Декоративні цибулю на клумбі більш ніж здорові зелені

За кілька років Я був захоплений ідеєю створення квітника з декоративних луків (алій). Все почалося з шансом познайомитися з цими рослинами, і коли я дізнався, наскільки різноманітний світ алей, буквально втратив миру. І так, остання осінь, в новому саду я здійснила свою ідею. А поки я чекаю на сніг, щоб вийти і результати цієї роботи, щоб стати видимими, я розповість вам трохи про ті види, які вже давно живуть в саду.

Безсумнівно улюблений - чарка. Це джерело ранньої зелені: перо росте, як тільки сніг падає. І молодий перо дуже смачний, майже без гіркоту. І якщо цибулю Шніт регулярно розрізають і поливають, то урожай можна видалити буквально з снігу до снігу. І навіть взимку: ця рослина чудово піддається бродіння в домашніх умовах.

Тільки необхідно запасати кілька горщиків з посадковим матеріалом відразу, якщо потрібно зеленню бути всю зиму: будинок шат-оніон досить тільки для двох зборів, після чого потрібно знову відпочивати - до весняної посадки назад на сад.

Також є універсальна декоративна рослина. Його можна висаджувати кущом, або його можна висаджувати смугою в кропиві або бордюрі уздовж квітника.

Це зручно, тому що він росте неймовірно швидко. Дайвінг одного дорослого куща, можна зробити бордюр довжиною два метрів, або ще більше, і всього через тиждень після посадки він весело зелений. І коли цвіте! й

Єдиний недолік: в момент цвітіння перо починає жовтуватити, а гаряча ріпчаста цибуля може виглядати недовго. Але це «монтаїн» легко допомогти: просто повністю обрізати рослину, залишаючи не більше 5 см над поверхнею грунту. У день з'явиться перші молоді пері, і дуже швидко привабливість рослини буде відновлено.

Декоративні цибулі: Більше здорових зелені

Ще одне дивне рослина - цибулю Афлатун. Його листя навіть не чекають снігу, щоб падати, часто соковиті зелені виглядають прямо з плавлення снігу.

Листя широкі, м'яко, соковиті, з ароматом і смаком часнику. Я люблю їх в салатах, особливо навесні організм щасливий з будь-якої зелені. Трохи пізніше будуть високі квіти. Листя в цей час вже непомітні, вони починають з'єднуватися, як тільки квітки цвітуть. Тому бажано висаджувати цю цибулину в фоні клумб або в центрі (якщо вид з усіх боків), але так, щоб в потрібний час їх непривабливий зовнішній вигляд приховано іншими рослинами.

р.

Цибулева ложка - це досить декоративна рослина. І крім того, він дуже корисний: його листя багаті залізом і вітаміном С, вони рекомендуються для залізодефіцитної анемії. І не дратіває слизової оболонки шлунка, і тому його можна їсти навіть тими, хто протипоказаний цибулю через захворювання шлунково-кишкового тракту. Цибулю також використовуються в тибетській медицині.

Ця рослина не утворює цибулини - замість того, щоб на нижній частині стебла знаходяться тільки невеликі загустки. Його листя плоскі, соковиті і приємні за смаком; вони також мають часниковий аромат, як листя афлатунської цибулі, але, на відміну від нього, шипшина цибуля не груба. Цибулю цвітуть пізніше, ніж решта цибуля - в другій половині літа.