566
10 Факти про Tom Chuck Norris
Американський актор і бойовий артист Чак Норріс - 76 років. Однак твердий вік не перешкоджає виникненню «Коло Вейко» до зірки в офісних плівках і бути в відмінній фізичній формі! Що говорить і написано про Chuck Norris не завжди вірно. Особливо в Інтернеті, де його особистість є однією з найпопулярніших мелісів! Веб-сайт Ми запрошуємо Вас ознайомитися з надійними фактами з біографія актора.
1,1 км Його реальне ім'я не Чак або Чарльз, але Карлос Рай Норріс .
2,2 км Хак Норріс не втратив боротьбу з 1968
Всі десять своїх перемог відбувалися до. Усього, Norris має 168 виграшів і 2 розіграші.
3. У Чак придумав свій стиль карате
Чак Норріс - чемпіон світу в карате серед професіоналів середньої ваги. Поки він втомився від конкуренції у всіх відомих бойових мистецтвах, і прийшов з власним стилем Чунь-Кук-До, що означає «Універсальний шлях».
4. У Chuck Norris дав уроки карате до Steve McQueen
У свою чергу, Маквін запропонував Чак в кіно роль. Актор і кінорежисер були друзями з Брюсом Лі і навіть перенесли труну на похорон. Чак Норріс навчив бойових мистецтв до Донні Осмонда, але він вибрав кар'єру як музикант.
5. Умань Якщо Chuck Norris мовчить, ви повинні дивитися.
Як і всі бойові мистецтва, Chun-Kuk-Do стиль має власний код честь, за яким живе Chuck Norris. «Якщо я не можу сказати нічого хорошого про людину, то я досить спокійною. й
6. Жнівень Chuck Norris є символом у світі Warcraft.
7. Про нас Хокче Норріс став першою людиною з Заходу, щоб бути присудженим чорним ременем 8 градусів за свою майстерність в таквондо
Крім того, він має чорний ремінь в юдо, бразильський jiu-jitsu і tansudo.
8. У Під час подачі в ВПС США, Чак був офіцером поліції
Його вступ до бойових мистецтв розпочався під час подачі в Південна Корея. Він також був обраний Почесним Морським і Texas Ranger.
9. Навігація Chuck Norris touted the джинси модель називається дію джинси
Дизайн і вирізання цих джинсів дозволяє легко пересуватися і зробити рулон без побоювання їх сльозитися.
10. Чак Норріс написав кілька книг і навіть став кращим автором The New York Times .
Чак Норріс - автор семи книг, три з яких стали кращими Його твори включають «Чорний пояс: Патріотизм: як проголосувати Америку», його автобіографію «Особливості всіх труднощів», а також фантастичні твори «Кінь правосуддя» та «Трет правосуддя».
11. Як дитина, Чак не мав спортивних талантів і не займався спортом, а в школі він часто збив
через bigpicture.ru ? p=512037