Цей Ніжки Дівчина Demolished 30 Chairs в 15-річчю як країна лікар

Лі Йогун втратив обидві ноги в жахливій аварії, коли вона була всього 4 років. У віці 8 років навчається пересуватися за допомогою дерев'яних табуретів, на яких вона кріпиться руками. Лі – 37 років, а також для пацієнтів з домашнім селом протягом 15 років. Веб-сайт Він пише історію про це безлюдно. Шукаю Lee Yuhong, вона дивовижна, як ця дівчина керує не втратити сили, витривалість і терпіння. Лі життя в невеликому китайському селі Ваді на південному заході країни. З-за кордону робота Лі виглядає як реальний герой, але для самої дівчини це просто те, що вона дійсно любить. Так, що робота не має труднощів. Але бачавши її пацієнти відновити, Lee Yoohong усвідомлює, що ви не можете розслабитися і відчувати себе шкода для себе.

Лі втратив обидві ноги в 1983 році, поки вона збиралася до дитячого садка. На дорогу потрапила і вдарила колесами вантажівки. Саме тому життя Лі змінилося повністю. Вона мала знову навчатися ходити, що вона змогла досягнути в'язання двох дерев'яних табуретів. Можливо, ще одна людина буде розслаблена в своєму місці, але Лі не мав бажання жити, вчитися і бути корисним – вона відчайдушно бажала стати лікарем.

Незважаючи на відсутність протезування, Лі вирішив, що так як вона могла пересуватися (навіть з кріслами), вона могла б зробити все, що вона хотіла. Лі залишив своє село для відвідування медичної школи, з якої закінчилася 2000 року, а через рік почав працювати лікар в селі.

Лі одружився чоловік названий кісточками з дому. Для Лі, Звідки навіть кинути свою роботу - тепер він допомагає навколо будинку і іноді бере дружину на руки, якщо Лі з якоїсь причини не може потрапити до них. Він іноді бере її на сусідні села, якщо її хворі занадто старі або занадто хворі. До послуг гостей 300 будинків з більш ніж 1000 осіб. «Я просто роблю те, що я повинен зробити. Навіть якщо я не оплачував, я ще буду працювати сільським лікарем, сказав Лі.

Ледько, Лі також мав стілець, який не завжди підходить для грубих сільськогосподарських доріг

Хінг, Чоловік Лі, залишив свою роботу, щоб допомогти дівчатам навколо будинку

Лі Йогун не вважає себе героям. "Я просто робив те, що мені потрібно"

на www.kulturologia.ru/blogs/030416/29031/