Це найяскравіша мама світу. Ви повинні знати, що вона ...

Кілька днів тому американський письменник і мама-ф-трійка Jamie Primack Sullivan Вона сказала на Facebook, що вона була «яскрава мама в світі». Для багатьох це викликало шок, тому що в першому ряду думок приходять на розум. Але було пояснення цієї стрічки. Однак краще, якщо ви особисто знайомитеся з його вмістом.

«Для мене найяскравіша мама, яка коли-небудь була в світі. Я зустрілася з дітьми, щоб поїсти королева після вечері. Ми чекали близько 5 хвилин.

Поцілунки, які виглядають як 17, подаються нам. Вона попросила дітей, які замовили те, що морозиво, і ретельно під рукою до кожної людини. Але ніхто не з моїх дітей навіть подивився на неї. Ні один сказав подяку. Не її, не мене. Якби це було питання.

Я рахував десять, але діти пішли з дверима з морозивом, як ніхто не сталося! Я дивився на офіціантку і я думаю, що ми були однакові думки. Я пішов з дітьми на вулицю, забрав морозива і, до свого великого жаху, прокинув його в траві. Звісно, всі три відразу кинули танто, але я чекав. Черепашки. Калм вниз. До того, як вони зрозуміли, що я хочу розповісти їм щось.

Як вони заспокоїлися, я пояснив їм, що один день, якщо вони були щасливі, вони можуть працювати так само, як ця дівчина. Якщо будь-який з них стати офіціанткою, я сподіваюся, що інші люди помітили їх. Вони будуть виглядати в очах і скажуть подяку. Тому що це базова людська гідність.

Сьогодні я найяскравіші мами в світі!

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження