2075
Історія кота Васку, яка допомогла родині вижити війну
Моя бабуся завжди сказав, що вона і моя мати, і я, її дочка, пережили сильний блокад і голод тільки через наш кіт Vaska. Якщо це не було для цього червоного бульйону, вони порушували до смерті, як так багато інших.
Щодня, Vaska буде йти полювання і принести в мишей або навіть великий жир щура. Бабця розірвав мишей і варений суп з них. щур зробив хороший гулаш.
У той же час кішка завжди сидить поруч і чекала на їжу, а вночі всі три кладуть під однаковою ковдрою і зігрівають їх теплом.
Він відчував бомбардування набагато раніше, ніж була заявлена сигналізація, він почав спинитися і лука скаржавшись, його бабуся вдалося зібрати речі, воду, мати, кішка і випустити з дому. Коли вони летять до притулку, він перетягував разом як члена сім'ї, і спостерігати, як він був зведений і з'ївся.
Фемін був страшним. Васка була голодним і худим. Все взимку до весни бабуся збирається крихти для птахів, і з весни вони вийшли з кота до полювання. Бабця крихти і сати з Васською в ампулі, його стрибок завжди дивно точно і швидко. Васка звернулася з нами і не мала достатньо міцності, щоб зберегти птах. Він захопився птахом, і його бабуся вивели з кущів і допомогло йому. З весни до осені вони також їсти птахів.
Коли блокада піднялася, і там було більше їжі, і навіть після війни мій бабуся завжди дав кіт найкращого предмету. Він подарував нам, говорячи: «Ви наш хлібозавод. й
Васка загинула в 1949 році, його бабуся поховав його на цвинтарі, і що могила не була розтоплена, кладуть хрест і написав Василь Бугров. І я поховав маму. І так всі три лежачи за один паркан, як раз в війні під одним ковдрою.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Собака в Еквадорі подарувала своє життя для спалювання 7
Історія того, як мама залишила замітку на холодильнику