"Зробити себе." буддійська

р.

Редакція Про нас Він поділився своїм почуттям на ядро. Всім буде зрозуміти, що це говорить, і старше ми отримуємо, більш глибоке розуміння. Одного дня Будди ходив зі своїм учням минулого села, де мешкали буддійські опоненти. Селяни стрибали з дому, в оточенні Будди і учні, і почали їх ізолювати. Учні також почали перелякати і готові боротися назад, але наявність Будди була спокійна. Але слова Будди плутають як селяни, так і учні.

Він звернувся до студентів і сказав:

- Ви розчарували мене. Ці люди виконують свою роботу. Вони сердитися. Вони думають, що я ворог своєї релігії, їх моральні цінності. Ці люди несуть мене, і це природно. Але чому ти сердитися? Чому ти маніпулюєш? Від них залежить. Ви не можете

Не чекав такої реакції. Вони були загадані і спокійні. У тиші Будда перевернулися до них:

- Ви сказали все? Якщо ви не сказали все, ви ще маєте можливість розповісти мені все, що ви думаєте, коли ми повернемося.

Люди в с. були повністю переплановані, і вони сказали,

до Але ми припустимо вам, тому чому вас не скаже?

- Ви вільні люди і що ви зробили це право. Я не реагую.

Я теж вільний чоловік. Ніщо не може зробити мене, і ніхто не може впливати і маніпулювати. Я майстер моїх проявів. Мої дії стебла з внутрішнього стану. Тепер я хотів би запитати вас про це питання. Селяни біля тебе привітали мене, доставляючи квіти, фрукти і солодощі. Я сказав: «Дякую вам, але ми вже мали сніданки». Візьміть ці фрукти з моїм благословенням. Ми не можемо нести їх з нами, ми не несемо ніякої їжі. Я запитаю вас, "Що робити з тим, що я не приймаю, і дав їх назад?"

Один чоловік в натовпі сказав:

до Вони, ймовірно, взяли його додому, і в домашніх умовах вони розподіляють фрукти і солодощі для своїх дітей, до їхніх сімей.

Будда посміхалася:

до Що ви будете робити з вашими образами і заробками? Я не збираю їх. Якщо я відмовляється від плодів і солодощів, вони повинні їх повернути. Що робити? Я відхиляю свої образи, тому ви приймаєте свій вантажний будинок і робите все, що ви хочете з ним.

через pritchi.ru/id_45