Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення

Модель Росі Мердо завжди мала пишні форми. Коли її вага досягла рівня 185 кілограмів, краса вирішила – це час, щоб схуднути. За п'ять років дівчина втратила 108 кілограмів, але вона не збирається зупинитися.

р.

Розі навмисно вирішив схуднути повільно. Вона боїться руйнувати своє здоров'я з суворими і швидкими дієтами.

Коли я зважився 185 кілограмів, я не можу потрапити в автомобіль або піти на кіно з дітьми. Я відчував непристойну і незадовільну любов, Розі розказав на тижні США.

Росі додали, що вона завжди була загиблою з її зайвої ваги, але не могла знайти сили до дієти. У 2011 році її життя згортався в момент: її дитина діагностувала з центральним паралічом і чоловік залишив родину. Дівчинка почала «вразити» з бургерів і обсмажувати і в короткий час відновилася до 185 кілограмів.

1 499 р.

Мати трьох дітей стала практично нездатною. Важко доглядати за малюками, а модельні агентства припинили підписання договорів з нею.

р.

Щодня Розі зіткнулися несправедливими і безглуздими. Остання солома для неї була інцидентом в аеропорту: співробітник авіакомпанії змушений її платити за додаткове місце на літаку, оскільки вона нібито не впишеться на одне місце. Розі не вдалося прийти до умов з цією приниженням і вирішив почати втрати ваги.

Росі дієта простягається протягом п'яти років, під час якого вона втратила близько 108 кілограмів.

«Я почав займатися фітнесом, бігом і ходьбою. Я втратив мій перший 50 фунтів. Я зумів втратити однакову кількість після операції, щоб зрізати живіт, а також використовувати низькокарбну дієту. Я протягом шести разів на тиждень і займіть 15 000 кроків щодня.

По-перше, модельні агентства знову почали підписувати контракти з Rosie. Але більшість всіх, дівчина щаслива, що вона може провести час з дітьми.

р.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження