Цей чоловік висаджував 8 мільйонів дерев і відновив ліс, який вирізати 100 років

МЦ Девіс, колишній картковий програвач і бізнесмен, провів $90 млн власних коштів для відкриття найбільшого приватного резерву в США.

За останні 20 років Девіс висаджував понад вісім мільйонів саджанців, а тепер його ліс сповнений небезпечних видів.

До 70-х років МС Девіс приймав довгий шлях від загартованого причепа до мільйонів. Скупчивши свій перший капітал в гральному бізнесі, наш герой займається торгівлею та майновими правами.

Так він зробив сотні мільйонів доларів США ... але 20 років тому був приступ у своєму розумі.

Цей чоловік висаджував 8 мільйонів дерев і відновив ліс, який вирізати 100 років

«Це все почалося, коли я застряглася в трафікі. Він був дощом, і я був дуже дратований, а потім я бачив шкільний намет, який сказав: «Чорний ведмедя Презентація». Я не знаю, чому я пішов там. Я ніколи не дивився, якщо були чорні ведмеді в штаті Флорида.

Про те, що треба бути захищеним і збереженим. Для Девіса, він був оксамитовим, він занурився на тему екології з такою ж пристрастю, з якою він грає карти до.

Він почав читати книги про екологію та вирішив провести свій шлях на захист природи. Відтепер вона стала його життям.

За 20 років Девіс інвестував близько 90 мільйонів доларів, щоб купити землю від заправних компаній і відновити ліси повністю вирізати близько 100 років тому. Його проект назвав «Нокус», який перекладався з мови індійського племени, крі означає «Чорний Ведмідь».

Девіс точно знайшов свого роду сосни, які використовували для вирощування на землі, він купив, і висаджують мільйони саджанців. У 20 років він повністю відновив всю екосистему, знищену людиною в 1930-х роках. Вони повністю зрізають дерева і кладуть їх на пиломатеріал.

Тепер тут вирощується новий ліс, де попелиці, оспрей, лисицях, лисицях, рахунках, араділлів.

І це лише початок проекту Nokuse, розрахованого на 300 років.

Він має рак легенів 4 стадії, але його справу продовжить свою команду.

Міграр зарекомендував себе всі свої гроші за реалізацію свого екологічного проекту, а також для обслуговування еколого-освітнього центру, який він створив для освіти школярів у Флориді.

«Я не можу змінити людей свого віку», - розповідає Девіс дорослих, «але дарую мені четверту аудиторію!» . ?

Цей чоловік висаджував 8 мільйонів дерев і відновив ліс, який вирізати 100 років р.

Його ідея прогріває серце і робить вас посміхатися.