Julian Assange: Google не те, що здається з пісочниці (частина 2)

У цій частині Ассанг буде говорити трохи про курс інтерв'ю, і багато про його співрозмовників – хто вони і що враження вони зробили. В короткий час інтерв’ю не було з представниками Google, а з Міністерством закордонних справ США.

До липня було більше розмов. Влітку ВікіLeaks продовжили потерти через дипломатичні документи США, випускати тисячі з них щотижня. Коли ми вперше почали знімати таку документацію через сім місяців раніше, Хілларі Клінтон відмовилися від нас як «пристосувати на міжнародному співтоваристві» і «пристосувати тканину» уряду.

Голова Google Ерік Шмідт відвідує щорічну зустріч «Пульс сьогоднішої глобальної економіки», що входить до глобальної ініціативи Clinton 26 вересня 2013 року.

Він був цей бублінг, який поїхав з Google хлопців, щоб зробити плани на червень, землі в аеропорту Лондона, і зробити довгий шлях до Східної Англія, в Беклесі, Норфолк. Шмідт вперше прибув, у супроводі свого партнера, Ліза Shields.

Коли він запровадив її як віце-президентом Ради з питань іноземних відносин, американську політику думають танк з тісними зв’язками до Державного відділу, я думав про це. Щит, на власній, був прямо з Camelot, а також запалився Джон Ф. Кеннеді Джер на початку 1990-х років.

Вони сидять з мною і обмінялися приємними Вони сказали, що вони забули, щоб взяти рекордер стрічки, тому шахта пішла. Узгоджуючи, що я відправив їх записом розмови, і вони, в поверненні, почався транс. Шмідт вирішив піти в дикий, негайно затопивши мене з питаннями про організаційно-технічні засади ВікіЛак.

У нас з'явилася одна людина. Поруч з ним прийшов Скотт Малкомсон, який був представлений редактором книги. Три місяці після зустрічі Малкомсон вступатиме до Державного управління як провідний мовознавець та головний радник Сусан Рису, а посол США в Організації Об'єднаних Націй та пізніше призначений радником національної безпеки.

До цього обіймав посаду старшого радника Організації Об’єднаних Націй, який обіймав посаду довгого члена Ради з питань зовнішніх відносин. На момент написання він є директором зв'язку Міжнародної кризової групи. Міжнародна кризова група описує себе як «незалежні, неприбуткові, недержавні організації, що проводить польовий аналіз і генерує провідну адвокацію для вирішення небезпечних конфліктів». «Найбільший аналітичний центр з надання консультацій з питань політики урядів та, під керівництвом НАТО, реформування Балканів». – Майкл Баркер, «Імперіальні корати для глобального врядування», 20 квітня 2009 р.

У цей момент делегація, яка прибула, була четверта з Google, і три квартали з США Після пошиття рук, нам належить працювати.

Ерік Шмідт представляє в Нью-Йоркському елеваторному холдингу Генрі Цісінгер нову книгу «Світовий порядок», 25 вересня 2014 року.

Шмідт був введеним в оману. У віці шістдесяти, які шукають хребта для соварів, офіційно одягнені - суворий зовнішній вигляд Шмідта вказав чисто машинну здатність аналізувати. Але його прямими питаннями часто зробило, що він хотів, якби зрадити свою зовнішню суворість і конструктивну причину.

Тим не менш, це те ж саме те, що вдалося абстрагувати інженерні та програмні принципи, щоб виростити Google в мега-копорції, будувати корпоративну структуру таким чином, щоб завжди було знайдено шляхи зростання.

Він був людиною, яка розуміла, як побудувати та підтримувати системи: інформаційні системи та системи людини. Мій світ був новим для нього, але це був той же світ розгортання соціальних процесів, зростання та інформаційних потоків.

Для людини системного інтелекту, вірування Шмідта — як я дізнався про нашу бесіду — диво мундан, навіть банальний. Він швидко підібрав структурне з’єднання, але виявляв, що важко вводити до слів багато з них, часто захоплюючи геополітичні склади в маркетингові гойдалки Силіконової долини або в офіційну мікромову про супутників Державного відділу. Це, ймовірно, не англійська мова в цілому, але свого роду діалект народжується в політичних колах держав і долини. Він був кращим, можливо навіть несвідомо, коли він говорив як інженер.

Я знайшов Кохен хорошого слухача, але менш цікавий миссердя, одержаний незліченною безтурботністю, яка зазвичай руйнує кар'єри поліматів і дослідників Родосу. Родос Стипендія є престижною нагородою для студентів небританських аспірантів, які дають стипендію на навчання в Оксфорді.

Як один буде очікувати від свого зовнішньополітичного фону, Кохен мав знання міжнародних гарячих точок та конфліктів і швидко переміщався між ними, детальуючи можливі сценарії, щоб перевірити свої звинувачення.

Але іноді було зрозуміло, що його ортопедія була спрямована на імпресію колишніх колег в офіційному Вашингтоні. Малкомсон, найстаріший, був продуманий, його внесок у розмову, уважний і щедрий. Щітки залишалися безшумними для більшості розмов і тільки вставляються зауваження.

Як інтерв'ю, мені довелося зробити більшу частину розмови. Я спробував отримати їх у світогляд. Я думаю, що це інтерв'ю є кращим, я дав їм. Я був з зони комфорту і любив його.

Продовжуємо записувати все на рекордері. Я попросив ерік Шмідт розповісти про запити уряду до компанії, до яких він відмовився, раптово нервує і цитує незаконність дискримінації інформації про запити під дією Патріотою. Увечері ми зробили, і вони пішли, назад до нереальності, до далеких залів інформаційної імперії, і я залишився продовжувати роботу.

Він був над, а точніше, так що здавалося мені в той час.