Для щастя, мені потрібно спочатку.

р.

Одного разу, друзі і я обговорювали плани на відпочинок, коли один з хлопців сказав, що він хотів би відвідати Ліон, але спочатку нам потрібно знайти туристичний супутник. «Я не збираюся піти самостійно, - сказав він. Нема в правому розумі бажати.

Увечері, на обід з другом шахти, ми побачили взаємне знайомство. "Поор lad" мій супутник прокоментував. - Він все одно. Може бути, ми повинні прийти і сказати hello. Не варто їсти самостійно, це страшно. й

Ці два маленькі інциденти отримали мені мислення. Чому це те, що люди роблять речі самостійно? І чому вважають, що кожен потребує супутника для будь-якого бізнесу?

Все правильно, я знаю, куди приходять ноги. Люди є соціальними істотами, ми маємо прагнення до соціальної активності і бути серед групи інших осіб. Комунікація, розмови, зустрічі - все це сприяє створенню соціальних зв'язків, розвитку дружби та взаємодопомоги.

Я не схожа на те, що хтось хоче зробити щось самостійно. Звісно, з точки зору суспільства, однакова вечеря в ресторані або поході до кіно є заходи, які часто зустрічаються з іншими людьми. Я маю на увазі, тільки тому, що людина хоче, щоб мати обід самостійно, не означає, що вони не мають друзів або що вони не можуть бути в курсі всіх.

Я думаю, що це не хоче, щоб заважати когось. Я не можу бути в настрої, щоб послухати останні gosip. І так, що не робить мене антисоціальними.

У сучасному світі ми об'єднуємо інформацію. Більшість наших днів у різних екранах. Крім того, ми змушені зв'язатися з величезною кількістю людей. Це шини не тільки інтроверти, але і екстроверти. Не дивно, що наш мозок хоче відпочити і бути спокійним.

смішний. Якщо я з гордістю їсти піцу і грати в консоль в домашніх умовах, це океї. Якщо я ходжу самостійно в парку, я судився. Хто вирішує, коли я можу бути себе і коли це соціально неприпустимо? І чому я можу я, шукаю солюду і даваю собі можливість зосередити на щось важливе, отримати його в домашніх умовах, але коли я їду за межі, люди починають відчувати себе шкода за мене за спину?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Подумайте про це. Це повна свобода, яка вам подобається. А якщо я хочу провести час, намагаючись зробити речі з мого гардеробу, я витрачаю на 60 хвилин і бути абсолютно щасливим. Я можу зробити те, що я хочу, а не спробувати завершити тур якомога швидше історичного музею, експозиція якого повинна бути чесним, робить мене щебенем.

Мій висновок: Хочу зробити те, що я хочу, незважаючи на думки та оцінки інших. Я не хочу, щоб бити всіх, хто не хоче витрачати час на себе. До кожного себе. Хочу підкреслити, як важливо послухати своє серце і діяти на бажання. В кінцевому підсумку, які питання є те, що ви хочете досягти: ваші цілі, ваші цілі, ваші мрії.

Перейти до Ліон. Зайдіть до концерту художниці своїм друзям Насолоджуйтеся вечерею. Якщо хтось дивиться на тебе з судом... Хто піклується? Зайдіть на смачний десерт.

Я знаю, що це не просто. Складно подолати внутрішні бар’єри та стереотипи. Це вимагає відваги і впевненості. Ви знаєте, що ви отримуєте в поверненні? Свобода. Свобода бути себе. І це безцінно.

Автор: Крістіна Лінг (Christina Ling)
Переклад та адаптація Веб-сайт

через Middle.com/human-вихід/stigma-of-doing-things-alone-c7808daf9276#p2njp8trt