Що може статися, якщо хлопці подаються як дівчата в соцмережах?

Атланта на основі блогера Ashley Haziltyne і пара друзів почав незвичайний обліковий запис Instagram. Хлопець почав розміщувати фотографії, в яких він і його друзі зображують дівчат - активні користувачі цієї соціальної мережі. Джок знімає пародію найбільш популярні жіночі способи позування перед камерою: від selfies в ванній кімнаті до сну ранкові фотографії з чашкою кави в руці і лайтовим виразом.

До речі, майже кожна картина супроводжується відповідним коментарем – в дусі тих, хто доповнює свої фотографії дівчини.

Моя улюблена свічка, книга, маска для обличчя глини і бульбашки.

Ось ще один з тієї ж серії.

Я готовий до довгого робочого тижня.

Ну, цей хлопець, потертий в «ванільському хазі», вже готовий до роботи.

«Мої люди думають Понеділок – це важко. Але це не вірно, якщо ви шукаєте.

У коментарях на цій картині автор ділиться секретом боротьби з депресією по понеділках.

«Якщо понеділок був міцним, просто попередив вам лука. й

Я сподіваюся, що у вас є чудове середовище.

р.

Ця картина була вказана у вихідні.

, Україна

Це теж.

"Дякую вам друзі!" Я відчуваю крило.

Р

Я отримав в смішну колекцію і «загнучу» фото. Створення цього образу хлопців надихнула американська акторка і учасник виставки «Ким Кардашян» (за все, Кім на фото праворуч).

Не обходити жартувальники і тема кухні.

«Зробити торт з дня матері для мамі. Давайте подивимося, як вийшов тісто...

, Україна

І йога, звичайно. Що дівчина Instagram без йога.

«У маленькому протяжці перед сном. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, це корисно, тіло буде вдячний вам пізніше.

А також тема покупок з собакою під рукою.

«Ми просто робимо все краще – покупка. й

У Instagram з'явився лише кілька місяців тому, але вже вдалося зібрати більше 300 000 послідовників.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження