313
"Player 2": короткометражний фільм на основі коментарів Youtube
Ця історія від свого життя була поділена одним YouTube-користувачем у коментарях, і це було так соромно, що це викликало глибоку симпатію з усіх, хто його читає. Пізніше цей епізод став основою короткого фільму. Сьогодні Веб-сайт Він хоче поділитися з вами. Але спочатку історія сама. Коли я був 4, мій батько придбав XBox, який був просто на продаж в 2001 році. Ми грали всі ігри разом і мали багато задоволення! Він пройшов два роки.
Мій батько помер, коли я був тільки шість років.
Не вдалося доторкнутися до консолі протягом 10 років. Але коли я зробив, я знайшов щось. Я запустив гру, Rally Sports Challenge, гра я любила як дитина.
І як тільки я почав гонки перед мною з'явився ... привид.
Згадайте старі ігри? Якщо виконується ляпас в кращому часі, результат записується, а в наступний раз на трекі є «привид» того, що він пройшов в кращому режимі. Як ви бачите, цей привид належить до батька.
Я відіграв і знову, намагаючись вийти попереду привиду до дня, коли я нарешті отримав попереду і... припинив до закінчення. Я не хочу, щоб зникнути від мого життя назавжди.
Мій тато і я все ще граю разом.
Ось короткий фільм на основі цієї історії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
https://player.vimeo.com/відео/162531355?title=0
по pikabu.ru/story/gonki_2350135
Мій батько помер, коли я був тільки шість років.
Не вдалося доторкнутися до консолі протягом 10 років. Але коли я зробив, я знайшов щось. Я запустив гру, Rally Sports Challenge, гра я любила як дитина.
І як тільки я почав гонки перед мною з'явився ... привид.
Згадайте старі ігри? Якщо виконується ляпас в кращому часі, результат записується, а в наступний раз на трекі є «привид» того, що він пройшов в кращому режимі. Як ви бачите, цей привид належить до батька.
Я відіграв і знову, намагаючись вийти попереду привиду до дня, коли я нарешті отримав попереду і... припинив до закінчення. Я не хочу, щоб зникнути від мого життя назавжди.
Мій тато і я все ще граю разом.
Ось короткий фільм на основі цієї історії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
https://player.vimeo.com/відео/162531355?title=0
по pikabu.ru/story/gonki_2350135
10 фактів про морські хребти, які захоплені гідними людьми
30 фото для великого настрою на весь день!