345
Термін служби в 38 оголошеннях
Ми живемо в дуже цікавий час. Тепер знак в історії, нехай, може залишити будь-який. Для цього не потрібно летіти в простір, досить завантажити відео з котом в мережу. Ще частіше ми продаємо, купуємо, змінюємо, звітуємо, в тому числі в Інтернеті.
Веб-сайт Дуже цікаво, можна простежити етапи життя всієї сім'ї через такі оголошення? Ми не робили ніяких досліджень, але ми вирішили трохи фантазувати на цю тему.
- «Дивний скелелазень терміново необхідний для навчання молодого чоловіка, який боїться висоти, щоб підняти стіни. У костюмі Бетмена з букетом квітів. Оплата висока.
- У будь-якому мікрорайоні зданий молодят. Все, в тому числі своєчасна оплата, гарантовано. З величезним двоспальним ліжком і глухими сусідами є обов'язково!
- «Купити дитяче ліжко і коляска можна її використовувати. й
- «Купити навушники для неглибоких сусідів. Я можу використовувати його.
- «Молода гідна сім'я трьох знайдуть двокімнатну квартиру в тихому районі. Бажано наявність парку і дитячого садка. Повітря, хімічна рослина і нічний клуб не потрібні. й
- «Ми віддаємо ліжко і коляска безкоштовно. Прогулянка по ходу, але з великим пробігом. Автографи, що залишилися зубами попередніх власників, добре видно на реберцях. й
- «Для трирічного хлопчика потрібна няняня. З досвідом роботи, педагогічної освіти і нервів сталі.
P.S. За 45 років і без досвіду в конкурсі краси! - Продається дитяче взуття. Свіжий. Розмір не вписався, і його не можна змінити. й
- «Ми будемо купувати гараж в нашому районі для невеликого автомобіля. Дійсно невеликий. Якщо у вас немає гаража, але порожній добре збережений валик для великої кількості собак, все ще називають!
- «Ми продаємо двоспальне ліжко відразу! Дешево! Ми рекомендуємо сім'ям, які хочуть мати дитину!
- «Ми будемо купувати будинок в передмісті для сім'ї чотирьох, з гаражем для двох автомобілів. У найближчій школі і садку обов'язково обов'язково обов'язково. Ми продаємо добре збережену вулицю Бернарда з оглядовим ями. й
- «Математолог необхідний для третього класу з досвідом роботи та без нервів. Ніна необхідна для чотирирічної дівчини з досвідом як психолога, так і тітка. й
- «Albino hamster Clyde і улюблена сім'я, чарівна червона кіт Bonnie, відсутній. Будь ласка, зв'яжіться з нами Діти чекають своїх домашніх тварин!
- «Дякую за участь! Бонні приїхав сам - гілі, але добре в'ялений. Пошук можна зупинити. Отримати albino хамстер, який виглядає як Clyde!
- Сім'я, друзі і сусіди привітають дивовижну пару, що живе в великому будинку в передмісті на 15-річчі разом! Як піти, хлопці!
- "Чи не потрібна для приватного детектива - фахівець у дорослому віці, здатний зловити хитрощі і в'язати чоловіка червоної руки."
- Займається досвідченим девілом (і хорошим адвокатом з розлученням), який може перетворювати життя лежачи в пеклі.
- П'ятий грішник відразу ж буде придбати квітковий ринок і невеликий ювелірний магазин.
- Великий будинок в передмісті на місяць (Ми зробили і піти в Гаваї!)
- «Дії нещасного випадку по вулиці Квітка (на 14.00 автомобіль потрапив до підлітка на велосипеді) й
- «Грідкий кров’яний тип терміново необхідний. У нашому сині загинуть, якщо у нас немає переливання. Ми вмираємо з ним. Будь ласка.
- «Ми не маємо слів, щоб висловити щиру подяку усім, хто відповів. Ми раді, що наш хлопчик буде жити. Ми пишаємося тим, що він буде жити на одній планеті, як ви.
- фортепіано для третього класу. Достатньо з досвідом в регбі або американський футбол. Оплата висока.
- «Купити старий автомобіль, невеликий автомобіль, бажано не на ходу. Червоний або жовтий, може бути в квітці. Мій син закінчився трьома. й
- Сім'я з великого будинку в передмісті проводить акцію «Походження на дитинство». Ролики, лижі, підлітковий вік, ковзани, іграшки - все використовується. Приїжджайте і заберіть швидко, поки діти не походять. й
- «Ми продаємо фортепіано в відмінному стані, недорого. Творці, які пообіцяли обпекти інструмент на газоні нашого будинку, будь ласка, не турбують! ?
- «Реместр терміново необхідний для видалення тату з правої руки однієї неслухняної дівчини. Оплата висока, за умови, що процедура довга і болюча!
- «Я буду купувати використовується скутер з одним колесом і без двигуна. Щиро вітаємо Вас з колегами!
- Ми будемо купувати невелику квартиру в столиці для блискучого випускника аерокосмічного університету.
- «Сімейні, друзі та сусіди привітають голову сім’ї, що живуть у великому будинку у передмісті з ювілею. Це просто початок!
- Ми будемо купувати невелику квартиру в столиці для перспективного піаніста.
- «Міська зала оголошує, що присудження гордості нашого міста до ракетного інженера та віртуозного піаніста відбуватиметься на великому будинку батьків у передмісті. й
- «Життєрадісна стара людина буде придбати титановий сплав коляска з двигуном. Пристрій повинен досягати швидкості не менше 60 км / год. При нижчих швидкостях онуків стає набагато складніше. й
- «Для старшого чоловіка потрібно. З досвідом. Не менше 50 років! Не дивиться модель!
- «Сімейні, друзі та сусіди пропускають вас дуже багато. Ми любимо вас і все ж віримо, що все просто початок. З 12:00 до великого будинку в передмісті буде проходити фасад. й
- «Друга жінка зустріне чоловіка того ж віку. Тільки для чаю і приємної розмови! Як інтимний, я можу запропонувати перегляд сімейних фото і майстер-клас з боротьби з несанвією. й
- У літньої жінки терміново потрібна медсестра з медичною освітою, яка може грати покер і переваги.
- "На продажу великого однокімнатного будинку в передмісті."
Олег Нагорнов спеціально для Веб-сайт
Читати далі:
20 речей, які навчають мене
10 Things Your Bigger Sister Ніколи не Tell You
www.adme.ru/zhizn-semya/10-veschej-o-kotoryh-starshaya-sestra-nikogda-tebe-ne-rasskazhet-1247415/
20 листівок про радості відносин між чоловіком і жінкою
Що Місцеві міста дійсно називають свої міста