10 Things Your Bigger Sister Ніколи не Tell You

Коли ви є наймолодшою дитиною в сім'ї, ви повинні слухати не тільки батькам, але і своїм старшим братам і сестрам. Якщо ви відчуваєте себе, як ви працюєте. Це почуття призводить до невдовзі, скарг і протесту. Але що якщо ми подивимося на ситуацію з іншого боку?

У нас є багато речей, які старша сестра, які вона не хоче говорити. Веб-сайт Відкриває секрети і дає можливість взяти новий погляд на кохану людину і краще зрозуміти причини його дій.

1,1 км Вона була піднята в рамках першого малюка. Він був єдиним в сім'ї протягом декількох років. Ваша мама і тато були тільки від батьків. Вони знають, що робити, але вони точно не знають. У таких випадках є великий страх помилки. Правила та суворі елементи керування. За час, коли ви народилися, батьки дізналися багато і стають більш гнучкими.

2,2 км Вона завжди чув, "Ви старше". Постара сестра повинна бути розумною, хоча ви хочете бути захоплюючою. Ви повинні відмовитися, коли ви хочете завдати шкоди. Ось які батьки завжди говорять. І добре розуміє вона. З дитинства знає яку відповідальність.

Відповідальність за невеликий приплив, який був привезений з лікарні і в якому не можна зробити шум, щоб не прокидати. Після чого відповідальність за маленький диявола буде на чолі в сад. Тоді відповідальність за німбл спочатку-градер, який повільно збирається в школу... Для третього класу, який не хоче робити свою роботу. Для сьомого класу, який пропускає заняття... І багато інших пров.

3. У Вона спробувала бути хорошим прикладом для вас. По-старому сестра змушена діяти по-різному. У юному віці навчалася зважити її рішення і дії. Я знаю, що ви дивилися до неї. Ми можемо сміливо сказати, що це не тільки її вплив на вашу виховання. Але ви вплинули на її особистість, мотивували її і зробили її краще.

4. У Часом важко підійти до глотки. Визначте моменти з батьками, проблеми в школі, пастки з друзями - все це ваша старша сестра виділяється самостійно. Вона хоче допомогти вам і поділитися досвідом. Іноді це здавалося непривабливим, нудним і подразненим, сприйманим вами в байонцях і супроводжуються рухомими очима. Але сестра спробувала не звертати увагу на це і все ще продовжує тримати вас безпечними і допомогти уникнути неприємностей.

5. Умань Вона знав, що ви повинні зробити ваші помилки Сестра дала консультації та обмін досвідом. Але я знав, що ви повинні піти через деякі ситуації самостійно. На таких моментах вона дивилася, не заважала, нехай події беруть свій курс. Але завжди є підтримка, щоб дати плеч і комфорт у складних часах.

6. Жнівень Вона допомогла батькам зрозуміти, що ви повинні бути лясоном і діяти як посередництво. Навіть коли ви були неправильними, ваша старша сестра виповнить вас, пояснивши ваші батьки причини вашої поганої поведінки.

7. Про нас Коли ви перетворилися в підліток, старша сестра порадувала, як спілкуватися з хлопцями, робити макіяж і поєднувати речі. Вона відповіла питання, які були втілені запитати своїх батьків. З одного боку, ми раді бачити ваші люблячі очі і щасливі обличчя. Я був злий, що хтось може розбити серце.

8. У Іноді здається, що старша сестра абсолютно не піклується про ваші проблеми, що вона дражає і чаї для її задоволення. Проте, ця поведінка була використана як засіб мотивації, коли потрібно концентрувати і збирати вашу силу. Ця стратегія була набагато краще, ніж життєдіяльність і псуазія.

9. Навігація Іноді вона була повністю плутана старша сестра спробувала на різні ролі. Вона повинна бути вчителькою, другом, охоронцем. Не знаю, як діяти в певній ситуації. Але незважаючи на це, вона завжди тягне себе разом.

10. Великою сестрою є перша людина, яку ви замовляєте в надзвичайних ситуаціях. Вона самостійно прийде на порятунку і спробує вирішити проблему як її самостійно.

Він мав великий вплив на виховання і становлення людини. Вона любить вас, як ніхто інший у світі. Ви не тільки родичі. Не просто друзі. Ви об’єдналися разом. назавжди. Оцінити старшу сестру.

На основі: lifehack
Попередній перегляд: жалюзі

Дивитися також:
Це чудово мати старшу сестру!
«Я щаслива людина. У мене є старший брат.

www.adme.ru/svoboda-avtorskie-kolonki/ya-schastlivyj-chelovek-u-menya-est-starshij-brat-1112310/