528
Ця домогосподарка's Soul Cry збільшила тисячі людей, і ось чому:
American Ryshell Castleberry живе в невеликому місті Масарка в Флориді. Вона одружена з Біллом Линцом і піклується про трьох красивих дітей.
На початку березня компанія Ryshell опублікувала на своїй сторінці коротку історію з життя, яка миттєво стала популярною і отримала більше половини мільйонів вподобань! Жінка стверджує, що ця історія була продемонстрована її психологом, але це можливо, що таким чином вона просто висловила її ставлення до дому.
«Для того, щоб ви зрозуміли, що ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він був надзвичайно збуджений і знебочений, і коли запитав лікаря про причини цього стану, він відповів, що він мав серйозні непорозуміння з дружиною. Чоловік скаржав, що його дружина приділила йому маленьку увагу, постійно звертаючись до втоми. Це тому, що його дружина не працює на всіх!
до Що робити? запитують психолога.
- Я працюю бухгалтером в банку.
до І ваша дружина?
до Не працює.
до Так ваша дружина є домогосподарка?
- Так, вона сидить на наших дітей.
Продовжив роботу психолога:
- Хто робить сніданок для всієї родини?
до Це те, що моя дружина не працює.
до Який час прокидається вранці?
- Вона отримує рано, тому що вона повинна готувати сніданок, готувати одяг для школи і переконатися, що вони прокидаються вчасно і очищають.
до Зроби своїх дітей йти в школу самостійно?
до Немає, школа досить далеко від дому, тому дружина бере дітей там на машині.
Продовжити розмову психолога:
- Я збираю їх з школи?
- Так, звичайно.
до Що робити, коли діти в школі?
- Дитина сидить наш маленький син, який тільки рік.
до Що це?
Чоловік думав про мить і продовжував:
- Ну... Вона також купує крупи в супермаркеті, очищає будинок. І коли він забирає своїх старших дітей з школи, він допомагає їм домашню роботу.
до Коли ви їдете додому вночі, що ви робите?
- Звичайно, я відпочив. Я втомився на роботі.
до Яка ваша дружина в цей час?
- Готує нас вечерю, потім промиває посуд і очищає кухню. Що йде без казки.
- Багато людей приймають цю роботу надані. Але можна наполягати, що дружина нічого не робить, а потім скаржаться, що вона відчуває втоми?
Чоловік не відповів на це. Я бачу, що очі сяючого з сльозами. І пішов він, і провів свою руку до психолога. Він shook своєї руки і сказав: Дякую, лікар. Тепер я... Дуже дякую!
Домогосподарка не тільки жінка. Це одночасно няня, покоївка, кухар, медсестра, вчитель і сто інших професій. Важкий круглий замок. У той же час господині не мають днів, не відпустки, або навіть права на хворий виїзд!
Домогосподарки можна порівняти з сіллю. В той час як вони знаходяться поруч, ніхто не звертає увагу на це і приймає його надані. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. й
Так, така потужна історія йде до сердечника!
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
На початку березня компанія Ryshell опублікувала на своїй сторінці коротку історію з життя, яка миттєво стала популярною і отримала більше половини мільйонів вподобань! Жінка стверджує, що ця історія була продемонстрована її психологом, але це можливо, що таким чином вона просто висловила її ставлення до дому.
«Для того, щоб ви зрозуміли, що ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він був надзвичайно збуджений і знебочений, і коли запитав лікаря про причини цього стану, він відповів, що він мав серйозні непорозуміння з дружиною. Чоловік скаржав, що його дружина приділила йому маленьку увагу, постійно звертаючись до втоми. Це тому, що його дружина не працює на всіх!
до Що робити? запитують психолога.
- Я працюю бухгалтером в банку.
до І ваша дружина?
до Не працює.
до Так ваша дружина є домогосподарка?
- Так, вона сидить на наших дітей.
Продовжив роботу психолога:
- Хто робить сніданок для всієї родини?
до Це те, що моя дружина не працює.
до Який час прокидається вранці?
- Вона отримує рано, тому що вона повинна готувати сніданок, готувати одяг для школи і переконатися, що вони прокидаються вчасно і очищають.
до Зроби своїх дітей йти в школу самостійно?
до Немає, школа досить далеко від дому, тому дружина бере дітей там на машині.
Продовжити розмову психолога:
- Я збираю їх з школи?
- Так, звичайно.
до Що робити, коли діти в школі?
- Дитина сидить наш маленький син, який тільки рік.
до Що це?
Чоловік думав про мить і продовжував:
- Ну... Вона також купує крупи в супермаркеті, очищає будинок. І коли він забирає своїх старших дітей з школи, він допомагає їм домашню роботу.
до Коли ви їдете додому вночі, що ви робите?
- Звичайно, я відпочив. Я втомився на роботі.
до Яка ваша дружина в цей час?
- Готує нас вечерю, потім промиває посуд і очищає кухню. Що йде без казки.
- Багато людей приймають цю роботу надані. Але можна наполягати, що дружина нічого не робить, а потім скаржаться, що вона відчуває втоми?
Чоловік не відповів на це. Я бачу, що очі сяючого з сльозами. І пішов він, і провів свою руку до психолога. Він shook своєї руки і сказав: Дякую, лікар. Тепер я... Дуже дякую!
Домогосподарка не тільки жінка. Це одночасно няня, покоївка, кухар, медсестра, вчитель і сто інших професій. Важкий круглий замок. У той же час господині не мають днів, не відпустки, або навіть права на хворий виїзд!
Домогосподарки можна порівняти з сіллю. В той час як вони знаходяться поруч, ніхто не звертає увагу на це і приймає його надані. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. й
Так, така потужна історія йде до сердечника!
Як це? Поділитися з друзями
12 Proofs That Spring Є The Furious Сезон З The Рік
Хорор на тарілці: 12 найгірших страв світових авіакомпаній