Світло - автономна лампа з датчиком руху

Ми використовуємо для того, щоб завжди було світло, без обмежень або винятків. Часто з'являються і стають правилами. Легка в апеляційній частині будинку призначена таким чином, що спочатку потрібно прогулятися по темряві на кілька метрів, намагатися відчути перемикач, повторити його кілька разів, в кінцевому підсумку ввімкнути на світло і тільки тоді переконайтеся, що перемикач не на всіх, де ви спочатку пробували його знайти.

Ідею прориву через стіну, витягуючи дроти, і зробивши прямий вимикач прийшла до шафи, і з'явився раз до кращого часу. Магазин не те, що ви використовуєте щодня.

Розчин до моєї проблеми з'явився повністю випадково і не був на всіх, як укладання стін і проводки. Розчин був невеликою світловою лампою з цікавою назвою «Светум». (Так що я хочу поставити світло в ім'я кашу - розум)

Пристрій невеликий, круглий ящик з набором світлодіодів і датчиком руху в передній частині. І чотири батареї в спині. У комплекті є інструкція (хоча, для пристрою з одним перемикачем це очевидне надлишок), набір для кріплення на стіну і самого пристрою.

Відмінною особливістю світла є наявність датчика світла і датчика руху. Датчики споживають так мало потужності (30-40 MicroAmperes), які я розрахувати акумулятори будуть досить протягом року внутрішньочерепного перемикання.

Svetum має лише один перемикач з інтуїтивно зрозумілим функціоналом: він переходить на постійно, автоматично перетворюється на темний при виявленні руху і повністю вимкнений. Я рекомендую відразу поставити автомобільний режим і забути про перемикач.

Задекларований діапазон роботи датчика світла становить 5 метрів. З моїх вимірювань, це може бути трохи меншим, якщо ви підходите до датчика з боку. Неперевершено, при наближенні безпосередньо до датчика діапазон близько 7-10 метрів. Не вдалося точно визначити діапазон - залежить від інтенсивності руху. Якщо ви прогуляєтеся швидко по коридору, діапазон максимальний.

Тривалість світлового горіння при автоматичному перетворенні 15 секунд. За особистими почуттями достатньо пройти невелику секцію темного (прочитаного світла) коридору.

Слово про яскравість. Коли освітлення в домашніх умовах, вдень, на столі, здавалося мені, що яскравість невисока. Але для темного місця це більш ніж достатньо. Я кладаю Svetum на стіні, близько 15 сантиметрів над підлогою. (Найшов над водяною маркою з останнього паводка в підвалі.) При включенні Svetum яскраво висвітлює коридор на відстані 3 метрів, який досить прогулятися до основного перемикача.

Коли він пояснив другу, який «глухий» висить на стіні, він запитав – «і якщо світло вимкнено, він не освітлює багато». Перевірити.

Знайти спосіб і виділити темний коридор Светуму цілком можливо. Але для повного аварійного освітлення одна лампа не буде достатньо.

Слово про інші програми.
Я думаю, що таке освітлення ідеально підходить для нижніх полиць на кухні, шаф з одягом і т.д. Я спробував розмістити Svetum на кухні під скляною дошкою. Це місце, де іноді освітлення не болить. Але для себе я вирішив, що освітлення пантри було більш важливим.

Всередині.
Після експерименту з освітленням ідея виникла, щоб побачити, що було всередині. А всередині була дошка з світлодіодами, покрита окремою кришкою:

1513760р.

На задній панелі є акуратна установка. Трифл, і той факт, що на борту немає порожніх місць, і всі деталі герметизовані в своїх місцях ще один плюс до пристрою.

Чіп називається LX6-8L.