Імовірний зал Діма Білан нарешті показав свою економіку!

Не так давно відомий російський співак і шоумен Діма Білан продемонстрував громадський будинок біля Москви. «Комфорт» Діма збудував довгий час і з наполегливістю, що може бути тільки загиблим. Все до найменшої деталі під його строгим контролем. Художник виконав будиноквоєнний 2 роки тому.

«З досвіду ремонтів квартир я навчився добре, що все потрібно подумати. В іншому випадку, наприклад, забути, що ви лівою рукою і двері відкриті в незручному режимі, говорить Dima. В цілому, завдяки влаштуванню цього будинку я дізнався багато.

Наприклад, я ніколи не бачив фортепіано перед тим, але тепер я знаю: вони кладуть на ремені, перевозять його бічні прокладки через двері, потім кладуть його на деякі візки з колесами і візьміть його на місце, і вже перекручують ноги. На першому поверсі фортепіано Люккілі. Так я не бажали людей.

331525

З точки зору дизайну будинок Діма Білан не буде здаватися звичайним. «Що здається, що мої боєсті живі, тому є секретний номер в будинку, який можна отримати через шафу. Ось гойдалка, скляна підлога, пара телескопів.

Браки для деяких стін були привезені з Петра. Вони старі, зліва від демонтажу різних будівель: будинків, деяких заводських або цукеркових заводів. Деякі з них понад сто років, деякі з монограм і прізвищ. Ці цегли більш дорогі, ніж звичайні, але вони дають будинок певною духовністю.

В цілому я вийшов, щоб бути рідкісним Плюшкіном в душі, і у мене є багато старих предметів в інтер'єрі: як мій, так і подарунки, і купили на ринку підводного плавання. Є вояки, які подарували мені голову Сан Марино.

Імовірний зал Діма Білан нарешті показав свою економіку! Габаритний зображення

Імовірний зал Діма Білан нарешті показав свою економіку! Р

Є пилосос «Rocket» 1978 реліз, бренд новий, з документами. Якщо я не помилився, я обміню його на iPhone. З Вільнюса нещодавно приніс радянський рекордсмен. Ці речі не мають значної матеріальної цінності, але неможливо відірвати від них. й

Що б ви не сказали, ваш будинок завжди чудовий. Не дивно, що один з глобальних пріоритетів життя є його будівництвом. Ми щиро вітаємо Діма Білан на такому важливому кроці, але він сказав у відтінку про секретну кімнату. Хто знає про це зараз!

Йотник

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження