Грецька домінування

Грецькі люди не тільки творець великої цивілізації, автор кількох чудес світу і засновник Олімпійських ігор. Він також хороший друг і розумний консультант для кожного дня.

МиВеб-сайт Ми постійно читаємо наші улюблені донори і довели з Греції.

Жінка, яка не хоче замісити тісто, просіяти борошно протягом п'яти діб. Трохи маленьким, незрівнянним виноградом сподобається мед. У верблюді не можна побачити її перегноєм. Вино та діти розповідають правду. Де є море, є пірати. Успіх не де ви зараз, але шлях ви прогулялися. Життя як огірок: один з'їсть і освіження, інші їсти і курки. Стара курка, але бульйон солодкий. Подаруйте ліки хворим, страждати - свого роду слово. Шукайте стару лікарю і старим капітаном. Куріоз - початок мудрості. млин потребує води, не обіцяє. Ви допоможи мені, я допоможи вам, і разом сходження на гору. Якщо ви не віддаєте перевагу вашому будинку, ваш будинок знищить вас. Деафест – той, хто не хоче чути. Якщо я достатньо, щоб зникнути, я досить дзвонив. Чисті лижі не бояться блиску. Ви хочете дратувати своїх ворогів? Завжди бути в гарному настрої. Одна з дружини курить її з дому, а інший вже пришиває її плаття. Доброго чоловіка знає ще один шлях. Великий і багатий ніколи не може бути винним. Навіть лютий відступає, коли він бачить п'яний. Не сором'язливі, щоб потіти на роботі, коли ви полювання. Під ключем про себе, і водій має інші плани. Він, хто страждає багато, дізнаючись багато. Чим ближче до курки, тим більше неприємностей лисиця має. Квасоля заповнить сумку. Не дивлячись на щастя, це завжди у вас. Якщо це велике або невелике зло, не варто робити. Тексти пісень, а це означає: Тепер ви їсти бик, ви залишаєте ваш хвіст?

Японська домінування пост
Єврейська прем'єра
Італійська Wisdom Post

www.adme.ru/svoboda-kultura/italyanskoj-mudrosti-post-723910/