Здрастуйте гру: Це більше важливо, щоб ви думаєте

Зробила мене некомфортно, запобіжила мене від підходу до людей і ситуацій, і змусили мене сумніви все я зробив. Звісно я спробував позбутися від нього. Я закрив мій вуха, але його голос почав загнати всередині мене.

Коли я спробував втекти, він кланув на мене зі своїм страшним кігтям. Якщо я спробував тишу його, він буде кричати гучніше, поки я нарешті дав. Я захопив мій страх, більший і гучний він став. А ви дізналися!

За левову частку мого життя я прослав, що страх не залишив мене. Неважливо, що я зробив, незалежно від того, що я пішов, незалежно від того, що я зустрівся, завжди був небажаний супутник поруч, кричущий в вухах і знеболюючий в будь-якому місці.

6246675

Ось чому ви тут.

Я часто заданий, чому він зробив його гніздо в мене, як він так міцний, і коли він нарешті залишить мене самостійно. Таке питання виникло до багатьох років тому я зрозумів, що цей страх був одним з основних умов для виживання моїх предків. Він прийшов з причини. До речі, це було завдяки йому, що вони пережили і пройшли на своїх генах до тих, хто сьогодні пограли планету. У будь-якому випадку це відкриття було поворотним пунктом для мене.

Я почав шукати мій страх по-різному. Я побачила в нього турботу про дорослих, щоб не втратити свій погляд. Нагадуючи мене про небезпеку, Я почав бачити його як люблячий бабуся, збираючи свій власний досвід і хочу передати його на мене. Чи справді голос наших предків?

Він формує вас зсередини.

Почуття страху в новому світлі дав мені міцність, і я почав впоратися з ним. Що б я кажу, хто мене цікавить? Хто зважився про свою безпеку і хотів захистити мене від ситуацій, які могли б пошкодити мене?

Я повертаю мене на них і поїдаю свій власний спосіб, розірвав дуже зв'язки, які формували мене? Або ви послухаєте все, повільно втратити свої інтереси? Чи можу я стати покірним, але безпечним життям, що призводить до того, що навіть потенційно суперечить Вашому розвитку?

Шукаю життя з точки зору страху, я хотів заспокоїти своїх страхів, не даючи власних снів. Я дізнався, щоб прийняти постійну присутність супутнього супутника. Я навчився бачити свою тривогу і відрізняти справжню тривогу від перебільшеної тривожності.

Він дав мені мудрість - Я знаю, що триматися від — і відваги - Я пішов і зробив те, що я хотів зробити, коли переваги зважали ризики. Я закріпив свої переконання і дав мені можливість стояти за те, що я вірю, незважаючи на голоси інших.

Непросто. Я не можу зупинити мене, він зберіг посміху. Але це не завжди так. Найчастіше він укусив губи і тихо потішить голову, поєднуючи свою матір, друг і бабуся. Але він знав, що я слухав його, і так як я ніколи не ігнорував його, він шунув набагато рідше. В кінці він просто хотів захистити мене. Він не зрозумів, що я виріс.

Я вдячний за мій страх. Без нього я міг стати незламним, непристойним, Я не хотів би бачити ситуації з різними кутами, і я не зміг придумати інноваційні шляхи виконання завдань. Я не розумію,

Розширює свої горизонти.

Я подарував мені дивовижну здатність. Це єдина сила, що вогнепальна фантазія і творчість. Так, він працює найнеприємніші сценарії. Але це також дозволяє мені пофарбувати всі мої пристрасті, щоб вивести за межі реальності, і снитися на краю можливості.

Історія є повними прикладами відомих митців та інтелігентів, які перенесли свої страхи, але все ще продовжує прагнути до чудовості. Isaac Newton, Ernest Hemingway, Віннсент ван Гог, Мікеланджело залишив свій знак на цивілізацію, оскільки вони заохочували своїх страхів і використовували їх енергію, щоб отримати користь своїх пристрастей. Ми древні греки вірно кажучи, що творчість є подарунком від богів?

Рекомендуємо ще одну статтю про страх відторгнення.

Я зроблю друзів зі страхом. Я не даю йому поради та поради. Я завжди готовий дати йому мої вільні вуха. Іноді він знеболює і іноді він зламається до кричить. Але він знає, що я слухаю йому. І він вважає, що я буду робити те, що потрібно робити. Його погляд на мій плеч, починаючи від звернення до мене. Іноді я боїться, він залишить мене після закінчення своєї роботи. Але як мама наставила її дітям для відпочинку свого життя, бо відмовляється від мене.

Він також може знайти комфорт у вашій компанії.

В’ячеслав Давиденко