Ігор Калинаускас: Зв'язок з біологічною природою є величезною мінливістю

Потрібно звикнути до постійної уваги до фактів проникнення в внутрішній світ соціального тиску, соціальної спекуляції. Ви повинні дізнатися її, щоб відрізняти її від усього іншого, і зупинити його і оцінити його як особисті якості людини, які ви керуєте.

Ви просто повинні переконатися, що він, як ви, є частиною соціальної природи. Ви не можете скористатися тигром для того, щоб бути предатором. І скун є стейкером. Ви не можете відкликати в цій частині життя. Така людина, така його місце, така його природна ніша, вона просто соціальна природа, і це все.

до 1 2 3 4 5+

Ви повинні навчатися сприймати проникнення соціального тиску і пропонування в внутрішній світ і класифікувати їх. Це має бути постійним для відпочинку життя, тому що в іншому випадку суб'єкт не прослужить довго, буде знову розчинятися в We. Ви повинні постійно стежити за цим процесом: «Так, я перебуваюсь до такого-та-таку Ми, що я проданий бути в плані цього В.» А потім виштовхують мене з нас, а потім кладуть мене за дужки. Ви повинні бачити це. Це має бути постійною якістю внутрішнього життя.

Предмет має велику ферму і повинен бути керований.

Зв’язки з біологічною природою.

Як проникнути на біологічну природу? Заслужений - починає компенсаційну реакцію організму, тому що не вистачає чогось. Поступово потрібно навчитися спілкуватись з тілом, завжди буде розповісти вам, що він відсутні. Ось я збільшив гормональні рівні, тому я постійно маю думки, які не пов'язані з моїми намірами. Таким чином, необхідно або терміново приймати рішучу дію і зменшити цей фон природно або штучно, або підмножити цю енергію. На цій енергії ви можете займатися спортом і мистецтвом, і винаходом, а кар’єра – тільки вам необхідно побачити його спокійно, а не думати: «Я не входив в інтимні контакти протягом трьох місяців, тобто це шкідливе для здоров’я. й

Крім того, існує безліч аспектів, гердські рефлекси, школа. Людина біологічно займається навчанням тварин, тому існує також ефект упаковки. Коли ефект пачки починає працювати, він також повинен мати можливість сприймати, диференціювати, відокремити від інших впливів і вживати відповідні заходи.

Що ще ми маємо з біологічною природою? Закінчіть всі ці нещільності, які називаються «до природи» тому, що «повернутися до природи» повертається до комарів і несанітарних умов. У взаємовідносинах з природою, має сенс дізнатися тільки одне: бути в резонансному стані з природою, а потім не замерзнути або, навпаки, засихати, і все інше. З комарів, щоб вести переговори якось... Не повернувшись до природи: навчатися відчувати себе впевнено в біологічній природі, як впевнено, як у суспільному природі.

Відправка відчуває себе впевнено, що це його господаря.

Ваші стосунки з біологічною природою – це рідкість. Я зустрівся дуже мало людей, які мають будь-які стосунки з їх тілом. Як правило, "Ах, тіло!" І більше років, чим більше поклоніння: «Боді, не вирости, я готовий подарувати всім тобі!» Або «Ком на тілі, приходять, приходять!» Звичайні відносини дуже рідкісні. З якоїсь причини це відносини займається людиною, і що може людина робити? Накласти темряву різні поняття у вигляді дієт, режимів дня. Нам потрібні різні режими роботи. Це також занепокоєння суб'єкта, області його постійно розподіленої уваги, і при необхідності, фокусуючись на конкретному сигналі.

Відносини з духовною або ідеальною природою.

Тут є чудове правило: Я бачу ангела, я йду на – це про всілякі бачення, коріння і так далі. Коли ви подивитеся на дерево, ви не відчуваєте міфічне відчуття: «А, я бачив щось, що ніхто не бачив!» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це нормально, це природа. У цьому місці є девас, в цьому місці є ангели, в цьому місці фізики. Це те ж саме. Ви бачите, ідеальний варіант Дух виділяється в ідеалі, як щось екзотичне, тільки зробити його менш страшним, тому що страх збирається божевільний, тобто втратити в цьому дуже духовному характері, стільки страх, як страх втратив в тазі або джунглі або втратити в жорстокому суспільному натовпі.

Що про ідеальний характер? Відкриваємо до нас своєю складністю і різноманітністю як інструмент, який займається ним, починає розвиватися. Це інструмент, який ми називаємо "психоенергією". В результаті розвитку цього інструменту, наше сприйняття реальності розширюється, ми починаємо сприймати аспекти цього, що ми не сприймали раніше.

Це сприйняття не масивно поширене. Таким чином, свідомість, тобто людина, яка заміняє суб'єкт, схильні бути майстером, хоча вона є ручним, природно починає пропонувати всілякі тлумачення, які в кінцевому підсумку відварюють до збереження або збільшення позитивного самооцінки. До тих пір не існує предмету, крім самооцінки, нічого реально цікавить особа. Дійсно, Я маю на увазі, немовно. Насправді, він зацікавлений у всьому, але якщо ви стежите за харчовою мережею до кінця, то виходить, що в кінці все йде в їжу самооцінки.

І з особи, раб Ми з’ясуємо, що ми їсти, і найголовніше, як оцінюємо організм. Особистість і ідеальні процеси знижують самооцінку, тому ключ легко знайти.

Наступний склад вашої внутрішньої праці – ваші стосунки з особистістю та соціальною природою в цілому. Перші кілька років – скільки – одна з найважливіших завдань, які вимагають багато уваги і пам'яті. Він сказав, що «загадувати і бути уважним – найскладніше завдання. й

Яким буде людина, яка в відповідь на ваші спроби взяти владу від нього? Відправляйте своє відправлення. «А ви хочете взяти мене на мене?» Так ви зносите низьку самооцінку. І як наслідок, так як ви ще молодий, тільки називають зіркою, то депресія, хістерія, що ще є? Фрутація, велична манія. Так як особистість знаходиться в прямій з'єднанні з нами, всі інструменти впливу Ми маємо на своє розпорядження.

Далі всі турботи, пов'язані з переходом зовнішніх самовступів. Поступово позбавляється від відеокамери, яка постійно шукає вас як те, що, поза, зовні себе як предмет. І перекладаю це я всередину, що, опанувавши майстерність, шукаючи себе тільки від усього. Однією з наслідків цієї зміни, безумовно, стане момент, коли ви відкриєте свій зовнішній багатогранність. Чому? Коли ви прибираєте себе з-за кордону і перемістіть його всередину, з-за кордону ви побачите себе тільки в очах інших. Ви знайдете, що ніхто не бачить вас таким же чином. Навіть як зовнішній образ.

Ви побачили портрети, які я пофарбував. У більшості випадків люди зважилися впізнавати навіть реалістичні образи. Абсолютно реалістичний, що я можу дізнатися? «Хто це? Всередині вони давно відомі. Але особистість... Я бачу її по-різному, тому я повинен грати на сцені "Чому це?" Я не можу дізнатися!

Це не так, що ваш зовнішній вигляд не хоче, це закон. Особистість, таким чином, компенсує цей сюрприз: виходить, що людина відрізняється, навіть зовні, тому що вона знищує вашу сутність в очах. Ви не можете бачити це. І коли ви бачите образ іншої людини, а не фотографічний, але суб'єктивний характер, і це різко не збігається з вашим суб'єктивним баченням, не знанням, не думкам, але просто бачення з очима, це сприймається людиною як спроба на подібність з супроводжуючи гістеричною, раціоналізуючи ідеї: Ігор Миколайович, писати його! Що ви? Не вірно. Інструкція починати. Ну, якщо тільки професійний художник сказав щось, або інші всі: Ми знаємо, як це зробити! Кожен має несвідоме повідомлення (не знаю, що предмета) говорить: «Це людина!»

Коли ви передаєте свій зовнішній вигляд і подивитеся на себе тільки з-за кордону, то розкривається багатогранність. Ви усвідомлюєте, що у вас немає фіксованого зовнішнього вигляду, що є діапазоном того, як люди бачити вас. Не дивлячись на те, що люди дивляться на тебе.

Я пам'ятаю це було найцікавіше у моєму житті, коли я почав бачити це, і я зрозумів, що ви можете лише доглядати за вашим зовнішнім виглядом, якщо ви зацікавлені у вашому появі, що відповідає баченням людини, думка якого вам важливо. Я ніколи не роблю це зараз, я просто запитаю, "Що ви хочете, щоб я виглядав?" Як це? Стрижка, що робити? Ви знаєте, що це не ваш, абсолютно! Важко пояснити словами, але коли він починається, вам не потрібно ніяких пояснень.

Він також є частиною постійної внутрішньої роботи, що перекладається на себе, і бачить себе зсередини, усвідомлення того, що ви бачите в дзеркалі - проекція вашої особистості на окремі точки на поверхні вашого тіла. Немає абстрактних людей, тільки в статистиці і в канонізованих образах: ріжучий край виробництва, благородний молочний, не люди. Таким чином, не існує ідентичного бачення зовнішніх параметрів фізичного об’єкта, що називається «люд».

Витяг з книги "Трансформація"