Я хочу піти в Грецію

Я хочу піти в Грецію

У країні Елленс все найкраще підходить для відпочинку, які можна уявити. Греція може вірно назвати рай для любителів блакитного неба, чистої морської води, яскравих кольорів, смачної їжі, теплого піску, старовинних пам'яток і чарівних мешканців. Сніданки приїдуть сюди як для тих, хто віддає перевагу лази відпочинку, так і для активних туристів.

Веб-сайт Я збираю найцікавіше та гарне про цю чарівну країну, яка надихнула поетів, художників та письменників більше ніж раз.

Я хочу піти в Грецію

Грецькі острови вважаються одним з найкрасивіших у світі. Синя вода, що зливається з небом, і вершковий ніжний пісок не залишить байдужим нікого.

Я хочу піти в Грецію

Вся Греція - яскраві кольори, які виглядають особливо святково на тлі чарівного неба.

Я хочу піти в Грецію

Пропонується водна подорож на будь-який смак і гаманець - від поїздки на невеликому рибальському човні до свята на надсучасній яхті.

Я хочу піти в Грецію р.

Давні греки були чудовими архітекторами. Саме тому навіть зараз можна помилитися збереженими історичними пам'ятками і здивувати їх. Країна Елленс пропонує безліч можливостей для туристів, які хочуть доторкнутися до століть минулого.

Я хочу піти в Грецію

Цей прозорий у всіх погодних водах, будинки з усіх квітів веселки на березі, білі човни рибалок залишають незабутні враження.

Я хочу піти в Грецію

Монастирі Метеора є одним з найбільш яскравих визначних пам'яток Греції. Шість православних монастирів були побудовані на піщаній вершині в XIV-XV ст і здавалося б, повісити в повітрі. Це хвилювання.

Я хочу піти в Грецію р.

Маяк в Криті, в Іракліоні, є одним з найпопулярніших пам'яток. З венеціанського періоду і є частиною існуючої фортеці.

Я хочу піти в Грецію

Вона сказала, що є абсолютно унікальні вуличні коти в Греції. Сильний, сильний, струнний - як нащадки давньогрецьких богів. У блакитному небі будь-який кіт буде виглядати як король.

Я хочу піти в Грецію

У будь-якому локальному магазині з сувенірами можна зникнути кілька годин. Таке число красивих традиційних подарунків, які ви хочете взяти з собою, не затримайте окрему валізу.

Я хочу піти в Грецію р.

Печера Мелісані на острові Кефалонія неможлива краса. Натуральна печера з величезним отвором в «зцілення», через яку проникає яскраве світло, висвітлюючи чистое озеро яскравого відтінку. Здається, що це те, де зародилися міфи давньої Греції.

Я хочу піти в Грецію

Здається, що в цих вузьких вулицях під тіням ароматних дерев і квіток, в тіні різнобарвних будинків можна сміливо блукати. Прогулянка в Греції стає медитації.

Я хочу піти в Грецію

Грецька їжа не залишить байдужим. Свіжі морепродукти, ароматні овочі, оливає розмір мандарини. І все це з видом на отворну поверхню блакитної води.

Я хочу піти в Грецію р.

Острів Санторіні можна охарактеризувати лише словами «справжня казка» та «магніт». Стародавні міфи говорять про те, що бог Трітон, сина Посидона та Амфітриту, дав Аргонавець шматок землі, з якого був утворений цей острів. За деякими легендами, Санторіні є частиною Atlantis. Дивлячи барвисті скелі і білі стіни витончених будинків, не складно вірити.

147068

Греція – це не тільки рай з різноманітною природою та блакитним морем. На пляжі, чекають сотні екскурсій на старовинні руїни.

Я хочу піти в Грецію

Наречена Греції оливає і оливки, які дозрівають під гарячими променями сонця. Вони роблять найбільш смачну і ароматну олію в світі, яку греки використовують практично в кожній кулінарній страві.

Я хочу піти в Грецію

Сісти в традиційному Грецька кав'ярня і sipping кава з льодом, насолоджуючись запахами, звуками, видами, є задоволення, варто літати з дому.

Я хочу піти в Грецію

І грецьке вино, яке чітко має смак сонця і середземноморського неба, безумовно, стане одним з найяскравіших вражень.

Я хочу піти в Грецію

Греція - країна, де ви хочете повернутися знову і знову. І найголовніше, завжди є розкішний вид з вікна, незалежно від зірки обраного готелю.

Фотозвіт: 浜у 涓 蹇

через pixabay.com/en %D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%B0%B0%B0%D0%B0%B0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B0%B0%B0%B0%B0%B1%D0%B1%D0%B5%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%D1%D1%8F%D0%B6-8742