Julian Assange: Google не те, що здається з пісочниці. Частина 1

Я прийшов у ВікіLeaks, щоб опублікувати з книги Tov. Assange's "Коли Google Met WikiLeaks" і був інтригований за підтримки фантастики. Припи, відеоспостереження, супроводження з урядом – що немає?

Я хочу поділитися з вами тільки російською мовою. Витяг досить об'ємний, тому підготую переклад на частини. Оригінальний годинник на WikiLeaks, тому кожен може прочитати його повністю.

Ерік Шмідт є досить впливовим фігурою, навіть серед потужних особистостей я мав перехресні шляхи, оскільки я почав ВікіЛак. У середині травня 2011 р. був під арештом будинку в Норфолкському районі, близько трьох годин на північному заході Лондона.

Примітивні заходи проти нашої діяльності потім розгортаються в усі часи і кожен момент прослужився, здавалося б, для вічності. Важко отримати свою увагу на час. Але коли мій колега, Джозеф Фаррелл, сказав, що Генеральний директор Google хотів би зустрітися з мною, я пішов в чуток.

У деяких сенсах топ-ехлон Google був більш віддаленим і неперевершеним для мене, ніж державні офіси Вашингтона. До того ж, ми звернулися до багатьох високоповертаючих американських чиновників протягом років. Зникнув всі свої таємниці.

Проте центри зростання потужності в Кремнієвій долині були несправедливими для мене, і я раптом зрозумів можливість потрапити всередину, що сталося в компанії, яка стала однією з найпотужніших на планеті. І був Шмідт, який взяв на посаду генерального директора в 2001 році і перетворив Google в імперію.

Я вказав, що гора збиралася до Мохаммеда. Але це не до Шмідта і його супутники відвідали мене, що я зрозумів, що вони дійсно були.

Зазначена причина зустрічі була книга. Шмідт спів-прокрутити ласощі з Jared Cohen, директор Google Ideas. Книга повинна бути доповіддю на прийоми мозку Google.

У той час я ще знав про Кохен. По суті, Кохен приєднався до Google з Державного департаменту США у 2010 році. У 1981-1990 рр. на початку ХХ ст. був генератором ідей в державі між двома державними адміністраціями, присяжниками зі світу політичних аналітичних центрів та установ, які знаходилися на їх ранніх венціях.

Голова Google Ерік Шмідт ділиться жартом з Hillary Clinton під час «розкладної розмови» – спеціальна зустріч з співробітниками в штабі компанії в гірському виді, Каліфорнія, 21 липня 2014 року.

Він виріс в якості старшого радника Секретаріату Державного Condoleezza Рису та Хілларі Клінтон. В уряді працює в сервісі Планування політики. Державний департамент У.С., який виступає в якості внутрішнього аналітичного центру Кохен заслужив прізвисько «Спарта-стартера», що проходив до складу Силіконової долини на політичні кола та виготовляючи дивовижний риторичний несен, як «Публічний диплом 2.0».

На своїй персональній сторінці на сайті Ради з питань зовнішніх відносин, його кваліфікація включають «Тороризизм; Радикалізація; Вплив 21-го століття комунікативних технологій на державність». Іран.

Директор Google Ideas Jared Cohen ділиться своїм баченням геополітики з армією У.С. набирає на Західній Точках Військової академії, 26 лютого 2014 року.

Він був Кохен, який, працюючи в Державному відділі, по електронній пошті генеральний директор Twitter Джек Дорсі, щоб запитати, що він затримував заплановану технічну роботу, щоб допомогти не вдалося 2009 р., що випливає в Ірані.

Його задокументовані любовний affair з Google почав той же рік, коли він був прикрашений ерік Шмідт, а на руїнах Багдаду після окупації. Уже через місяць, Schmidt відтворив знайомий з компанією Кохен в Google, розвиваючи внутрішній "рожевий танк", який розміщує його в Нью-Йорку і вказавши Cohen заряд. Що таке Google Ideas.

У цьому році пара засвідчила частину Ради з питань зовнішньоекономічної діяльності журналу «Зовнішня справа» щодо реформування потенціалу технології Кремнієвої долини як інструмент зовнішньої політики США. Зняти те, що вони назвали «коаліції підключеного», «Шмідт і Кохен:

«Демократії побудови військових коаліцій мають можливість будувати подібні зв’язки на основі комунікаційних технологій. [...] [технологій] пропонують нові способи виконання своїх обов’язків для захисту своїх громадян по всьому світу. й

У той же тексті згадуються, що ці технології надаються в першу чергу приватним сектором (це технологія є переважно забезпечена приватним сектором). Коротко після публікації події відбуваються в Тунісі.

Тоді Египет, а потім решта Близького Сходу, революції зламали [зазначена дата подій назад до 2010-2012]. У інтернет-мережах для користувачів Західного інтернету відбувся денний захід.

Професійно-політичні коментатори, які мали руку в розгладжуванні речей, коли описували повстання на підтримку прозахідних диктаторів, занурили його «Поглядові революції».

На перетині глобального впливу США та соціальних медіа, і Шмідт і Кохен вже ставилися місця в галузі. Взявши назву «Імперія розуму», вони почали розтягувати свою статтю на розмір книги, по дорозі, що шукає великі імена у світі технології та глобальний вплив, щоб зробити їх частиною їх дослідження.

І вони хотіли зустріти мене. Я погодився. Це угода за червень.

Безперервно бути ...