464
Ми повинні жити сьогодні. Завтра не може статися.
Все потрібно, що потрібно жити сьогодні. Завтра є дуже відносна концепція. Він не може бути там, до речі. Життя не тільки цікава, але й непередбачувана. І це не боятися, краще не думати про це взагалі. Але забуваючи, що світ може перетворитися на будь-яку п'яту точку, також надзвичайно неприпустимо.
Навіть якщо ви звикли мене з ідіоці тепер, це не змінює нічого. Тільки сьогодні. Період. Саме тому нам потрібно жити зараз, в цьому моменті, зокрема, Уявіть майбутній життя корисний для загального розвитку, але жити в снях майбутнього, який не може приходити в принципі вбивця для кожного серця, що торкається. Тож краще залишити всі ці мрії про «щастяне щастя» для того, щоб виготовити нерви на нудні зимові вечори. І насолодіться цим моментом.
Тепер, на сонці або дощі, обов'язково, щоб відійти диван і піти, де будуть виглядати очі. Після всього, єдиний спосіб, починаючи з наступної вулиці, ви можете побачити весь світ, або принаймні деякі його частини. І, до речі, раптова доля в цьому моменті ходиться з пугачом в прилеглій парковці?
Якщо ви коли-небудь думали про зміну вашого завдання або, хорріблі, вашу роботу, це також гарна ідея, щоб зламати від читання інших історії успіху людей і почати змінювати щось прямо тут і зараз. Надішліть резюме, де ви хочете, напишіть лист, навіть якщо немає відкритих вакансій в мрійній компанії, або зателефонувати про оренду підвалу в цьому п'ятиповерховому будинку, де невелике кафе запитує.
Звичайно, багато людей скажуть, що це просто порожні слова. Я? Я бачив чоловіка, який колись написав лист до одного з світових маркетингових гурусів. Студент без досвіду роботи написав, чому він не згоден з еміентним автором. Цей лист якось потрапив у відомий видавничий будинок. Потрібні сказати, що чоловік був найманий, а потім його кар'єра заспокійливого парабола вгору?
Які дива можна досягти, якщо ви просто зупините збір наступних пропущених кроків на вашому персональному складі. Як легко перетворити сірий в різнокольоровий колір, якщо ви не подбаєте про тих, хто перетворить палець в храмі, шукаючи інші спроби людей змінити своє життя. В кінці, навіть якщо нічого не виходить, ви завжди можете почати. І ці спроби не обмежуються, ніхто не поставить хрести проти кидання і пошуку себе.
Я хотів писати тексти протягом п'яти років і завжди знімати деякі пізніше. Щодня важливіше. Гроші, гроші, піти в парк з книгою, спробувати джинси в магазині протягом п'яти годин, нові проекти, старі проекти, я боїтеся пускати людей вниз, я не хочу розчарувати своїх близьких, я повинен пояснити щось іншим, тепер я збираюся очистити трохи більше - і тут це необхідно.
І один день так сталося, що я отримав трохи з мелодії і там, перед моєї лінії, майже втратив це життя. І тоді вона швидко стала очевидною для мене, що якщо я не маю шахти завтра, я залишаюся з тим, що я мав. І вона стала якось болячем, і ступеню, і заспокоїлася від своїх страхів і лінь. Я пишу багато сьогодні. Не всім подобається, і я не завжди робимо 100% того, що я хочу. І я втомлюся, і я виходжу з слів іноді, і я все одно не почав головне. Але це ще "мін сьогодні". І я знаю, що я хочу бути прямо зараз.
І тепер кожен раз у мене є вибір в моїй голові між виходом на вихідні, де я відчуваю себе добре і купую нову прохолодну куртку, я запитаю себе одне питання: Ви пам'ятаєте, що куртка демпліна відтепер? Відразу оминозне дратечко починає вибити в храмі: «Агайн, сонце в волоссі знепаде до завтрашнього дня? й
Але якщо це не буває завтра, то я буду пам'ятати бідний одяг? Ні, вогонь мене. Я все для скидання джинсів і трикотажу в мішку для подорожей і бігти від курток, персоналізованих взуття і обравши з неодружнього і явного. Я для казок заміських доріг, головного запаху трав і нового весняного носу з покусу сонця. Я на користь припинення післяповіді на зустріч з кимось важливим, тому що немає нічого носіння або волосся недостатньо в вітрі.
Тут, мабуть, пам'ятаєте про «як багато грошей, потрібно лише приїхати до моря або, покинувши все, кидати на 500 км». Звичайна лежака. Ми з радістю хочемо, щоб жити сьогодні. Це набагато простіше поставити в довгий ящик, ніж зрозуміти, що це легко отримати в будь-якій точці світу. Навіть з мінімумом можливостей. Для того, щоб зупинити енергію і час на зайвих речах і прямій енергії в напрямку власного бажання. І тоді він буде вірним. Море, літаючи літаком, стрибаючи з гірськолижного стрибка, вивчаючи Свайлі, довгоочікувана зустріч, видання книги, народження дитини - все можливе від того, що закопується глибоко в прихованих кутах серця.
Головне, щоб почати зараз. Немає плану. Зробіть його закрою і склею. Для людей. Просто відчуйте вітер сьогодні і крок вперед. Добре, або в особливо складних випадках, принаймні, лежать в правому напрямку.
Життя сьогодні – це не кліше психологічного тальмуда. Що потрібно знати. І ввести цей університет сьогодні варто прямо зараз. І насолоджуватися кожним з ваших мікрокропів. Не може бути. Період.
Ольга Герда спеціально для Веб-сайт
Фотосесія Ірини Джул
Веб-сайт: www.facebook.com/irina.dzul
5 домашніх ігор для розвитку творчих можливостей дитини
10 яскравих фільмів, з якими можна розслабити душу