Батько залишає сім'ю після побачень новонародженої дочки обличчя, але що смоктати далі

21 рік тому в місті Нови Уренго народилася дівчина Катерина Нежецева. Коли Ірина, мати новонародженого, побачила обличчя її малюка, вона була дуже боїться: вона була все пунктирована глибокими зморшками. Зроблено, що його дочка народилась, вирішив, що не вдалося витримати такий тест і залишити родину до своєї долі.

Лікарі були впевнені, що дівчина страждає від надзвичайно рідкісної генетичної хвороби - прогерія - в якій відбуваються зміни шкіри, пов'язані з передчасним старінням тіла. За статистикою, у світі не більше сотні людей з такою діагнозом. Як правило, люди з такою хворобою дуже короткі. Але це не про Катя!

Габаритний зображення

Все її життя здивувала лесби і болить однолітків, адже навіть від дитинства її обличчя виглядала як стара жінка. «Я постійно попросив себе, чому я був все це, але я не знайшов відповіді», – Катя колись поділилася на інтерв’ю. «Не я вирішив виграти людей не появі, а розвідкою, добротою і чарівністю. Найголовніше в кожній людині душа. й

Бойовий дух допоміг дівчатам не відмовитися. Завдяки своїй неймовірній харизмі і стійкий характер, вона знайшла справжніх друзів, які не дбають про те, скільки зморшок її обличчя було пунктом.

р.

Справа Катя настільки унікальний, що в 2011 році вона зуміла отримати гостя на знаменитій Центральній телебаченні. Після цього дівчина з обличчям її бабуся зацікавила провідними пластичними хірургами країни. Після зважування всіх плюсів і мінусів операції Катерина все ж пішла під ножем. Вона затягувала овальні обличчя, змінила форму очей і носа.

р.

Кардиналні трансформації в появі здавалося виявити дівчину. Але це далеко від кінця історії. Незважаючи на хворобу, Кате вдалося зустріти тільки одну і грати на весілля. Його доля була абсолютно випадковою: Денис просто хотів зателефонувати і отримав неправильний номер в номері. Так банальні загартування перетворилися в велику любов. Чоловік Катя стверджує, що дружина має особливий шарм, який він ніколи не зустрівся в будь-якій жінці до!

Коли Катя була вагітна, лікарі бояться, що дитина може спадковити її захворювання. Але все опрацювало, і недавно вона подарувала світ сина, якого вона назвала Гліб. «Для чоловіка, який може бути краще?» – Катя не вірить її щастя.

Історія цієї дівчини надихає і підказує, що ви ніколи не можете відмовитися. Щастя не дарма долі, але вибір кожної людини. На прикладі Катя навчає, що навіть страшне захворювання не може від вас відмовлятися від тебе, щоб бути щасливим.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження