Сім універсальних цитат Володимира Набокова з усіх випадків

р.

2357773

Сьогодні День народження Володимира Набокова, вишукана проза прочитає весь світ. На честь цього заходу, від дивовижно красивих виступів майстра, ми обрали сім найпопулярніших фраз, які не тільки хороші, але й корисні в будь-якій розмові. Якщо ваш партнер розуміє, куди вирощуються ноги, він поважно порушить руку. Він не розуміє – просто цінує вміло тканий дієсловий шнур. І тих, хто не розуміє і цінує, навряд чи знаєте вас на всіх.

Отже, вийняти блокнот і напишіть його вниз. Ти можеш виділити себе Набоков.

• Велику відповідь на безсмертну «як ти?»:
до У своїй деструктивному бажанні об'єднатися з навколишнім середовищем, я люблю хамелев-сліпий.

• Подруга була блювотнішою про нове кільце, і ви не знаєте, як перебити потік емоцій, це час, щоб досягти тиші і вуса, починаючи з нового:
- Складання - це найкращий комплімент, який ви можете зробити.

• Витончено образливості:
до Це був феномен - дивний, трохи потворний, але чарівний, схожий на кроковані ноги шашунду.

• Дуже лаконічна і правдива відповідь на питання про літній відпочинок:
до Сонце зробило своє волосся світліше, його обличчя темніше — він здавалося бути негативним від себе.

• Коли ви вперше відвідали когось, здивуєте власника і квартиру з цитатою:
до Прикольний для того, щоб зробити щось інше, дивним. Меблеві меблі, коли я перевернув на світло, стала німкою з сюрпризом.

• Якщо чоловік підкаже, що майбутній день народження буде щасливим отримати новий смартфон, розповісти йому правду:
- Все супернова має приголомшливе майно, що стає застарілим.

• Нагадуємо своїх близьких своїх почуттів:
- Я люблю тебе, я люблю тебе, і це те, що весь величезний, сяючий світ може бути створений, з п'яти бюветів і п'яти родзинок.

Ну, лише сім лапок пізніше, ви пофарбуєте всі поля з метеликами!

Автор: Надія Подколзіна

через adme.ru