20 фраз автопідготовки, що поверне Вам на психічний баланс

Ви чули про те, що «самостій»? Це чарівна властивість, що базується на практично магічній здатності нашого мозку. Нерідко це майно перетворюється на нас. Але ви можете використовувати його для вашої переваги! Веб-сайт Списки фраз, які діють на нашу свідомість, як простий седативний: вони дозволяють зібрати ваші думки, вижити будь-який «бумер» і діяти без втрати віри в себе.

Але перед тим, як ми починаємо, ми нагадуємо, що автонавчання є тільки ефективним при:

- Людина під час автопідготовки зацікавлена в тому, що він чув і що він сказав бажано;
- Слова не відповідають критики, стійкістю;
- Людина під час автотренування злегка збуджена, але не дратівлива;
- Людина під час автотренування трохи фізично втомилася;
- М'язи максимально розслаблені і тому не відправляють сигнали до мозку.
- Зменшений звук та інші сигнали з навколишнього середовища.

Чистий? Давайте!
  • Я не можу контролювати все, що відбувається мені. Я можу контролювати, як я реагію на що відбувається. Моя сила лежить в моїй реакції.
  • Я не думаю занадто багато про те, що це може бути або повинно відбуватися. А замість цього я оцінив те, що я сьогодні.
  • Я повинен прийняти те, що відбувається в моєму житті, і найголовніше, я роблю свій найкращий.
  • Краще робити помилки, ніж претендувати.
  • Я ніколи не буде так добре, як люди думаю, я після перемоги, і я ніколи не буде так погано, як я думаю, що я після втрати.
  • Я спробую звернути увагу на зовнішні труднощі, але більше уваги до власних думок. Я думаю, позитивно.
  • Тест стає проблемою тільки якщо я проходжу перед ним.
  • Чим швидше я відновлюся від невдачі, тим швидше я досягне того, що я хочу.
  • Я не сховаю від своїх страхів. Я знаю, що вони не існують, щоб рубати мене. Вони тільки кажуть, що є щось дуже важливо в житті, що варто пережити.
  • Є величезна різниця між втомою і приємною втомою. Життя дуже коротке. Я не збираюся витрачати на те, що я не зацікавлений.
  • Якщо я не маю часу для того, що дійсно важливо, я зупинюся робити речі, які не важливо мені.
  • Я не можу побудувати репутацію і зробити фортуни на що я планую робити один день.
  • Майбутнє може бути різним, і я можу змінити його прямо зараз.
  • Щастя приїдуть до мене, коли мова йде про мене.
  • Хочу вийти вперед, але я ніколи не буду попереду всіх (в тому числі себе) хочуть отримати навіть з ним.
  • Я спробую бути краще, не думаю, що я краще.
  • Я дуже зайнятий, працюючи над газоном, щоб помітити, що ваш зелений.
  • Я тебе люблю. Перемістити спосіб я люблю. Поговоріть про те, що я люблю. Щоб жити, як я люблю. Ніч.
  • Наступна зупинка в правому напрямку не повинна бути тривалою.
  • Я хочу відзначити всі маленькі перемоги по дорозі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Джерело: Марк і Ангел, перекладений Adme.ru

Веб-камера