М'язи планують побудувати Tesla електричний автомобіль дешевше, ніж Модель 3

В рамках конференції «Транспортні рішення» відбувся останній тиждень в Осло, Норвегія, генеральний директор Tesla Motors Elon Musk. Він подякував Норвегії за свої екологічні досягнення та прагнення стати світовим лідером в електромобілах.

«До моделі 3, третього покоління наших електромобілів, з великою економікою масштабу, ми отримали Gigafactory і багато іншого виробництва». Tesla Motors зумів дістатися до електричної вартості автомобіля за $ 35,000, сказав Муск.

Він зазначив, що в цій ціновій категорії "близько половини людей може дозволити авто". Особливий інтерес є заявою Елона Муска про можливість створення четвертого покоління електромобілів Тесла, які будуть навіть дешевше, ніж Модель 3.

90332.

«Я дуже багато в положенні, щоб зробити автомобіль, який ще більше людей може дозволити собі. «З четвертого покоління, ми в кінцевому підсумку досягнемо точки, де всі наші електромобіли доступні», - сказав Муск.

Муск також розглядає розробку нової автономної системи громадського транспорту.

«Ми вдягаємо ідею створення транспорту, який не зовсім автобус, але може вирішувати подібні проблеми в щільно заселених містах. Я думаю, що ми повинні повністю переосмислити всю концепцію громадського транспорту і створити щось, що люди люблять. й

23219616

За словами керівника Тесла, він думає про принципово новий безпілотний транспортний засіб, який буде приймати пасажирів «до кінцевого пункту, не тільки до зупинки авто. й

«Я думаю, що люди вірять йому несподівано. Наприклад, ми зараз отримуємо дуже позитивний відгук про автономні технології, що використовуються в наших електромобілах, - сказав Муск.

Крім того, перед виступом на конференції Осло Муск розповів коротко з норвезьким прем'єр-міністром Ерною Солбергом про електромобіли і висловив симпатію на Норвегія. Генеральний директор Тесла глибоко впевнений в майбутньому як для своєї компанії, так і для електромобілів.

Зокрема, він оголосив на конференції, яка Tesla отримала близько 400 000 домовленостей за модель 3, яка перевищила навіть найоптимістичні очікування компанії.