєму боці, які зарекомендували себе, змінюючи розум, або завжди шукаю нові горизонти, також виконання, життєдіяльність.
Як іспанка. Юліо Іглесіясй Хороший чоловік і великий воротар. Ні, я не неправильно. До 16 років відомий співак відігравав для молодіжного складу легендарного «Реаль». ДТП, травми - і кінець снів блискучої спортивної кар'єри. Друзі дали йому гітару, щоб відволікти його від своїх сумних думок. На жаль, Джуліо не збив їх музичним інструментом. І він не чіпав можливості грати в більш скромні футбольні клуби. Він знайшов новий сон і став зіркою.
Доля математика, астронома і філософа Омар Хайям Він був різним. Чорні смуги свого життя заміщалися білими смужками з частотою пішохідних поясів. Він бореться з домішкою і написав блискучі поетичні афоризми, які були прочитані і любили за 900 років. З повагою до великого персидського вченого, пам’ятайте деякі його наукові досягнення. Чи можна ви цитувати рубай? Що я маю на увазі. Ми не знаємо, що ми доведемо до історії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Але чому тільки один клас? Чи не існує ніхто? Після всього, досконалість нескінченно. Леонардо Да ВінчіНаприклад, він нічого не заперечував. Звісно, італійський художник, вчений, винахідник і письменник – геній. Але не є свободою від кадрів і конвенції секрету генія? І не забудьте, що Ренесанс дав історію цілої галактики великих майстрів, талант якого не обмежувався єдиним проявом. У певний час люди раптом знайшли крила. . й
Так ви можете продовжити поліпшення, не забуваючи шукати нові напрямки діяльності? Ви можете, якщо ви повернетесь до відправника етикетки «гуманітарний» або «технічний». Іноді він займає великий поштовх, щоб зробити це. Гей Ламарр Вона не була особливо зацікавлена в тому, що вона вирішила запроваджувати систему дистанційного керування торпедом. Вона не заважала вуздечку і статус зіпсованої кінозірки. Він подумав про жертв війни, і що спонукав її змінити її пріоритети. Багато причин, які ми використовуємо цей патент, є мобільним і Wi-Fi, але вона досі актриса.
Антойн де Сент-Експопері іРічард Бач Я сказав багато разів, що я люблю літати. Ми знаємо про видатні математичні здібності професора. Льюїс Каррол.й Всі Елвіс Преслі. Важко бути водієм. Але ми любимо їх не тільки для цього.
Без тіні заліза – якщо ви втомилися від мрії або здається непристойним, спробуйте закінчити вазу. Це може бути першим кроком до нової мрії. Або ні. Але варто спробувати!
Сценарій Олега Нагорнова спеціально для Веб-сайт
Ілюстрація за попередній перегляд: Гораний Réka/behance.net/CC BY-NC 4.0
ไทย, English, Українська...