Як збільшити безкоштовну пам'ять iPhone без видалення

Apple поступово збільшить кількість пам'яті, побудованих на її пристрої, але ще немає способу додати карту пам'яті на смартфон. Тому, коли пам'ять надходить до кінця, власник iPhone має жорсткий час. Тим не менш, якщо це відбувається в самий невідповідний час.

На щастя, є простий спосіб звільнити простір на телефонах і планшетах без необхідності видалення фотографій або додатків. Редакція Про нас Я чекав, і він працював! Ось інструкція:

• Перейдіть в магазин iTunes і отримайте фільм з великим розміром файлів.
  • Фільм повинен бути більше, ніж сума вільного простору, що залишилася на пристрої – тоді вам не доведеться платити за нього.
  • Преса. "Рент." і підказка з'явиться, що не вистачає вільного простору на пристрої.
  • Преса. "Налаштування" у відповідь на запит, і ви побачите, що вільний простір на пристрої збільшено.
"У мене є 16GB iPhone, тому я завжди не маю достатньо місця для зберігання файлів", - написав користувач, який прийшов з методом на місяць тому. І один день я спробував орендувати великий фільм. Він використовувався Господом Кільця: Дві вежі як приклад.

Для того, щоб зробити свою роботу, фільм ви намагаєтеся орендувати з iTunes, Це має бути більше, ніж кількість пам'яті, залишених на iPhone або iPad.

Якщо телефон має менше вільного простору, ніж розмір фільму в магазині iTunes. Вам не доведеться платити за фільм, оскільки брак простору не дозволить.

Яка пам'ять «очищається» в цій точці? Це тому, що в спробі зробити номер для фільму, iPhone очищає встановлені додатки видалення даних, кеш, файли cookie та історія, які більше не потрібні.

«Це дійсно класно. Я збільшив вільний простір від 800 Мб до 2,5 Гб, один користувач прокоментував.

Спробуйте орендувати той же фільм кілька разів, щоб звільнити ще більше місця.

«Чому красиву каву! Дякуємо! Після декількох спроб я запустив 2.2GB до 3.3GB. Всі додатки показують дуже мало використання пам'яті (знімає кеш). Дивовижна робота! інший користувач писав.

укр eng