Люблю себе будь-яким зовнішнім виглядом, а потім зовнішній вигляд може бути будь-яким!

Веб-сайт Публікує приголомшливий пост Михайла Лаковського, сімейного психолога, на зовнішній вигляд жінки та самооцінці. Я дивлюся, як гарна секс збиває з хутрою над передбачуваними недоліками їх зовнішнього вигляду. Чоловіки теж іноді борються, але не дуже самотні - це не так важливо для них бути красивими, щоб заробити гроші.

Жінки катування себе з дієтами і тренажерами, стебла в обличчі будь-якого, каблуки є monstrous. Це дрібно. Але пластик! Нож хірурга! Таке зловживання себе прирівнюєтьсяМазохізм І люди, які роблять це просто нездатні жертви, які зроблять все, щоб любити їх. Абсолютно. Так, будь-які маніпуляції з вашим зовнішнім виглядом від автотана до ліпосакції є демонстрацією самодобуту і кроку на шляху до носистичного розладу. І це дуже неприємний розлад, коли життя не солодкий без універсального і кожного хвилини затвердження, але досить захоплення і ще краще прикрашання.

Найстрашнішим є те, що для постраждалих від індустрії краси, характер самооцінки не на всіх видах, але наявність або відсутність партнера певних параметрів. Говорячи про партнерів: чим нижче самооцінка самого чоловіка, тим важливіше він прикріплює до появи дружини або коханої. Не дуже обережні люди.

Я не розумію, чому ви повинні перенести, наприклад, болючі ін'єкції ботокса, коли вся світова історія, наука і щоденний досвід безпосередньо лікують, що ваш зовнішній вигляд (і високі моральні якості) Не граєте в любові, привабливості, сексу і ставлення до нас з інших. Що ще Я тебе скажу.

І все знають, що він одружений, і хто Іван Ленон прикрашений - людина, яка може вибрати будь-яку жінку в світі. І тепер пам'ятаю Yoko Ono. Його зовнішній вигляд дуже своєрідний навіть японським смаком.

І Павло Маккартні та Теплиці млинів? Ця дівчина не має однієї ноги, проте вона зуміла здивувати один з найбагатших і найбільш насичених костюмів у світі. (І роби його знову).

Переміщення на, подивіться на чоловіків Нікола Кідмана, Дженніфер Лопес або дружини Пірсе Броснан, Хуг Джекман, Дерев'яний Харлльсон. І останню дружину Єлени? Не про красу, щоб переконатися.

І в той же час є багато красивих і дуже нещасливих людей навколо. І найкрасивіша (океї, sexiest) жінка на землі, про яку 90% чоловічого населення цієї планети мріяли, портрет якого був проведений в кишенях солдатів Американської армії в В'єтнамі Марілін Монрое Вона загинула самотності і самотності. У мене було багато психологічних проблем. І був Марілін, який сказав: "Я не використовувався, щоб бути щасливими, тому я не думаю, що щастя було те, що я повинен зробити."

Якщо ви хочете бути красивими або щасливими? Якщо другий - працювати не на появі, а на самооцінці. Люблю себе з будь-яким зовнішнім виглядом, а потім ваш зовнішній вигляд може бути будь-яким! «Любо ми з чорними, і всі будуть любити нас білками», як говорить Гоголь.

Ви бачите, зовнішній вигляд є дуже предметною концепцією. Зовнішній вигляд просто те, що ви відчуваєте себе в дзеркалі. «Я люблю себе» або «Я не люблю себе».

Так, любов, а також самолюбителі не виникають з нуля, і все це походить від дитинства. Якщо людина не переносить відхилення, якщо він апріорі впевнений, що люди МУСТ люблять його, і для того, щоб він був хорошим, зрозуміло, що він не має ідеї безумовної (і тільки реальної) любові. Мама і тато любили її з приводу! Не бо він народився і є в світі. Не поцікавив його на дузі і каже, що він був найкрасивішою дитиною в світі. Ноу. Безпосередньо або непрямо вони передали йому помилкову ідею доброти, з якого випливає, що любов повинна бути заробленою, і навіть краще заслуговувати щодня. І для цього...

«Я буду великий господиня, я навчаю, як приготувати, я буду виглядати як цукерки, а потім хтось точно побачить мій «людський» талант!» – так говорить, що не обов’язково голосувати, більшість російських жінок. Шановні! Немає одного буде любити вас для розкішних вій, борщ з ріжучим і переконливим характером. Вони люблять щось інше! Як казка йде, «Добрі дівчата йдуть на небо і погані дівчата, куди вони хочуть. й

Крім того, ви не розумієте, як неприродний ви, коли ви хочете бути вподобаними? За цією поведінкою абсолютно неможливо побачити, що людина дійсно є, але ви завжди можете ловити натяг і читати незадоволення і незадоволення себе. Нормальні люди тривожні і відштовхуються.

Конфіденція навпаки привертає і не дає йти. Але це не просто про впевненість. Для того, щоб любов, любов або пристрасть статися, людина повинна, як вони кажуть, «хока». І ось ловить не ідеальну форму носа, плоский живіт або красиве волосся (крім першого моменту, в якому все може закінчитися). Несвідомо ловить щось з дитинства, об'єднання, схожість, запах, жест, спосіб розтирання кнопки, тембр голосу, коротко, деякі деталі нагадують батьківський будинок і батько протилежного сексу. Ця асоціація не обов'язково повинна бути щасливою. І проти цієї всіх хитрощів, пластмас, суконь і вірту.

Для любові немає зовнішнього вигляду, існує тільки характер, яйця, буде лояльність до себе. Тільки це в короткому поставці світу. І тільки це викликає інтерес, повагу, бажання.

І якщо ви не знаєте, що тільки ви не знаєте себе. Розробити індивідуальність та особистісні якості. Не варто компромісів. Принаймні не гасити себе, не діяти як потерпілий!

Краще дотримуватися бажань, аспірацій, снів. Вирощуйте свою на відміну від інших і не соромтесь нічого в собі.

Все правильно, страшний маленький хлопець говорить, що ви всі права, і я підписую до кожного слова і я можу прочитати його сто разів, але це не дасть мені впевненості. Що робити? Для чого я відповідав, що це абсолютно необхідно для роботи з прийняттям себе, як ви. Ну, наприклад, намагатися забезпечити себе максимальним психологічним комфортом, поважати ваші бажання, приділити час (і гроші), спробувати насолоджуватися життям, за смаком його, насолоджуватися нею.

Завдання полягає в тому, щоб зробити брак любові, заповнювати порожнечі, які утворилися в дитинстві і молоді. Не дивлячись на те, що ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Якщо ви відчуваєте себе важливим. Ваш зовнішній вигляд – це лише Ваше самооцінка.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8