Не знаю! Найпопулярніші татуювання на обличчі

Татуювання є пристрастю, і багато, отримавши в хорошому майстері, не обмежуються одним зносять картину. І деякі люди отримують татуювання прямо на обличчі, іноді успішно, іноді невдало. Жах є те, що таке мистецтво практично неможливо видалити. Хоча це навряд чи, що наступні власники татуювання розглядають цей варіант.

У 2013 році був відомий політик, артист і композитор Володимир Франзь, який позбавляючи за химерність Чехії. 56-річний Франз - дуже цікавий і чарівний чоловік. Має вищу юридичну освіту, професор в галузі драматичного мистецтва, постмодерністка, режисер-постановник і оперний композитор. Татуювання охоплюють більшість свого тіла, як робити пірсинг, і його волосся часто фарбуються синіми. З його зовнішнього вигляду він каже, Моя татуювання є власним маленьким садом. Це не перешкода, але додана вартість. Вибори не є конкурсом краси. Це про толерантність. й

У січні 2015 р. у місті Аляска було затримано близько 22 років. 39-річний Jason Barnum, прізвища очі Apple, перейшов на всі серйозні речі, в тому числі карджек і будинок крадіжки, щоб наситити свою героїну залежність. Коли він припинив в Мерріль поле Inn Motel в Анкоріджі, поліція помітила машину в стоянці, зазначених як вкрадена, і введена в Барну кімнату. У ванній кімнаті відкрився кримінальне пожежної сигналізації. Зйомка назад, поліція зняла його в руці і затримала його. У суді Анкорідж поліції Головний Марк Меу назвав суддею, щоб подивитися на обличчя Барну, що він сказав, що він сказав, що всі його зовнішній вигляд, що злочинець "довго вирішив присвятити життя жорстокості іншим людям".

У 2013 році екстремальний художник татуювання написав свою назву в величезних літерах на обличчі дівчини менше, ніж на добу після зустрічі. Скандалий татуючий художник Руслан Туманянс був відомий, живопис обличчям тоді 18-річного Кімберлі Вльмінка з зірками в своїй студії в Куртре (Бельгія). Туманянз написав свою назву на обличчі іншої дівчини. Олеся Тумани від Сарска дозволили отримати татуювання з назвою «Руслань» величезні готичні листи. Одружився після цього.

Christien Zechrist - це 20-річний хлопчик від Houston, який зробив нестандартне рішення, щоб покрити ліву сторону свого молодого обличчя з синусою тату з дитиною. Зображений портрет є сином Зехриста Персея, який майже загинув, і це підказав батька, щоб захопити свою дитину в видатному місці. Цей татуювання провокував насильну реакцію на соціальні медіа, але Zechrist любить його. "А красива тату з гарним обличчям на іншому красивому обличчі", - відповів на сердитися коментарі на Facebook.

Мета Вінницької втрати досить проста – стати найвідомішою людиною світу. Обличчя і руки цієї 24-річного канадської моделі вже виглядають як список поширених фраз. Виявлення, такі як FAME ("глор"), LICK ("slugs") і F**K ME ("чорт мене"), описані в рукописному скрипті протягом усього його незрівняного без волосся, крім тату у вигляді фолікул на грудях. Втрата говорить, що він хоче бути живим пам'ятником до наших днів обсесії з полум'ям. «Я хочу бути епітомом поп-культури. Ви можете подивитися на мене сто років відтепер, щоб отримати відчуття того, що поп-культура була як на початку 2010 року. Я хочу, щоб люди виглядали на мене, щоб зробити враження. й

Фресно був заарештований у березні 2016 року для володіння вогнепальної зброї та вирощування марихуани, але це було фотографія його татуваного обличчя, який встановлює цей арешт, окрім всіх інших. У місті Фресно, Каліфорнія за рутинну перевірку водних документів. При порушенні інформації про нього поліцейського поліцейського, з'явилося, що Таммавон був на пробації і армуванні. В результаті подальших пошуків вказали поліція, яка шукала будинок Таммавона. Також було знайдено поліцейсько-подібні бойові шестерні 38 незаконних кущів марюани. Таммавон був в'язаний в Фресно-повіту на декількох кримінальних списках, включаючи володіння вогнепальної зброї і вирощування марихуани. Його картина на поліцейській станції скоро йшла онлайн.

Михаїл Картер був заарештований у січні 2016 р. після того, як зробити бульб на динері, а потім заблокувати себе в туалеті на станції, але став відомим для його повного татуючого обличчя і девілі червоний костюм. Картина, взята на поліцейську станцію, показує, що обличчя Картера одночасно прикрашає косусик і напис «Жесус Кріс». Після того, як події, описані, він знову затримував для цілей драйверів з гарматою, яка виявилася іграшкам. У березні 2016 року Картер, 36, захотівся перерватися в центр денного перебування для бездомних. Коли вони спробували викинути його, він відмовився залишити і був заарештований третій раз.

Зомбі хлопець, був відомий, з'явився в відео леді Гага для пісні Народився цей шлях в 2011 році. Генста, голова якого і тіло татуювання, був знайдений Ніколя Фортіхетті, стилістом для леді Гага. До того, як він був відомий, Рік жив у Монреалі і зробив все від миття вікон, щоб виконати як циркову curiosity, щоб заробити іншу татуювання. Тепер він працює як модель на катанку і в журналі фото пагони по всьому світу.

Габаритний зображення

24-річний Gino Dartnoll, який почав отримувати татуювання на обличчі у віці 18 років, отримав фотосесію британського фотографа Марка Liver «Таттоос на обличчі». Liver отримує знати і спілкуватися з татуованими моделями, щоб розбити упередження і показати ці люди в найбільш кандистому шляху.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження